Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydotik wrote:ale Maniuś nie nakręcaj się bo u Ciebie 7dpo dopiero, więc dość wcześnie jak na pozytywny test. chyba że zagniezdzenie było szybko rachu ciachu.
Aha - wg OF jst 8dpo (nie mierzyłam dziś temp, nie widziałam sensu) a tak naprawdę temp skoczyła mi gwałtownie 04.11 po południu, więc w zasadzie już 9dpo, przynajmniej ja tak liczę
. Tonący brzydko się chwyta, wiem
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 16:46
-
dotik wrote:ekspertów nie potrzebujemy, mamy siebie - burza mózgów i wszystko jasne
dotik, Cwalinka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Dotik, dziewczyno, ja tam ledwo zarys krechy widzę, aparat nie zobaczy nic
. Chyba, że na chama w fotoszopie j*bnę krechę
. Jestem 9dpo i test jest z popołudniowego moczu, nie zapomnij
!
jak jutro rano wyjdzie wyraźniej, to spróbuję zrobić zdjęcie i wtedy Wam podeślę.
dajesz fotoszopa! 9dpo? to ja liczyć nie umiem bo mi 7 wyszłoale skoro tak to jeszcze lepiej!!!
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:dajesz fotoszopa! 9dpo? to ja liczyć nie umiem bo mi 7 wyszło
ale skoro tak to jeszcze lepiej!!!
.
Asha - walnęłam fotę telefonem - jedna krecha jak nic. Mus czekać do rana
.
-
marnut wrote:Ja się nie nakręcam - ja delikatnie zmieniam temat
Aha - wg OF jst 8dpo (nie mierzyłam dziś temp, nie widziałam sensu) a tak naprawdę temp skoczyła mi gwałtownie 04.11 po południu, więc w zasadzie już 9dpo, przynajmniej ja tak liczę
. Tonący brzydko się chwyta, wiem
.
kombinator mały no!jeszcze trochę i Ci 12dpo wyjdzie.
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Właśnie zastanawiam się jak to liczyć, żeby wyszło, że jutro mam mieć @???
hahahahaustaw sobie ręcznie owu na wcześniej
jak dobrze pokombinujesz bedziesz w 6tyg ciąży
Cwalinka, amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:jesli masz kiepski wykres to taka podpowiedz sie przydaje. ja tam bylam ale was nie bylo wiec zostalam tutaj. wiem ze laseczki tam wlasnie maja wykresy a tu wpadaja i sie udzielaja np. 3livka. nie wiem czy kojarzycie
no to może być fajnieczyli jesteśmy na walizkach
Asha, Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Asha uparcie od rana twierdzi, że nic się nie dzieje
. Progesteron.
no napchała sobie tej luty, chyba dla samej przyjemności grzebania i teraz płacze.
Asha Kochana what's the matter??Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Ja tak mam przy duzym poziomie progesteronu ze non stop rycze jak pojebana hhahhahaha bez sensu
Jak juz faktycznie kiedys zajde to szlag mnie chyba z tym trafi normalnie hahahahah bo to bez powodu zadnego hahahah i zazwyczaj wtedy jak sie stary ze mnie smiejejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:00
amelia04072006, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość