Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
bianka wrote:Lekarz nawet mnie nie zbadał stwierdził że wynik bety był niski, jak na tamten dzień cyklu, że ciąża albo obumarła albo bardzo wczesna i tu matka natura czy też Bóg jeżeli ktoś jest wierzący rządzi. To nie sprawa dla szpitala i mam do ginekologa iść. Dodał jeszcze, że na zachodzie już dawno Z mądrze li i przestali zajmować się ciążami młodszymi niż 12 tyg, bo to bez sensu...
-
a spróbuj isc tam jeszcze raz. moze inny lekarz bedzie na dyżurze. powiedz ze jest wiecej krwi, bole sie nasilily i tyle. albo telefon do swojego gina? kurwa oni nie wiedza ze nawet na prywatna wizyte trzeba czekac i nigdzie nie przyjmują z marszu, tym bardziej o tej porze.
-
bianka wrote:Lekarz nawet mnie nie zbadał stwierdził że wynik bety był niski, jak na tamten dzień cyklu, że ciąża albo obumarła albo bardzo wczesna i tu matka natura czy też Bóg jeżeli ktoś jest wierzący rządzi. To nie sprawa dla szpitala i mam do ginekologa iść. Dodał jeszcze, że na zachodzie już dawno Z mądrze li i przestali zajmować się ciążami młodszymi niż 12 tyg, bo to bez sensu...
Ej ale Twoja beta była ponad 200 nie 15 czy 35. To nie jest niska beta! Mam nadzieję, że tego pana jakaś zapłata od losu spotka -
bianka wrote:Dosyć o mnie:) ja swojego maleństwa nie wypuszczę z brzuszka wcześniej niż za 8 miesięcy; )
Amelia a co tam u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:03
-
Kluska a w którym dc betę pierwszą zrobiłaś? Razem zaczęłyśmy a ja w 31 dc rano miałam 325 z groszami. Przecież beta od implantacji rośnie dopiero, a ta może być do 12 dni po owulacji. Ja betę robiłam 15 dpo, więc moim skromnym zdaniem wynik był ok!
Co Wy na to? -
amelia04072006 wrote:problem @ to nic ciekawego . bianeczko jak sie bedzie nasilalo to idz do szpitala jeszcze raz obojetnie o ktorej godziny i nie pozwol sie splawic. zadaj na pismie dlaczego odmawiaja ci badania a tego jednego papierka to oni sie strasznie boja. miki moze miec racje. niektore ciezarne kobiety , przez kilka miesiecy w dzien, kiedy powinny miec @ maja plamienia. moze ty jestes jedna z nich
Dzięki Amelio, ale zgodnie z owulacji to @ wypadła w poprzednią niedzielę i wtedy właśnie test i betę zrobiłam. -
bianka wrote:Kluska a w którym dc betę pierwszą zrobiłaś? Razem zaczęłyśmy a ja w 31 dc rano miałam 325 z groszami. Przecież beta od implantacji rośnie dopiero, a ta może być do 12 dni po owulacji. Ja betę robiłam 15 dpo, więc moim skromnym zdaniem wynik był ok!
Co Wy na to?
Ja uwazam, ze to zajebista beta -
bianka wrote:Dzięki Amelio, ale zgodnie z owulacji to @ wypadła w poprzednią niedzielę i wtedy właśnie test i betę zrobiłam.