Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:moja ciotka obsmaza ale tylko po to zeby je przygrzac. ja wole takie z rosolu, nie sa wtedy suche
Ja wrzucam do sosu pomidorowego albo jak mi sie nic nie chce to do grzybowego z torebkimam zamrozone to moze dzisiaj na obiada wytargam
rybka, amelia04072006, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Kiedy już wyjmiemy je z garnka, chwilę studzimy, pozbywamy się wody i następnie przesmażamy nasze gołąbki na oleju, aż będą rumiane - tu tkwi sekret doskonałego smaku - dzięki przysmażeniu kapusta wydobywa doskonały smak - sekret, który nie zdradzi Wam żaden kucharz. Gotowe gołąbki podajemy na poduszeczce z sosu pomidorowego. Smacznego!
amelia04072006, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Daję zły, bo tekstu "sprzątanie może poczekać" sama nie wymyśliła
moje dziecko tez czesto mi wywali " moj tekst " i w piety w chodzi
bystre cholerstwa
szkoda ze innych rzeczy tak nie przyswajająrybka, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ja znowu robie tak ze juz czas pierwsze liscie sciagac to naklulam takim widelcem do miesa(takie ma dwa duze spikulcze) wyjelam kapuste na deske zdjelam dobre liscie i dalej jeps do wody ale kuzwa bylo to zmudne zajecie
a jeszcze do to golabkow czytalam ze nalezy je jeszcze po ugotowaniu obsmazyc
ja nie obsmazylam a lepsze sa wtedy??
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hahahhahaah musisz sie kontrolowac hahahah moze nasze forum czyta
!
amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:Kiedy już wyjmiemy je z garnka, chwilę studzimy, pozbywamy się wody i następnie przesmażamy nasze gołąbki na oleju, aż będą rumiane - tu tkwi sekret doskonałego smaku - dzięki przysmażeniu kapusta wydobywa doskonały smak - sekret, który nie zdradzi Wam żaden kucharz. Gotowe gołąbki podajemy na poduszeczce z sosu pomidorowego. Smacznego!
Zadna tam poduszeczka hahahah ja lubie moje w misce zeby plywaly w tym sosiku hahahahrybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:Kiedy już wyjmiemy je z garnka, chwilę studzimy, pozbywamy się wody i następnie przesmażamy nasze gołąbki na oleju, aż będą rumiane - tu tkwi sekret doskonałego smaku - dzięki przysmażeniu kapusta wydobywa doskonały smak - sekret, który nie zdradzi Wam żaden kucharz. Gotowe gołąbki podajemy na poduszeczce z sosu pomidorowego. Smacznego!
ale przy hashi kapusty nie wolno