X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dogonię, jak mi Bóg na niebie.
    Na razie chciałabym się odnieść do sytuacji z Sylwią, bo kilku rzeczy nie rozumiem.
    1. Czy lutka/dupkiem można sobie zrobić krzywdę? Porównywalną np. z braniem bez nadzoru CLO (albo orgametrilem, metforminą czy jak to tam się zwie), wywołaniem jajeczek szt 5 oraz straceniem tak mnogiej ciąży? Pytam, bo nie wiem. Wydawało mi się, że to leki tak delikatne, że niektórzy lekarze w ogóle nie wierzą w ich skuteczność.
    2. Czy jest jakaś zasadnicza różnica między załatwianiem leków przez ciocię pracującą w szpitalu a przez znajomych (czy nieznajomych) z netu? To i to jest nielegalne (wydanie recepty/leku osobie nieuprawnionej), jedyna różnica (bez znaczenia wg mnie), że jeden proceder odbywa się po cichu, a drugi można prześledzić.
    3. Istnieje przepis, że dzieci (osoby do 18rż) nie mogą przebywać poza domem bez opieki między 22.00-6.00. Przepis pomyślany po to, żeby rodzicom co w pijanym widzie nie panują nad 8mką swoich dzieci i robią właśnie 9te, można te dzieci odebrać i umieścić w normalnych domach (chyba, że się rodzice ockną i zaczną być rodzicami). Czy w związku z tym powinniśmy dzwonić na Policję za każdym razem, kiedy widzimy 16latkę biegnącą o 5.45 na autobus do szkoły? Tak się zastanawiam...

Cwalinka, 25staraczka25, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    i piszczaca ;P
    sie rozmarzyłam :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja bym wziela - jednego i nie wiecej. jutro wez do tytki i ci rano powiem ale pewno juz nie musisz :)
    ty z jakiego regionu jestes bo mi tu po slaskiemu zajrzdza

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Na razie chciałabym się odnieść do sytuacji z Sylwią, bo kilku rzeczy nie rozumiem.
    1. Czy lutka/dupkiem można sobie zrobić krzywdę? Porównywalną np. z braniem bez nadzoru CLO (albo orgametrilem, metforminą czy jak to tam się zwie), wywołaniem jajeczek szt 5 oraz straceniem tak mnogiej ciąży? Pytam, bo nie wiem. Wydawało mi się, że to leki tak delikatne, że niektórzy lekarze w ogóle nie wierzą w ich skuteczność.
    2. Czy jest jakaś zasadnicza różnica między załatwianiem leków przez ciocię pracującą w szpitalu a przez znajomych (czy nieznajomych) z netu? To i to jest nielegalne (wydanie recepty/leku osobie nieuprawnionej), jedyna różnica (bez znaczenia wg mnie), że jeden proceder odbywa się po cichu, a drugi można prześledzić.
    3. Istnieje przepis, że dzieci (osoby do 18rż) nie mogą przebywać poza domem bez opieki między 22.00-6.00. Przepis pomyślany po to, żeby rodzicom co w pijanym widzie nie panują nad 8mką swoich dzieci i robią właśnie 9te, można te dzieci odebrać i umieścić w normalnych domach (chyba, że się rodzice ockną i zaczną być rodzicami). Czy w związku z tym powinniśmy dzwonić na Policję za każdym razem, kiedy widzimy 16latkę biegnącą o 5.45 na autobus do szkoły? Tak się zastanawiam...
    brawo kochana niezle podsumwoanie, mysle tak samo

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha czekamy szybko sie kap

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baba mi z agencji do domu przyszła?! Żem się wkurzyła teraz bo ona kontrolę sobie zrobić chciała a ja w koszuli nocnej :-/ zgrzałam się :-/

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    dla normalnych ludzi kazda sytuacja jest inna i potrafi podjac decyzje odpowiednia do sytuacji. licza sie ze zdaniem innych, nie oceniaja, nie pytaja tylko pomagaja
    jednak dla ludzi ktorzy kochaja sie nad zycie uwajacacy ze cokolwiek robia (nawet z krzywda dla innych) kazde postepowanie jest odpowiednie.
    sylwia to przyklad kogos takiego- złej osoby

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Baba mi z agencji do domu przyszła?! Żem się wkurzyła teraz bo ona kontrolę sobie zrobić chciała a ja w koszuli nocnej :-/ zgrzałam się :-/
    z jakiej kurwa agencji?

amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ty z jakiego regionu jestes bo mi tu po slaskiemu zajrzdza
    z wlkp :D
    a slaski baaardzo mi sie podoba :D

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    z wlkp :D
    a slaski baaardzo mi sie podoba :D
    czulam ze cos w ten desen :P
    ja niby kolo slaska a nie godam po slasku :D

25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    z jakiej kurwa agencji?
    Od której wynajmujemy mieszkanie no śmiechu warte bez zapowiedzi zdjęcia cipa robiła bo kolor pokoju zmieniliśmy :-/ a walić ich w dupe

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    czulam ze cos w ten desen :P
    ja niby kolo slaska a nie godam po slasku :D
    :O
    ja kiedy tam jade to gebe otwieram z wrazenia :D
    zajebiscie mowia :D
    wracam do domu i szwargocze jak oni :D

25staraczka25 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Od której wynajmujemy mieszkanie no śmiechu warte bez zapowiedzi zdjęcia cipa robiła bo kolor pokoju zmieniliśmy :-/ a walić ich w dupe
    a to rozumiem ze wam nie wolno? no kurka a jakby sobie gola po mieszkaniu chodzila?
    moga tak bez zapowidzci?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    a gdzie dokladniej na slask jezdzisz?

• dotik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie ogarniam co tutaj się dzieje! musiałabym się z pracy zwolnić! no baby no:P

<3

Cwalinka, 25staraczka25, amelia04072006, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    ja nie ogarniam co tutaj się dzieje! musiałabym się z pracy zwolnić! no baby no:P

<3
    no to na co czekasz no :P

amelia04072006, marnut, dotik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    Śląsk rządzi ale Kaszuby nie lepsze :-) w ogóle co województwo to inaczej :-D ja np idę na pole nie na dwór i weź się kłóc :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Śląsk rządzi ale Kaszuby nie lepsze :-) w ogóle co województwo to inaczej :-D ja np idę na pole nie na dwór i weź się kłóc :-D
    jakie pole :P .. na podworko albo na dwor :D

25staraczka25 lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a gdzie dokladniej na slask jezdzisz?
    bytom :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a to rozumiem ze wam nie wolno? no kurka a jakby sobie gola po mieszkaniu chodzila?
    moga tak bez zapowidzci?
    Niby nie mogą ale widzisz :-/ nie no bede tam dzwonić później o chuj im chodzi :-/

‹‹ 2830 2831 2832 2833 2834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ