X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    tak trzeba. poszlam wesprzec laski tak jak tego wymaga regulamin :D

No tak jak ona wspiera...kasujac watki hahahahha

nick nieaktualny, amelia04072006 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu zaczynamy o niej gadac :-/

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza - super!
    Czekamy na szersze sprawozdanie ;).
    Asha wrote:
    Hahahhaahhaahha kurwa hahahhahahaah
    I ja pierd*lę ;D, zapomniałaś dodać :).
    Amelia, czy mnie się na oczy rzuciło? Sylwia uważa, że rozwalanie tego wątku jest ok, ale wątku na belly "szkoda"? Wątki są równoważne, bo wszędzie są dziewczyny spragnione jakiejś formy kontaktu i albo szkoda wszystkich wątków albo żadnego :/.

amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie gadac :)

Asha cor robisz?

bo ja przygotowuje owoce do suszenia

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Chyba jeszcze nikt cie tak nie wkurwil tutaj hahahahah
    to prawda. siedzialam na forum cale dnie.
    ja sama uprawialam dziki handel i krew mnie zalewa ze ona nie zdaje sobie sprawy jak takie cos moze pomoc. nie mieszkam za granica ale potrafie zrozumiec jakie macie problemy. mi wystarcza potyczki z lekarzami w pl wiec jesli moge sobie pomoc to nie wolno mi bo takie cos pilnuje porzadku ??
    oby nie plakala jeszcze

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• dotik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejj, a mnie to w sumie wszystko bawi :) proponuje nic nie zmieniać, łącznie z językiem, admin i tak się zaraz znudzi usuwaniem postów, a jak nas wyrzucą pójdziemy w bardziej przyjazne miejsce np 28dni. tam możemy od razu zapytać czy jakąś zniżkę na abonament dostaniemy przy grupowym zapisie :)

amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mik82 lubią tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Iza - super!
    Czekamy na szersze sprawozdanie ;).

I ja pierd*lę ;D, zapomniałaś dodać :).
    Amelia, czy mnie się na oczy rzuciło? Sylwia uważa, że rozwalanie tego wątku jest ok, ale wątku na belly "szkoda"? Wątki są równoważne, bo wszędzie są dziewczyny spragnione jakiejś formy kontaktu i albo szkoda wszystkich wątków albo żadnego :/.
    wychodzi na to ze znajomosci dopóki byla po tej stronie byly ok. przestala sie starac bo zaciazyla wiec teraz tam ma znajomych . teraz rozowa strona nie istnieje, tam jest jej zycie, wiec nie wazne jest kto zostaje tutaj. chyba dobrze to ujęłaś :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    ejj, a mnie to w sumie wszystko bawi :) proponuje nic nie zmieniać, łącznie z językiem, admin i tak się zaraz znudzi usuwaniem postów, a jak nas wyrzucą pójdziemy w bardziej przyjazne miejsce np 28dni. tam możemy od razu zapytać czy jakąś zniżkę na abonament dostaniemy przy grupowym zapisie :)
    no masz racje :)
    jak se konto zaloze to sie spytam i dam wam cynka a wy sie upewnijcie czy wam z tad kase oddadza. oczywiescie te ktore sa zainteresowane tematem :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• dotik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    no masz racje :)
    jak se konto zaloze to sie spytam i dam wam cynka a wy sie upewnijcie czy wam z tad kase oddadza. oczywiescie te ktore sa zainteresowane tematem :)

a jak tam wygląda sprawa z prowadzeniem wykresu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Znowu zaczynamy o niej gadac :-/
    Dobra, ja nadam inny temat. Zjedziecie mnie - trudno. Najwyżej podyskutujemy o mojej głupocie, to i tak bardziej sympatyczne :).
    Otóż - po nieprzespanej nocce powinno mnie telepać, a mi gorąco cały dzień jak cholera. Fajki mi jakby nie tak bardzo smakują. Testa walnęłam, a co. 10tkę na Allegro za 1zł kupiłam w ilości 13szt za 10zł, to mogę robić. Nawet po południu i 3 dni przed owulacją, jeśli będę miała fantazję ;).
    I ja tam cholera widzę cień drugiej krechy :D!
    Wiem, że te testy Allegrowe często przekłamują, że dziewczyny widzą cienie i nic z tego nie wynika, że przed @ wszystko może się zdarzyć a i po @ też :(. Ale miło mi, że jutro rano mogę sobie zatestować z nadzieją, której się w tym m-cu nie spodziewałam :).

amelia04072006, Asha, nick nieaktualny, Iza75, mik82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek dawaj fotę!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    a jak tam wygląda sprawa z prowadzeniem wykresu?
    podobnie jak tutaj. moze troche wiecej trzeba sie nakabinowac zeby wprowadzac to wszystko ale za to masz porady ekspertow

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dobra, ja nadam inny temat. Zjedziecie mnie - trudno. Najwyżej podyskutujemy o mojej głupocie, to i tak bardziej sympatyczne :).
    Otóż - po nieprzespanej nocce powinno mnie telepać, a mi gorąco cały dzień jak cholera. Fajki mi jakby nie tak bardzo smakują. Testa walnęłam, a co. 10tkę na Allegro za 1zł kupiłam w ilości 13szt za 10zł, to mogę robić. Nawet po południu i 3 dni przed owulacją, jeśli będę miała fantazję ;).
    Wiem, że te testy Allegrowe często przekłamują, że dziewczyny widzą cienie i nic z tego nie wynika, że przed @ wszystko może się zdarzyć a i po @ też :(. Ale miło mi, że jutro rano mogę sobie zatestować z nadzieją, której się w tym m-cu nie spodziewałam :).
    ze co :O
    ja robilam z allegro :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• dotik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    podobnie jak tutaj. moze troche wiecej trzeba sie nakabinowac zeby wprowadzac to wszystko ale za to masz porady ekspertow

ekspertów nie potrzebujemy, mamy siebie - burza mózgów i wszystko jasne ;)

amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

No to gdzie fota jest :-D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, amelia04072006 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    Maniek dawaj fotę!
    Dotik, dziewczyno, ja tam ledwo zarys krechy widzę, aparat nie zobaczy nic :D. Chyba, że na chama w fotoszopie j*bnę krechę :D. Jestem 9dpo i test jest z popołudniowego moczu, nie zapomnij :)!
    jak jutro rano wyjdzie wyraźniej, to spróbuję zrobić zdjęcie i wtedy Wam podeślę :).

dotik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    nie gadac :)

Asha cor robisz?

bo ja przygotowuje owoce do suszenia

Cwalinka...nie olewam cie...ty siedze i rycze ...dlatego musialam na chwole ominac twoj post ;-)

amelia04072006, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• dotik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Maniuś nie nakręcaj się bo u Ciebie 7dpo dopiero, więc dość wcześnie jak na pozytywny test. chyba że zagniezdzenie było szybko rachu ciachu.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK FOTA

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dotik, dziewczyno, ja tam ledwo zarys krechy widzę, aparat nie zobaczy nic :D. Chyba, że na chama w fotoszopie j*bnę krechę :D. Jestem 9dpo i test jest z popołudniowego moczu, nie zapomnij :)!
    jak jutro rano wyjdzie wyraźniej, to spróbuję zrobić zdjęcie i wtedy Wam podeślę :).

Nie wazne...dawaj foye hahahahah
    I rob nastepny odrazu hahahahahha

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 2855 2856 2857 2858 2859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ