X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    tak trzeba. poszlam wesprzec laski tak jak tego wymaga regulamin :D

No tak jak ona wspiera...kasujac watki hahahahha

marnut, amelia04072006 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu zaczynamy o niej gadac :-/

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza - super!
    Czekamy na szersze sprawozdanie ;).
    Asha wrote:
    Hahahhaahhaahha kurwa hahahhahahaah
    I ja pierd*lę ;D, zapomniałaś dodać :).
    Amelia, czy mnie się na oczy rzuciło? Sylwia uważa, że rozwalanie tego wątku jest ok, ale wątku na belly "szkoda"? Wątki są równoważne, bo wszędzie są dziewczyny spragnione jakiejś formy kontaktu i albo szkoda wszystkich wątków albo żadnego :/.

amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie gadac :)

Asha cor robisz?

bo ja przygotowuje owoce do suszenia

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Chyba jeszcze nikt cie tak nie wkurwil tutaj hahahahah
    to prawda. siedzialam na forum cale dnie.
    ja sama uprawialam dziki handel i krew mnie zalewa ze ona nie zdaje sobie sprawy jak takie cos moze pomoc. nie mieszkam za granica ale potrafie zrozumiec jakie macie problemy. mi wystarcza potyczki z lekarzami w pl wiec jesli moge sobie pomoc to nie wolno mi bo takie cos pilnuje porzadku ??
    oby nie plakala jeszcze

marnut lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• dotik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejj, a mnie to w sumie wszystko bawi :) proponuje nic nie zmieniać, łącznie z językiem, admin i tak się zaraz znudzi usuwaniem postów, a jak nas wyrzucą pójdziemy w bardziej przyjazne miejsce np 28dni. tam możemy od razu zapytać czy jakąś zniżkę na abonament dostaniemy przy grupowym zapisie :)

amelia04072006, marnut, 25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Iza - super!
    Czekamy na szersze sprawozdanie ;).

I ja pierd*lę ;D, zapomniałaś dodać :).
    Amelia, czy mnie się na oczy rzuciło? Sylwia uważa, że rozwalanie tego wątku jest ok, ale wątku na belly "szkoda"? Wątki są równoważne, bo wszędzie są dziewczyny spragnione jakiejś formy kontaktu i albo szkoda wszystkich wątków albo żadnego :/.
    wychodzi na to ze znajomosci dopóki byla po tej stronie byly ok. przestala sie starac bo zaciazyla wiec teraz tam ma znajomych . teraz rozowa strona nie istnieje, tam jest jej zycie, wiec nie wazne jest kto zostaje tutaj. chyba dobrze to ujęłaś :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    ejj, a mnie to w sumie wszystko bawi :) proponuje nic nie zmieniać, łącznie z językiem, admin i tak się zaraz znudzi usuwaniem postów, a jak nas wyrzucą pójdziemy w bardziej przyjazne miejsce np 28dni. tam możemy od razu zapytać czy jakąś zniżkę na abonament dostaniemy przy grupowym zapisie :)
    no masz racje :)
    jak se konto zaloze to sie spytam i dam wam cynka a wy sie upewnijcie czy wam z tad kase oddadza. oczywiescie te ktore sa zainteresowane tematem :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• dotik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    no masz racje :)
    jak se konto zaloze to sie spytam i dam wam cynka a wy sie upewnijcie czy wam z tad kase oddadza. oczywiescie te ktore sa zainteresowane tematem :)

a jak tam wygląda sprawa z prowadzeniem wykresu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Znowu zaczynamy o niej gadac :-/
    Dobra, ja nadam inny temat. Zjedziecie mnie - trudno. Najwyżej podyskutujemy o mojej głupocie, to i tak bardziej sympatyczne :).
    Otóż - po nieprzespanej nocce powinno mnie telepać, a mi gorąco cały dzień jak cholera. Fajki mi jakby nie tak bardzo smakują. Testa walnęłam, a co. 10tkę na Allegro za 1zł kupiłam w ilości 13szt za 10zł, to mogę robić. Nawet po południu i 3 dni przed owulacją, jeśli będę miała fantazję ;).
    I ja tam cholera widzę cień drugiej krechy :D!
    Wiem, że te testy Allegrowe często przekłamują, że dziewczyny widzą cienie i nic z tego nie wynika, że przed @ wszystko może się zdarzyć a i po @ też :(. Ale miło mi, że jutro rano mogę sobie zatestować z nadzieją, której się w tym m-cu nie spodziewałam :).

amelia04072006, Asha, Cwalinka, Iza75, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek dawaj fotę!

marnut, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    a jak tam wygląda sprawa z prowadzeniem wykresu?
    podobnie jak tutaj. moze troche wiecej trzeba sie nakabinowac zeby wprowadzac to wszystko ale za to masz porady ekspertow

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dobra, ja nadam inny temat. Zjedziecie mnie - trudno. Najwyżej podyskutujemy o mojej głupocie, to i tak bardziej sympatyczne :).
    Otóż - po nieprzespanej nocce powinno mnie telepać, a mi gorąco cały dzień jak cholera. Fajki mi jakby nie tak bardzo smakują. Testa walnęłam, a co. 10tkę na Allegro za 1zł kupiłam w ilości 13szt za 10zł, to mogę robić. Nawet po południu i 3 dni przed owulacją, jeśli będę miała fantazję ;).
    Wiem, że te testy Allegrowe często przekłamują, że dziewczyny widzą cienie i nic z tego nie wynika, że przed @ wszystko może się zdarzyć a i po @ też :(. Ale miło mi, że jutro rano mogę sobie zatestować z nadzieją, której się w tym m-cu nie spodziewałam :).
    ze co :O
    ja robilam z allegro :D

marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• dotik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    podobnie jak tutaj. moze troche wiecej trzeba sie nakabinowac zeby wprowadzac to wszystko ale za to masz porady ekspertow

ekspertów nie potrzebujemy, mamy siebie - burza mózgów i wszystko jasne ;)

amelia04072006, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

No to gdzie fota jest :-D

marnut, Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    Maniek dawaj fotę!
    Dotik, dziewczyno, ja tam ledwo zarys krechy widzę, aparat nie zobaczy nic :D. Chyba, że na chama w fotoszopie j*bnę krechę :D. Jestem 9dpo i test jest z popołudniowego moczu, nie zapomnij :)!
    jak jutro rano wyjdzie wyraźniej, to spróbuję zrobić zdjęcie i wtedy Wam podeślę :).

dotik, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    nie gadac :)

Asha cor robisz?

bo ja przygotowuje owoce do suszenia

Cwalinka...nie olewam cie...ty siedze i rycze ...dlatego musialam na chwole ominac twoj post ;-)

amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość

• dotik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Maniuś nie nakręcaj się bo u Ciebie 7dpo dopiero, więc dość wcześnie jak na pozytywny test. chyba że zagniezdzenie było szybko rachu ciachu.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK FOTA

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dotik, dziewczyno, ja tam ledwo zarys krechy widzę, aparat nie zobaczy nic :D. Chyba, że na chama w fotoszopie j*bnę krechę :D. Jestem 9dpo i test jest z popołudniowego moczu, nie zapomnij :)!
    jak jutro rano wyjdzie wyraźniej, to spróbuję zrobić zdjęcie i wtedy Wam podeślę :).

Nie wazne...dawaj foye hahahahah
    I rob nastepny odrazu hahahahahha

Cwalinka lubi tę wiadomość

‹‹ 2855 2856 2857 2858 2859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ