Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha ha hiihhiii ja z was niemoge...kuzwa kochane prawie sie posikalam to amelko vco w koncu jest na tym awatarze??kon wielblad czy niewiem co...co do sylwi...niebede sie wypowiadac..niestety alw mam zdanie jak wiekszosc z was czyli dla dziecka jestem w stanie zrobic wszystko tym bardziej ze wiem ze sa szpitale gdzie uwazaja co ma byc bedzie a dla mnie dziecko jest dzieckiem od samego pojawienia sie dwoch kresek i potwierdzeniem przez gina ze jestem w ciazy...pozatym przykre to ze znowu..ze kolejna osoba odeszla...sxkoda ze niepotrafi zaakceptowac innego zdania niz ma ktos...po ktores tam...cwalinka super meski stroj ale ja swojego w nim niewidze ...amelko mam nadzieje ze klawuatura dziala...asha niech cu net szybko zadziala...dobra bo czasu malo kuzwa...kocham was...milego dnia..bede podczytywac i sie wtracac nieraz...
Cwalinka, amelia04072006, Asha, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:Ha ha hiihhiii ja z was niemoge...kuzwa kochane prawie sie posikalam to amelko vco w koncu jest na tym awatarze??kon wielblad czy niewiem co...co do sylwi...niebede sie wypowiadac..niestety alw mam zdanie jak wiekszosc z was czyli dla dziecka jestem w stanie zrobic wszystko tym bardziej ze wiem ze sa szpitale gdzie uwazaja co ma byc bedzie a dla mnie dziecko jest dzieckiem od samego pojawienia sie dwoch kresek i potwierdzeniem przez gina ze jestem w ciazy...pozatym przykre to ze znowu..ze kolejna osoba odeszla...sxkoda ze niepotrafi zaakceptowac innego zdania niz ma ktos...po ktores tam...cwalinka super meski stroj ale ja swojego w nim niewidze ...amelko mam nadzieje ze klawuatura dziala...asha niech cu net szybko zadziala...dobra bo czasu malo kuzwa...kocham was...milego dnia..bede podczytywac i sie wtracac nieraz...
klawiatura wylizana ale nie wiem co jest pod klawiszami25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no to kochane mus do Marnuta sie wprowadzic napewno sie ucieszy
.
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:
właśnie przyszło i widzicie co tam piszę???!! Jak będę chciała więcej to mam napisać email normalnie nie wierze.. Moja iskra nadziei jebany czopek z progesteronem popłakałam się
wali mi w czerep sorki
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Dawać! Pomożecie mi ogarnąć diablątka (dla dobra szaf i karniszy), na necie na zmianę będziemy siedzieć, co by żywotność forum nie umarła, a miejsca dość
.
marnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:
właśnie przyszło i widzicie co tam piszę???!! Jak będę chciała więcej to mam napisać email normalnie nie wierze.. Moja iskra nadziei jebany czopek z progesteronem popłakałam się
wali mi w czerep sorki
Oooooo kurwa zajebiscie Staraczka ...jedzieszpiknie
kochanienka ...trzymaj tego maila bo jeszce mi sie moze przydac
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:Ha ha hiihhiii ja z was niemoge...kuzwa kochane prawie sie posikalam to amelko vco w koncu jest na tym awatarze??kon wielblad czy niewiem co...co do sylwi...niebede sie wypowiadac..niestety alw mam zdanie jak wiekszosc z was czyli dla dziecka jestem w stanie zrobic wszystko tym bardziej ze wiem ze sa szpitale gdzie uwazaja co ma byc bedzie a dla mnie dziecko jest dzieckiem od samego pojawienia sie dwoch kresek i potwierdzeniem przez gina ze jestem w ciazy...pozatym przykre to ze znowu..ze kolejna osoba odeszla...sxkoda ze niepotrafi zaakceptowac innego zdania niz ma ktos...po ktores tam...cwalinka super meski stroj ale ja swojego w nim niewidze ...amelko mam nadzieje ze klawuatura dziala...asha niech cu net szybko zadziala...dobra bo czasu malo kuzwa...kocham was...milego dnia..bede podczytywac i sie wtracac nieraz...
.
Co do stroju - mojemu nie do twarzy w kapeluszach, więc też nie...
Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:
wali mi w czerep sorki
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:w sensie dostalas to co chcialas czy jak?
cieszę się z tej wiadomości tez bo co mi z jednego opakowania jak tu 15 jest plus to co wcześniej przyszło razem 25 coś tedy . A tu dużo więcej potrzeba .
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Oooooo kurwa zajebiscie Staraczka ...jedziesz
piknie
kochanienka ...trzymaj tego maila bo jeszce mi sie moze przydac
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny