Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No kiedy zaczynasz brac? W tym cyklu?
zobaczę jak tempka jutro i chyba od jutra już będę od rana? Tylko ulotki nie rozumiem jest napisane że brać jeśli 200mg raz dziennie a jak 400 to dwa nie wiem o co chodzi
ile ma luta?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Czesc slonce
znowu gdzies umknelas
No ona mowila ze wszystkich wywalila przeciez
aaaaaa, to dlategoale jeszcze chyba ktoś mnie opuścił no chyba więcej miałam?!
amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
25staraczka25 wrote:No chyba tak
zobaczę jak tempka jutro i chyba od jutra już będę od rana? Tylko ulotki nie rozumiem jest napisane że brać jeśli 200mg raz dziennie a jak 400 to dwa nie wiem o co chodzi
ile ma luta?
Jutro to chyba za wczesnie jeszcze kochana, bo nie do konca wiadomo czy owu napewno byla , ja bym poczekala ze 3 dni...jaka ty masz podstawowa dawke? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jutro to chyba za wczesnie jeszcze kochana, bo nie do konca wiadomo czy owu napewno byla , ja bym poczekala ze 3 dni...jaka ty masz podstawowa dawke?
ogólnie ma bardzo dobrą opinie więc dobrze . To poczekam tak jak mówisz
dziękuję za radę
-
25staraczka25 wrote:No chyba tak
ile ma luta?
Mozesz zrobic zdjecie ulutki i wsatwic? -
nick nieaktualnyCwalinka wrote:serio to co dostla aStaraczka to to samo co luta? bo mnie sie wydawlo ze to jest CLO i to sie lyka na poczatku cyklu
a to czopki dowcipne sa?Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:400mg juz poczytałam ze dziewczyny biorą 2 razy dziennie . Tylko zdziwiła mnie ta ulotka :-)ale może coś źle zrozumiałam
ogólnie ma bardzo dobrą opinie więc dobrze . To poczekam tak jak mówisz
dziękuję za radę
Bralas to kiedys????
Jak masz progesteron w normie to ja bym wziela jedna , ale moze to inaczej sie bierze, co tam w ulotce jest napisane -
nick nieaktualny