Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie! Patrzę fajne humorki po weekendzie. Życzę owocnych starań, a pozostałym spokojnego oczekiwania na 2 kreseczki.
Ja to się zdenerwowałam, bo od wczoraj dziwne kłucie mam w okolicy lewego jajnika, dziś to już regularny ból + lekkie plamienie (2 x na papierze zabarwiony śluz:/).Zaraz na izbę się wybieram, żeby sprawdzili co się dzieje. Mam nadzieję, że to nic takiego i maleństwu nic nie grozi.Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lekarz nawet mnie nie zbadał stwierdził że wynik bety był niski, jak na tamten dzień cyklu, że ciąża albo obumarła albo bardzo wczesna i tu matka natura czy też Bóg jeżeli ktoś jest wierzący rządzi. To nie sprawa dla szpitala i mam do ginekologa iść. Dodał jeszcze, że na zachodzie już dawno Z mądrze li i przestali zajmować się ciążami młodszymi niż 12 tyg, bo to bez sensu...
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Lekarz nawet mnie nie zbadał stwierdził że wynik bety był niski, jak na tamten dzień cyklu, że ciąża albo obumarła albo bardzo wczesna i tu matka natura czy też Bóg jeżeli ktoś jest wierzący rządzi. To nie sprawa dla szpitala i mam do ginekologa iść. Dodał jeszcze, że na zachodzie już dawno Z mądrze li i przestali zajmować się ciążami młodszymi niż 12 tyg, bo to bez sensu...
Ja pierdole jaki burak zajebany -
Trafiłam na dyżur w wojewódzkimi szpitalu, a od dawna psy na nim wieszak. Dziewczyna przede mną może z 3 min była w gabinecie i jak wychodziła też słyszałam, że ma do swojego lekarza iść. Żebym trafiła do akademickiego pewnie chociaż obejrzeli by mnie:(
Najbardziej zabolało mnie, jak z durny uśmieszek ten przyda pas mówił, że ciąża może być martwa;/
Asha u nas też p... kuta...ów nie brakuje! -
bianka wrote:Trafiłam na dyżur w wojewódzkimi szpitalu, a od dawna psy na nim wieszak. Dziewczyna przede mną może z 3 min była w gabinecie i jak wychodziła też słyszałam, że ma do swojego lekarza iść. Żebym trafiła do akademickiego pewnie chociaż obejrzeli by mnie:(
Najbardziej zabolało mnie, jak z durnym uśmieszkiem ten przydupas mówił, że ciąża może być martwa;/ jakby tylko idiotów przejmował się tak wczesną ciążą!
Asha u nas też p... kuta...ów nie brakuje! -
bianka wrote:Trafiłam na dyżur w wojewódzkimi szpitalu, a od dawna psy na nim wieszak. Dziewczyna przede mną może z 3 min była w gabinecie i jak wychodziła też słyszałam, że ma do swojego lekarza iść. Żebym trafiła do akademickiego pewnie chociaż obejrzeli by mnie:(
Najbardziej zabolało mnie, jak z durny uśmieszek ten przyda pas mówił, że ciąża może być martwa;/
Asha u nas też p... kuta...ów nie brakuje!
Powinni im odebrac prawa wykonywania zawodu za cos takiego -
nick nieaktualny
-
bianka wrote:Lekarz nawet mnie nie zbadał stwierdził że wynik bety był niski, jak na tamten dzień cyklu, że ciąża albo obumarła albo bardzo wczesna i tu matka natura czy też Bóg jeżeli ktoś jest wierzący rządzi. To nie sprawa dla szpitala i mam do ginekologa iść. Dodał jeszcze, że na zachodzie już dawno Z mądrze li i przestali zajmować się ciążami młodszymi niż 12 tyg, bo to bez sensu...
-
Bianka bedzie wszystko dobrze Tak teraz widzę że dziś masz 7 dzień od terminu spodziewanej @ a gdzieś czytałam że w 7 dniu po spodziewanej @ mogą wystąpić plamienia i nie jest to niczym niepokojącym.
-
MalaCzarna wrote:A u mnie wraz z zakończeniem plamień płodny śluzik i otwarta szyjka. Chyba zebrałam siły do walki. Ciągle was podczytuję i kibicuję każdej po kolei. Sierpień będzie nasz dziewczyny!!! Miłego dnia!