Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:gigsa w twoich temperaturach jeszcze owu nie widac
-
spokojnie nie martw sie na zapas. nie wierze w to ze kazdy cykl jest zawsze taki sam. ten moze byc inny. asha tez piszczala ze nici z owulki a jednak przyszla. bol owulacyjny moze trwac od kilku minut do kilku dni. dlatego czekaj sobie spokojnie i pozwol dzialac naturze. ciesz sie bo moze to ostani twoj cykl ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bianka wrote:Kluska a w którym dc betę pierwszą zrobiłaś? Razem zaczęłyśmy a ja w 31 dc rano miałam 325 z groszami. Przecież beta od implantacji rośnie dopiero, a ta może być do 12 dni po owulacji. Ja betę robiłam 15 dpo, więc moim skromnym zdaniem wynik był ok!
Co Wy na to?
Bete masz dobrą bianka, nie wiem co ten idiota. Ja robiłam 30 dc teoretycznie 15 dpo i miałam 239 i lekarz mi powiedział że ładna beta i jest pewien że będzie rosła. Naprawdę nie przejmuj się tym debilem. Niepotrzebnie Cię tylko zdenerwował.pompon, bianka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
U mnie wkurw znowu bo niby temp poszła w górę ale sprawdziłam ją dwa razy z ciekawości i za pierwszym była 36,22 a potem 36,35 to zmierzyłam jeszcze raz i znów było 36,35 i cholera wie co wpisać przez ten dupny termometr. Wpisałam tą pierwszą i zobaczę co będzie jutro
Bianka daj znać jak się czujesz -
mik82 wrote:Dzień dobry wszystkim
U mnie wkurw znowu bo niby temp poszła w górę ale sprawdziłam ją dwa razy z ciekawości i za pierwszym była 36,22 a potem 36,35 to zmierzyłam jeszcze raz i znów było 36,35 i cholera wie co wpisać przez ten dupny termometr. Wpisałam tą pierwszą i zobaczę co będzie jutro
Bianka daj znać jak się czujesz
Witaj kochana
Widze my ranne ptaszki
U mnie tez dziesiaj kiepsko z temp, ale u ciebie rosnie przynajmniej...ty masz strasznie nizutkie te temperaturki, gdzie ty mierzysz?
Przedwczoraj dopiero mialas pierwszy pozytywny test, wiec daj sobie czasu na wzrost, ja w poprzednich cyklach mialam dopiero po trzecim dniu od pierwszego tesu
Kurwa krew mi wali z nosaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 06:59
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Asha ta tempka mnie przeraża heheh tak wysoka mi się nie utrzymywała jeszcze a jak napisałam o tym M to stwierdził że może w końcu dał radę mnie zafasolkować heehh
No i zajebiscie...juz ci mowilam zreszta co ja sadze na ten temat ... A jak on jeszcze sie cieszy to juz wogole zajebiscie...jeszcze ty musisz sie przekonac...przeciez zawsze tego chcialas tak naprawde -
nick nieaktualnyAsha wrote:No i zajebiscie...juz ci mowilam zreszta co ja sadze na ten temat ... A jak on jeszcze sie cieszy to juz wogole zajebiscie...jeszcze ty musisz sie przekonac...przeciez zawsze tego chcialas tak naprawde
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:wczoraj powiedziałam M ze teraz jak nie bede w ciazy to odwlekamy ta decyzje do rozwiazania wszystkich spraw....
Moim zdaniem jakbys byla to akurat na rozwiazanie spraw bys urodzila i by bylo cudnie i nie musialabys sie starac i wkurwiac tak jak my -
nick nieaktualnyAsha wrote:Moim zdaniem jakbys byla to akurat na rozwiazanie spraw bys urodzila i by bylo cudnie i nie musialabys sie starac i wkurwiac tak jak my
Co prawda nie staramliśmy się tyle czasu co Ty ale ile też się nawkurwialiśmy gdyby nie półtora miesięczny kryzys to byłoby już 8 miesięcy jak się staramy a teraz to wychodzi 6 miesięcy i teraz rozumiem wszystkie które się starają i nic...
ale kiedyś wszystkie zaciążymy! NIECH MOC BĘDZIE Z NAMIAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Witaj kochana
Widze my ranne ptaszki
U mnie tez dziesiaj kiepsko z temp, ale u ciebie rosnie przynajmniej...ty masz strasznie nizutkie te temperaturki, gdzie ty mierzysz?
Przedwczoraj dopiero mialas pierwszy pozytywny test, wiec daj sobie czasu na wzrost, ja w poprzednich cyklach mialam dopiero po trzecim dniu od pierwszego tesu
Kurwa krew mi wali z nosa
Odpoczęłaś trochę po wczorajszym dniu?
Ty masz spadek na zagnieżdżenie:-)
Ja w ustach mierzę i zawsze takie niskie mam w 1 fazie choć teraz jak zmieniłam termo z rtęciowego na elektroniczny to jeszcze 0,2 poleciały w dółKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny