Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze stary w domu bo gola bym lecia la hahhhahaah :-D

nick nieaktualny, amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha hiihhiii ja z was niemoge...kuzwa kochane prawie sie posikalam to amelko vco w koncu jest na tym awatarze??kon wielblad czy niewiem co...co do sylwi...niebede sie wypowiadac..niestety alw mam zdanie jak wiekszosc z was czyli dla dziecka jestem w stanie zrobic wszystko tym bardziej ze wiem ze sa szpitale gdzie uwazaja co ma byc bedzie a dla mnie dziecko jest dzieckiem od samego pojawienia sie dwoch kresek i potwierdzeniem przez gina ze jestem w ciazy...pozatym przykre to ze znowu..ze kolejna osoba odeszla...sxkoda ze niepotrafi zaakceptowac innego zdania niz ma ktos...po ktores tam...cwalinka super meski stroj ale ja swojego w nim niewidze ...amelko mam nadzieje ze klawuatura dziala...asha niech cu net szybko zadziala...dobra bo czasu malo kuzwa...kocham was...milego dnia..bede podczytywac i sie wtracac nieraz...

nick nieaktualny, amelia04072006, Asha, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobrze ze stary w domu bo gola bym lecia la hahhhahaah :-D
    ufff

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia a co ty dzisiaj tak z doskoku??

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11f1a37f.jpg właśnie przyszło i widzicie co tam piszę???!! Jak będę chciała więcej to mam napisać email normalnie nie wierze.. Moja iskra nadziei jebany czopek z progesteronem popłakałam się :-/ wali mi w czerep sorki :-P

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    Ha ha hiihhiii ja z was niemoge...kuzwa kochane prawie sie posikalam to amelko vco w koncu jest na tym awatarze??kon wielblad czy niewiem co...co do sylwi...niebede sie wypowiadac..niestety alw mam zdanie jak wiekszosc z was czyli dla dziecka jestem w stanie zrobic wszystko tym bardziej ze wiem ze sa szpitale gdzie uwazaja co ma byc bedzie a dla mnie dziecko jest dzieckiem od samego pojawienia sie dwoch kresek i potwierdzeniem przez gina ze jestem w ciazy...pozatym przykre to ze znowu..ze kolejna osoba odeszla...sxkoda ze niepotrafi zaakceptowac innego zdania niz ma ktos...po ktores tam...cwalinka super meski stroj ale ja swojego w nim niewidze ...amelko mam nadzieje ze klawuatura dziala...asha niech cu net szybko zadziala...dobra bo czasu malo kuzwa...kocham was...milego dnia..bede podczytywac i sie wtracac nieraz...
    kuń :D
    klawiatura wylizana ale nie wiem co jest pod klawiszami :/

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no to kochane mus do Marnuta sie wprowadzic napewno sie ucieszy
    Dawać! Pomożecie mi ogarnąć diablątka (dla dobra szaf i karniszy), na necie na zmianę będziemy siedzieć, co by żywotność forum nie umarła, a miejsca dość :D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    11f1a37f.jpg właśnie przyszło i widzicie co tam piszę???!! Jak będę chciała więcej to mam napisać email normalnie nie wierze.. Moja iskra nadziei jebany czopek z progesteronem popłakałam się :-/ wali mi w czerep sorki :-P
    w sensie dostalas to co chcialas czy jak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dawać! Pomożecie mi ogarnąć diablątka (dla dobra szaf i karniszy), na necie na zmianę będziemy siedzieć, co by żywotność forum nie umarła, a miejsca dość :D.
    i bedzie mogla spokojne na faje wyjsc

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:

Oooooo kurwa zajebiscie Staraczka ...jedziesz :-D piknie :-) kochanienka ...trzymaj tego maila bo jeszce mi sie moze przydac :-D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    Ja obstawiam żyrafę u Red :D.
    Co do stroju - mojemu nie do twarzy w kapeluszach, więc też nie ;D...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    ale to tak za darmoche ?

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    kuń :D
    klawiatura wylizana ale nie wiem co jest pod klawiszami :/

Yam juz inny grzybek bedzie rosl hahahahha

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski spadam na chwile

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    w sensie dostalas to co chcialas czy jak?
    A no to samo co luta jest :-P cieszę się z tej wiadomości tez bo co mi z jednego opakowania jak tu 15 jest plus to co wcześniej przyszło razem 25 coś tedy . A tu dużo więcej potrzeba . :-)

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    laski spadam na chwile
    gdzie wracaj :P

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    laski spadam na chwile

Chwile to ile?? :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    A no to samo co luta jest :-P cieszę się z tej wiadomości tez bo co mi z jednego opakowania jak tu 15 jest plus to co wcześniej przyszło razem 25 coś tedy . A tu dużo więcej potrzeba . :-)
    a to nie to samo co CLO na pecherzyki?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Oooooo kurwa zajebiscie Staraczka ...jedziesz :-D piknie :-) kochanienka ...trzymaj tego maila bo jeszce mi sie moze przydac :-D
    I podziękuj Rachel (od nas wszystkich), że są jeszcze normalne, pomocne osoby na świecie...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ale to tak za darmoche ?
    Nie no odpłatnie ale mimo wszystko . Jeśli by się udało a lekarze by się upierali ze nie trzeba to mam skąd wziąć :-) może gdzieś pracuje nie wiem że ma tego dużo :-P

nick nieaktualny, Asha lubią tę wiadomość

‹‹ 2832 2833 2834 2835 2836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ