Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:a nie masz jeszcze lecza albo golabkow?
jeszcze nie poszlam jeszcze niedalam rady
a jak twoje wyniki???
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hi hi hiiii mam ale moj juz zyga tym ile mozna jesc tego samego? niech chlopina troszke zateskni
jeszcze nie poszlam jeszcze niedalam rady
a jak twoje wyniki???
moj jak 3 dzien ma jesc to samo to sie chlebem zapycharybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:moja nawet na spiocha nie dawala sobie obcica zaraz sie budzila wiec trzeba bylo na nie spiocha
. Ale na śpika nie da rady, bo się budzi, wabik "na bajkę" czy piosenkę nie działa. I walczymy
.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ja to teraz przerabiam z synem. Normalnie przemoc wobec dziecka
. Ale na śpika nie da rady, bo się budzi, wabik "na bajkę" czy piosenkę nie działa. I walczymy
.
rybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ehh.. no trudno poczekam
bo kazala mi morfologie zrobic i mam wyniki
a w domciu to ja tez mam zwierzyniec ale chyba nikt ni uwierzy ze to kot pierdnal- wiadomo: kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród
.
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Ja to teraz przerabiam z synem. Normalnie przemoc wobec dziecka
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 10:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a ja wam musze cos ino napisac mam nadzieje ze cwalinka ino sie nie obrazi...a wiec cwalinka ma na sprzedaz bielizne
niewiem jaka ilosc ale wiem ze ma i chyba jest jej wiecej wiec walic do niej jak ktoras chce
erotyczna tez mamrybka lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:moja jak zasnela i obcielam jednego pazura to sie budzila. nie raz pod koldra spedzilam dwie godziny bo miedzy jednym a drugim pazurem musiala jeszcze zasnac
Cwalinka, amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny