Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:dendrobium
dostalam pod koniec wkeita, ladnie kwitla potem kwaity poschly i do tej pory minie zkawitlaCwalinka, marnut, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:cos do 50 zl dostalam w prezencie na urodzino imieniny
juz niemam gdzie stawiac
tylko ze ja to wszystkie mam rodzaje
od zwyklych do niezwyklych (raczej wszystkie zwykle)
-
nick nieaktualnyrybka wrote:aha..musze poczekac na swoje imieniny i niech mi maz zapoda takiego ja mam bzika na punkcie kwiatow
juz niemam gdzie stawiac
-
nick nieaktualnyrybka wrote:aha..musze poczekac na swoje imieniny i niech mi maz zapoda takiego ja mam bzika na punkcie kwiatow
juz niemam gdzie stawiac
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:no i to powod zeby cie usuwac?? kuzwa nie kumam
przykro mi ale przeciez ty gigsy nie chcialas obrazic chcialas tylko szczerosci i tego ze zapomniala ze tez duzo rzeczy niewiedziala
moja lista znajmomych jest dluuuga. na priva dostaje zaproszenia i ciagle daje porady o donga itd.. nie narzekam na brak zainteresowania wiec zaloby nie bede nosicCwalinka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a wlasnie wy przesadzacie te storczyki? bo mnie sie wydaje ze moja juz maja za male doniczki
Ja swojego od czterech lat nie przesadzalam i tez wylazi juz ale najlepiej mi rosnie ze wszystkich wiec go nie ruszam wogolemarnut, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a keidy masz imieninki?
dopiero w styczniu no moze namowie swojego zeby mi kupil po nastepnej wypalcie ojjj bede musiala sie teraz starac
oj lodzik bedzie codziennie
ja niemoglam miec kwiatow i to przez okolo dwa lata ale powod byl inny moj syn mial alergie nie tylko na nabial itp ale na kurz na wilgoc z kwiatow itp..
Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ha hahi a co chcesz mi kupic?? jeszcze duuuzzzooo czasu
dopiero w styczniu no moze namowie swojego zeby mi kupil po nastepnej wypalcie ojjj bede musiala sie teraz starac
oj lodzik bedzie codziennie
ja niemoglam miec kwiatow i to przez okolo dwa lata ale powod byl inny moj syn mial alergie nie tylko na nabial itp ale na kurz na wilgoc z kwiatow itp..
rybka lubi tę wiadomość