X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze stary w domu bo gola bym lecia la hahhhahaah :-D

Cwalinka, amelia04072006, 25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha hiihhiii ja z was niemoge...kuzwa kochane prawie sie posikalam to amelko vco w koncu jest na tym awatarze??kon wielblad czy niewiem co...co do sylwi...niebede sie wypowiadac..niestety alw mam zdanie jak wiekszosc z was czyli dla dziecka jestem w stanie zrobic wszystko tym bardziej ze wiem ze sa szpitale gdzie uwazaja co ma byc bedzie a dla mnie dziecko jest dzieckiem od samego pojawienia sie dwoch kresek i potwierdzeniem przez gina ze jestem w ciazy...pozatym przykre to ze znowu..ze kolejna osoba odeszla...sxkoda ze niepotrafi zaakceptowac innego zdania niz ma ktos...po ktores tam...cwalinka super meski stroj ale ja swojego w nim niewidze ...amelko mam nadzieje ze klawuatura dziala...asha niech cu net szybko zadziala...dobra bo czasu malo kuzwa...kocham was...milego dnia..bede podczytywac i sie wtracac nieraz...

Cwalinka, amelia04072006, Asha, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobrze ze stary w domu bo gola bym lecia la hahhhahaah :-D
    ufff

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia a co ty dzisiaj tak z doskoku??

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11f1a37f.jpg właśnie przyszło i widzicie co tam piszę???!! Jak będę chciała więcej to mam napisać email normalnie nie wierze.. Moja iskra nadziei jebany czopek z progesteronem popłakałam się :-/ wali mi w czerep sorki :-P

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    Ha ha hiihhiii ja z was niemoge...kuzwa kochane prawie sie posikalam to amelko vco w koncu jest na tym awatarze??kon wielblad czy niewiem co...co do sylwi...niebede sie wypowiadac..niestety alw mam zdanie jak wiekszosc z was czyli dla dziecka jestem w stanie zrobic wszystko tym bardziej ze wiem ze sa szpitale gdzie uwazaja co ma byc bedzie a dla mnie dziecko jest dzieckiem od samego pojawienia sie dwoch kresek i potwierdzeniem przez gina ze jestem w ciazy...pozatym przykre to ze znowu..ze kolejna osoba odeszla...sxkoda ze niepotrafi zaakceptowac innego zdania niz ma ktos...po ktores tam...cwalinka super meski stroj ale ja swojego w nim niewidze ...amelko mam nadzieje ze klawuatura dziala...asha niech cu net szybko zadziala...dobra bo czasu malo kuzwa...kocham was...milego dnia..bede podczytywac i sie wtracac nieraz...
    kuń :D
    klawiatura wylizana ale nie wiem co jest pod klawiszami :/

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no to kochane mus do Marnuta sie wprowadzic napewno sie ucieszy
    Dawać! Pomożecie mi ogarnąć diablątka (dla dobra szaf i karniszy), na necie na zmianę będziemy siedzieć, co by żywotność forum nie umarła, a miejsca dość :D.

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    11f1a37f.jpg właśnie przyszło i widzicie co tam piszę???!! Jak będę chciała więcej to mam napisać email normalnie nie wierze.. Moja iskra nadziei jebany czopek z progesteronem popłakałam się :-/ wali mi w czerep sorki :-P
    w sensie dostalas to co chcialas czy jak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dawać! Pomożecie mi ogarnąć diablątka (dla dobra szaf i karniszy), na necie na zmianę będziemy siedzieć, co by żywotność forum nie umarła, a miejsca dość :D.
    i bedzie mogla spokojne na faje wyjsc

marnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:

Oooooo kurwa zajebiscie Staraczka ...jedziesz :-D piknie :-) kochanienka ...trzymaj tego maila bo jeszce mi sie moze przydac :-D

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    Ja obstawiam żyrafę u Red :D.
    Co do stroju - mojemu nie do twarzy w kapeluszach, więc też nie ;D...

Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    ale to tak za darmoche ?

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    kuń :D
    klawiatura wylizana ale nie wiem co jest pod klawiszami :/

Yam juz inny grzybek bedzie rosl hahahahha

Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski spadam na chwile

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    w sensie dostalas to co chcialas czy jak?
    A no to samo co luta jest :-P cieszę się z tej wiadomości tez bo co mi z jednego opakowania jak tu 15 jest plus to co wcześniej przyszło razem 25 coś tedy . A tu dużo więcej potrzeba . :-)

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    laski spadam na chwile
    gdzie wracaj :P

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    laski spadam na chwile

Chwile to ile?? :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    A no to samo co luta jest :-P cieszę się z tej wiadomości tez bo co mi z jednego opakowania jak tu 15 jest plus to co wcześniej przyszło razem 25 coś tedy . A tu dużo więcej potrzeba . :-)
    a to nie to samo co CLO na pecherzyki?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Oooooo kurwa zajebiscie Staraczka ...jedziesz :-D piknie :-) kochanienka ...trzymaj tego maila bo jeszce mi sie moze przydac :-D
    I podziękuj Rachel (od nas wszystkich), że są jeszcze normalne, pomocne osoby na świecie...

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ale to tak za darmoche ?
    Nie no odpłatnie ale mimo wszystko . Jeśli by się udało a lekarze by się upierali ze nie trzeba to mam skąd wziąć :-) może gdzieś pracuje nie wiem że ma tego dużo :-P

Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

‹‹ 2832 2833 2834 2835 2836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ