Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia - to nawet trudno określić, taki cień cienia, bladziuteńkie odznaczenie paska testowego, ale jeśli miałabym iść w kolory to obstawiałabym róż. Z tym że nawet ja, trzymając test w dłoni, muszę się w niego wpatrywać - na zdjęciu nawet nie wiem czy jutro się coś pokaże, ale zrobię i wkleję.
Zresztą - czego się spodziewać tak krótko po owu i po południu? Chyba pod mikroskop wsadzę ten test.
Magis - to się nazywa wyczucie czasu. Witaj!
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Amelia - to nawet trudno określić, taki cień cienia, bladziuteńkie odznaczenie paska testowego, ale jeśli miałabym iść w kolory to obstawiałabym róż. Z tym że nawet ja, trzymając test w dłoni, muszę się w niego wpatrywać - na zdjęciu nawet nie wiem czy jutro się coś pokaże, ale zrobię i wkleję.
Zresztą - czego się spodziewać tak krótko po owu i po południu? Chyba pod mikroskop wsadzę ten test.
Wsadz pod mikroskop i fote zrobmarnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Amelia - to nawet trudno określić, taki cień cienia, bladziuteńkie odznaczenie paska testowego, ale jeśli miałabym iść w kolory to obstawiałabym róż. Z tym że nawet ja, trzymając test w dłoni, muszę się w niego wpatrywać - na zdjęciu nawet nie wiem czy jutro się coś pokaże, ale zrobię i wkleję.
Asha, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Magis wrote:Jestem:) dziewczyny jak tu wstawic zdjecie w avatar? Heheh- noo jestem anty techniczna:((
I dziekuje za mile przyjecie:) u mnie tez netvwolno dziala, szlag by to!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:20
Asha lubi tę wiadomość
-
Magis wrote:Jestem:) dziewczyny jak tu wstawic zdjecie w avatar? Heheh- noo jestem anty techniczna:((
I dziekuje za mile przyjecie:) u mnie tez netvwolno dziala, szlag by to!!!
Sa takie specjalne korby...tyle ze sie trzeba nakrecic w cholreer i nie wiele tez pomagaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend