Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza - super!
Czekamy na szersze sprawozdanie.
Asha wrote:Hahahhaahhaahha kurwa hahahhahahaah, zapomniałaś dodać
.
Amelia, czy mnie się na oczy rzuciło? Sylwia uważa, że rozwalanie tego wątku jest ok, ale wątku na belly "szkoda"? Wątki są równoważne, bo wszędzie są dziewczyny spragnione jakiejś formy kontaktu i albo szkoda wszystkich wątków albo żadnego.
amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Chyba jeszcze nikt cie tak nie wkurwil tutaj hahahahah
ja sama uprawialam dziki handel i krew mnie zalewa ze ona nie zdaje sobie sprawy jak takie cos moze pomoc. nie mieszkam za granica ale potrafie zrozumiec jakie macie problemy. mi wystarcza potyczki z lekarzami w pl wiec jesli moge sobie pomoc to nie wolno mi bo takie cos pilnuje porzadku ??
oby nie plakala jeszczemarnut lubi tę wiadomość
-
ejj, a mnie to w sumie wszystko bawi
proponuje nic nie zmieniać, łącznie z językiem, admin i tak się zaraz znudzi usuwaniem postów, a jak nas wyrzucą pójdziemy w bardziej przyjazne miejsce np 28dni. tam możemy od razu zapytać czy jakąś zniżkę na abonament dostaniemy przy grupowym zapisie
amelia04072006, marnut, 25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
marnut wrote:Iza - super!
Czekamy na szersze sprawozdanie.
I ja pierd*lę, zapomniałaś dodać
.
Amelia, czy mnie się na oczy rzuciło? Sylwia uważa, że rozwalanie tego wątku jest ok, ale wątku na belly "szkoda"? Wątki są równoważne, bo wszędzie są dziewczyny spragnione jakiejś formy kontaktu i albo szkoda wszystkich wątków albo żadnego.
-
dotik wrote:ejj, a mnie to w sumie wszystko bawi
proponuje nic nie zmieniać, łącznie z językiem, admin i tak się zaraz znudzi usuwaniem postów, a jak nas wyrzucą pójdziemy w bardziej przyjazne miejsce np 28dni. tam możemy od razu zapytać czy jakąś zniżkę na abonament dostaniemy przy grupowym zapisie
jak se konto zaloze to sie spytam i dam wam cynka a wy sie upewnijcie czy wam z tad kase oddadza. oczywiescie te ktore sa zainteresowane tematem -
amelia04072006 wrote:no masz racje
jak se konto zaloze to sie spytam i dam wam cynka a wy sie upewnijcie czy wam z tad kase oddadza. oczywiescie te ktore sa zainteresowane tematem
a jak tam wygląda sprawa z prowadzeniem wykresu?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Znowu zaczynamy o niej gadac
.
Otóż - po nieprzespanej nocce powinno mnie telepać, a mi gorąco cały dzień jak cholera. Fajki mi jakby nie tak bardzo smakują. Testa walnęłam, a co. 10tkę na Allegro za 1zł kupiłam w ilości 13szt za 10zł, to mogę robić. Nawet po południu i 3 dni przed owulacją, jeśli będę miała fantazję.
I ja tam cholera widzę cień drugiej krechy!
Wiem, że te testy Allegrowe często przekłamują, że dziewczyny widzą cienie i nic z tego nie wynika, że przed @ wszystko może się zdarzyć a i po @ też. Ale miło mi, że jutro rano mogę sobie zatestować z nadzieją, której się w tym m-cu nie spodziewałam
.
amelia04072006, Asha, Cwalinka, Iza75, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Dobra, ja nadam inny temat. Zjedziecie mnie - trudno. Najwyżej podyskutujemy o mojej głupocie, to i tak bardziej sympatyczne
.
Otóż - po nieprzespanej nocce powinno mnie telepać, a mi gorąco cały dzień jak cholera. Fajki mi jakby nie tak bardzo smakują. Testa walnęłam, a co. 10tkę na Allegro za 1zł kupiłam w ilości 13szt za 10zł, to mogę robić. Nawet po południu i 3 dni przed owulacją, jeśli będę miała fantazję.
Wiem, że te testy Allegrowe często przekłamują, że dziewczyny widzą cienie i nic z tego nie wynika, że przed @ wszystko może się zdarzyć a i po @ też. Ale miło mi, że jutro rano mogę sobie zatestować z nadzieją, której się w tym m-cu nie spodziewałam
.
ja robilam z allegro
marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:podobnie jak tutaj. moze troche wiecej trzeba sie nakabinowac zeby wprowadzac to wszystko ale za to masz porady ekspertow
ekspertów nie potrzebujemy, mamy siebie - burza mózgów i wszystko jasneamelia04072006, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
marnut wrote:Dobra, ja nadam inny temat. Zjedziecie mnie - trudno. Najwyżej podyskutujemy o mojej głupocie, to i tak bardziej sympatyczne
.
.
No to gdzie fota jestmarnut, Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:Maniek dawaj fotę!
. Chyba, że na chama w fotoszopie j*bnę krechę
. Jestem 9dpo i test jest z popołudniowego moczu, nie zapomnij
!
jak jutro rano wyjdzie wyraźniej, to spróbuję zrobić zdjęcie i wtedy Wam podeślę.
dotik, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Dotik, dziewczyno, ja tam ledwo zarys krechy widzę, aparat nie zobaczy nic
. Chyba, że na chama w fotoszopie j*bnę krechę
. Jestem 9dpo i test jest z popołudniowego moczu, nie zapomnij
!
jak jutro rano wyjdzie wyraźniej, to spróbuję zrobić zdjęcie i wtedy Wam podeślę.
Nie wazne...dawaj foye hahahahah
I rob nastepny odrazu hahahahahhaCwalinka lubi tę wiadomość