Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
Czesc dziewczyny:) mozna dolaczyc?
jestem na ovu od niedawna, w sumie to na poczatku zalozylam konto aby swoj cykl mierzyc i dzieki tempce dowiedziec sie kiedy mam owulacje itd, ale pozniej zaczelam szperac po tematach i przyznaje sie bez bicia, ze to forum jest najlepsze ( w moim mniemaniu) - przeczytalam tez wszystkie wasze ostrzezenia itd:)- i sie pisze na taki uklad;) heheh- oczywiscie jesli mnie przyjmiecie
ps. Widzs ze mam pecha- bo chcialabym dolaczyc do waszego grona w momencie, w ktorym jest jakis konflikt.. Jesli nie trafilam w moment to dajcie znac, pozdraiwam:)
amelia04072006, Asha, Iza75, mik82, dotik lubią tę wiadomość
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html -
Magis wrote:Czesc dziewczyny:) mozna dolaczyc?
jestem na ovu od niedawna, w sumie to na poczatku zalozylam konto aby swoj cykl mierzyc i dzieki tempce dowiedziec sie kiedy mam owulacje itd, ale pozniej zaczelam szperac po tematach i przyznaje sie bez bicia, ze to forum jest najlepsze ( w moim mniemaniu) - przeczytalam tez wszystkie wasze ostrzezenia itd:)- i sie pisze na taki uklad;) heheh- oczywiscie jesli mnie przyjmiecie
ps. Widzs ze mam pecha- bo chcialabym dolaczyc do waszego grona w momencie, w ktorym jest jakis konflikt.. Jesli nie trafilam w moment to dajcie znac, pozdraiwam:)
troche mało nas jest w tej chwili
musisz obiecac ze bedziesz z nami do konca zyciaAsha, marnut lubią tę wiadomość
-
Magis wrote:Czesc dziewczyny:) mozna dolaczyc?
Dawaj smialo kochana...jak nas wywala to wszystkich hahahahahamelia04072006, marnut, mik82, dotik lubią tę wiadomość