Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Hej Ashunia
Odpoczęłaś trochę po wczorajszym dniu?
Ty masz spadek na zagnieżdżenie:-)
Ja w ustach mierzę i zawsze takie niskie mam w 1 fazie choć teraz jak zmieniłam termo z rtęciowego na elektroniczny to jeszcze 0,2 poleciały w dół
Nie odpoczelam, bo stary wrocil pozno i sie noc krecil
Nie mow tak, ze zagniezdzenie, bo wykres zabiore, prosze
Inny termo inna temp, ale elektronicznym jest szybciej ja bym nie dala rady rteciowym
No juz chyba zacznie rosnac u cibie -
Katjaa wrote:Tylko niech te żołnierzyki w chuja nie lecą i działają!
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie odpoczelam, bo stary wrocil pozno i sie noc krecil
Nie mow tak, ze zagniezdzenie, bo wykres zabiore, prosze
Inny termo inna temp, ale elektronicznym jest szybciej ja bym nie dala rady rteciowym
No juz chyba zacznie rosnac u cibie
Ja rtęciowym też już nie dawałam rady i przysypiałam z nim a stary powiedział że w końcu zeżrę tą rtęć i po mnie:-)...haha...no nie mogłam mu jeszcze tej przyjemności zrobić więc zmieniłam termo;-)Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Już Ci napisałam pod wykresem że już nie podpuszczam i nie zapeszam ale mocno trzymam kciuki żeby to był spadek implantacyjny u Ciebie.
Ja rtęciowym też już nie dawałam rady i przysypiałam z nim a stary powiedział że w końcu zeżrę tą rtęć i po mnie:-)...haha...no nie mogłam mu jeszcze tej przyjemności zrobić więc zmieniłam termo;-)
No ja bym nie wylezala 5/8 minut, tez bym zasnelam
Albo gorzej, juz bym nie mogla zasnac po zmierzeniu a zreszta i tak nie moge hahahaaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 08:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:jEJKU Z KIM JA SIĘ ZADAJĘ... z Wariatkami a potem dziwię się czemu ja taka pojebana jestem heheh
-
mik82 wrote:Już Ci napisałam pod wykresem że już nie podpuszczam i nie zapeszam ale mocno trzymam kciuki żeby to był spadek implantacyjny u Ciebie.
Ja rtęciowym też już nie dawałam rady i przysypiałam z nim a stary powiedział że w końcu zeżrę tą rtęć i po mnie:-)...haha...no nie mogłam mu jeszcze tej przyjemności zrobić więc zmieniłam termo;-)
Ty bzykasz czy nie, bo nic nie widac? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Katja twoja Julia zaraz urodziny ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 09:39
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Tak Kochana 27 sierpnia skończy mój mały Pokemon 8 lat... i prezentem na jej urodziny może być wiadomość o jej wymarzonym rodzeństwie hehe
To bylby prezent jedyny w swoim rodzaju, ha:-)
Moj stary ma urodziny 30.08, ale z takim planowaniem prezentow to ja juz sobie dawno dalam spokoj, juz 3 lata temu chcialam mu taki prezent zrobic i chuj z tego wyszedl wiec bez sensu
Ale mam nadzieje ze tobie sie uda zycze ci tego z calego serca co z tymi miesniakami powiedz mi, o co tam chodzi? -
nick nieaktualnyAsha wrote:To bylby prezent jedyny w swoim rodzaju, ha:-)
Moj stary ma urodziny 30.08, ale z takim planowaniem prezentow to ja juz sobie dawno dalam spokoj, juz 3 lata temu chcialam mu taki prezent zrobic i chuj z tego wyszedl wiec bez sensu
Ale mam nadzieje ze tobie sie uda zycze ci tego z calego serca co z tymi miesniakami powiedz mi, o co tam chodzi?
to też jest z panny i też taki pyskaty?
a mięśniaki mi cholery znowu sobie zagnieździły się i leczę się już taki problem miałam w listopadzie i własnie po ich wyleczeniu podjęliśmy decyzję o dziecku ale zamiast dziecka znów mięśniaki... narazie leczę się lekami mam nadzieję że pomogą bo kuracja miesięczna kosztuje 700 zł... ostatnio po półtora miesiąca się zasuszyły co lekarz uznał za "cud" hehe mam nadzieję że teraz też tak będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 09:52
-
Katjaa wrote:a może te 3 lata okażą się szczęśliwe??? i będzie prezent
to też jest z panny i też taki pyskaty?
a mięśniaki mi cholery znowu sobie zagnieździły się i leczę się już taki problem miałam w listopadzie i własnie po ich wyleczeniu podjęliśmy decyzję o dziecku ale zamiast dziecka znów mięśniaki... narazie leczę się lekami mam nadzieję że pomogą bo kuracja miesięczna kosztuje 700 zł... ostatnio po półtora miesiąca się zasuszyły co lekarz uznał za "cud" hehe mam nadzieję że teraz też tak będzie...
Ale drogo cholera ale dobrze ze dziala na ciebie chociaz tyle, warto kase zaplacic jak dziala
Juz jest dlauzej niz 3 lata, wiec to nic nie znaczy kochana...po tylu latach moja nadzieja juz jest na podtrzymaniu naprawde