Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dogonię, jak mi Bóg na niebie.
    Na razie chciałabym się odnieść do sytuacji z Sylwią, bo kilku rzeczy nie rozumiem.
    1. Czy lutka/dupkiem można sobie zrobić krzywdę? Porównywalną np. z braniem bez nadzoru CLO (albo orgametrilem, metforminą czy jak to tam się zwie), wywołaniem jajeczek szt 5 oraz straceniem tak mnogiej ciąży? Pytam, bo nie wiem. Wydawało mi się, że to leki tak delikatne, że niektórzy lekarze w ogóle nie wierzą w ich skuteczność.
    2. Czy jest jakaś zasadnicza różnica między załatwianiem leków przez ciocię pracującą w szpitalu a przez znajomych (czy nieznajomych) z netu? To i to jest nielegalne (wydanie recepty/leku osobie nieuprawnionej), jedyna różnica (bez znaczenia wg mnie), że jeden proceder odbywa się po cichu, a drugi można prześledzić.
    3. Istnieje przepis, że dzieci (osoby do 18rż) nie mogą przebywać poza domem bez opieki między 22.00-6.00. Przepis pomyślany po to, żeby rodzicom co w pijanym widzie nie panują nad 8mką swoich dzieci i robią właśnie 9te, można te dzieci odebrać i umieścić w normalnych domach (chyba, że się rodzice ockną i zaczną być rodzicami). Czy w związku z tym powinniśmy dzwonić na Policję za każdym razem, kiedy widzimy 16latkę biegnącą o 5.45 na autobus do szkoły? Tak się zastanawiam...

Cwalinka, 25staraczka25, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    i piszczaca ;P
    sie rozmarzyłam :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja bym wziela - jednego i nie wiecej. jutro wez do tytki i ci rano powiem ale pewno juz nie musisz :)
    ty z jakiego regionu jestes bo mi tu po slaskiemu zajrzdza

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Na razie chciałabym się odnieść do sytuacji z Sylwią, bo kilku rzeczy nie rozumiem.
    1. Czy lutka/dupkiem można sobie zrobić krzywdę? Porównywalną np. z braniem bez nadzoru CLO (albo orgametrilem, metforminą czy jak to tam się zwie), wywołaniem jajeczek szt 5 oraz straceniem tak mnogiej ciąży? Pytam, bo nie wiem. Wydawało mi się, że to leki tak delikatne, że niektórzy lekarze w ogóle nie wierzą w ich skuteczność.
    2. Czy jest jakaś zasadnicza różnica między załatwianiem leków przez ciocię pracującą w szpitalu a przez znajomych (czy nieznajomych) z netu? To i to jest nielegalne (wydanie recepty/leku osobie nieuprawnionej), jedyna różnica (bez znaczenia wg mnie), że jeden proceder odbywa się po cichu, a drugi można prześledzić.
    3. Istnieje przepis, że dzieci (osoby do 18rż) nie mogą przebywać poza domem bez opieki między 22.00-6.00. Przepis pomyślany po to, żeby rodzicom co w pijanym widzie nie panują nad 8mką swoich dzieci i robią właśnie 9te, można te dzieci odebrać i umieścić w normalnych domach (chyba, że się rodzice ockną i zaczną być rodzicami). Czy w związku z tym powinniśmy dzwonić na Policję za każdym razem, kiedy widzimy 16latkę biegnącą o 5.45 na autobus do szkoły? Tak się zastanawiam...
    brawo kochana niezle podsumwoanie, mysle tak samo

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha czekamy szybko sie kap

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baba mi z agencji do domu przyszła?! Żem się wkurzyła teraz bo ona kontrolę sobie zrobić chciała a ja w koszuli nocnej :-/ zgrzałam się :-/

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    dla normalnych ludzi kazda sytuacja jest inna i potrafi podjac decyzje odpowiednia do sytuacji. licza sie ze zdaniem innych, nie oceniaja, nie pytaja tylko pomagaja
    jednak dla ludzi ktorzy kochaja sie nad zycie uwajacacy ze cokolwiek robia (nawet z krzywda dla innych) kazde postepowanie jest odpowiednie.
    sylwia to przyklad kogos takiego- złej osoby

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Baba mi z agencji do domu przyszła?! Żem się wkurzyła teraz bo ona kontrolę sobie zrobić chciała a ja w koszuli nocnej :-/ zgrzałam się :-/
    z jakiej kurwa agencji?

amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ty z jakiego regionu jestes bo mi tu po slaskiemu zajrzdza
    z wlkp :D
    a slaski baaardzo mi sie podoba :D

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    z wlkp :D
    a slaski baaardzo mi sie podoba :D
    czulam ze cos w ten desen :P
    ja niby kolo slaska a nie godam po slasku :D

25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    z jakiej kurwa agencji?
    Od której wynajmujemy mieszkanie no śmiechu warte bez zapowiedzi zdjęcia cipa robiła bo kolor pokoju zmieniliśmy :-/ a walić ich w dupe

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    czulam ze cos w ten desen :P
    ja niby kolo slaska a nie godam po slasku :D
    :O
    ja kiedy tam jade to gebe otwieram z wrazenia :D
    zajebiscie mowia :D
    wracam do domu i szwargocze jak oni :D

25staraczka25 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Od której wynajmujemy mieszkanie no śmiechu warte bez zapowiedzi zdjęcia cipa robiła bo kolor pokoju zmieniliśmy :-/ a walić ich w dupe
    a to rozumiem ze wam nie wolno? no kurka a jakby sobie gola po mieszkaniu chodzila?
    moga tak bez zapowidzci?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    a gdzie dokladniej na slask jezdzisz?

• dotik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie ogarniam co tutaj się dzieje! musiałabym się z pracy zwolnić! no baby no:P

<3

Cwalinka, 25staraczka25, amelia04072006, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    ja nie ogarniam co tutaj się dzieje! musiałabym się z pracy zwolnić! no baby no:P

<3
    no to na co czekasz no :P

amelia04072006, marnut, dotik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    Śląsk rządzi ale Kaszuby nie lepsze :-) w ogóle co województwo to inaczej :-D ja np idę na pole nie na dwór i weź się kłóc :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Śląsk rządzi ale Kaszuby nie lepsze :-) w ogóle co województwo to inaczej :-D ja np idę na pole nie na dwór i weź się kłóc :-D
    jakie pole :P .. na podworko albo na dwor :D

25staraczka25 lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a gdzie dokladniej na slask jezdzisz?
    bytom :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a to rozumiem ze wam nie wolno? no kurka a jakby sobie gola po mieszkaniu chodzila?
    moga tak bez zapowidzci?
    Niby nie mogą ale widzisz :-/ nie no bede tam dzwonić później o chuj im chodzi :-/

‹‹ 2830 2831 2832 2833 2834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ