Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:
nie wywalą jej grzeczna dziewczyna jest
bylam na fioletowej kolezanka pelna geba slodzi jak cholera wiec napisalam co trza
wlasnie przeczytal to admin wiec moze chwile bede jeszcze oddychac25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
dobra idę bo mężu już jedzie z przerwy
Amelia ja to myslę że jak mądry admin to będzie wiedział o co chodzi ja też mu swoje napisalam lekko zarzuciłam nieprawidłowości w funkcjonowaniu tego i jedyne co dostałam to bardzo przepraszamy za takie sytuacje i wysłaliśmy upomnienie do dziewczyny o dobrym zachowaniu
szkoda gadac czasem
forum otwarte i tyle ...... będę później
Asha, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ja proszę o wypisanie z listy.
jest tu kilka osób z którymi nie chce mieć nic wspólnego szczególnie z tymi , które chodzą na skargę do admina jak malutkie dziecko.
uważajcie proszę na laskę, która będzie udawała przyjaciółkę i was zdradzi.
życzę wam spokojnej ciąży, żadnych problemów w czasie jej trwania i szczęśliwego rozwiązania
chętnie opowiem ciekawa historie na priva bo tu i tak zostanę usuniętaSylwia87 wrote:Konkretnie chodzi o mnie, bo usunęłam ją z "przyjaciółek" oraz powiedziałam, że potępiam sprzedaż i kupno leków przez internet, bez recepty. Zostałam zlinczowana za swoje własne zdanie. Dziękuję za uwagę.amelia04072006 wrote:ale dodaj ze wynosisz info do admina ze laski potrzebja lekow, zglaszasz je do usuniecia bo to dziki handel. ze masz gdzies to ze nie kazdy ma dostep juz i teraz do lekow ktore moga pomoc. jak sama mowisz nie potrzebne sa takie przyjaznieSylwia87 wrote:Tak masz rację, zgłaszam takie wątki do Admina.
Koniec tematu, szkoda i ten wątek rozwalać.Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:
dobra idę bo mężu już jedzie z przerwy
Amelia ja to myslę że jak mądry admin to będzie wiedział o co chodzi ja też mu swoje napisalam lekko zarzuciłam nieprawidłowości w funkcjonowaniu tego i jedyne co dostałam to bardzo przepraszamy za takie sytuacje i wysłaliśmy upomnienie do dziewczyny o dobrym zachowaniu
szkoda gadac czasem
forum otwarte i tyle ...... będę później
zarzadzam ewakuacje. spytaj sie czy oddadza ci kase za rezygnacje z tego forum -
OvuFriend
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
OvuFriend