Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ja wlansie jestem robienia listy z mezulkiem cokomu kkupujemy
a moj mezu mowi tak wiesz co napiszmy list do siwietego mikolaja
" kochany mikolaju ... wrzuc nam do "wora" jakies plemniory "tak toujal moj mezu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ja wlansie jestem robienia listy z mezulkiem cokomu kkupujemy
a moj mezu mowi tak wiesz co napiszmy list do siwietego mikolaja
" kochany mikolaju ... wrzuc nam do "wora" jakies plemniory "tak toujal moj mezu
szczerze nic więcej do szczęścia nie trzeba jeden plemnior
Asha, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:A urosły?
Asha ja to grzecznie czekam na luty ..choc nasze in vitro to dopiero moze gdzies w polowie roku jak cosbo zapaenwe refundacje odczekamy
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:sa okraglejsze..ale nie wydaje mi sie zeby to bylo cos nowego umnei zawsze na tydzien przed@ mam takie odczucie ..
Asha ja to grzecznie czekam na luty ..choc nasze in vitro to dopiero moze gdzies w polowie roku jak cosbo zapaenwe refundacje odczekamy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:sa okraglejsze..ale nie wydaje mi sie zeby to bylo cos nowego umnei zawsze na tydzien przed@ mam takie odczucie ..
Zleci szybko...bedzie dobrze25staraczka25, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
smiejemy sie ze moze na walentynki bedzie biopsja
hehehe
Asha, 25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiadomo ze bedzie dobrze
u kazdej z nas
staraczka noo wiesz romantycznie moze nie bedzie ..ale
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wiadomo ze bedzie dobrze
u kazdej z nas
staraczka noo wiesz romantycznie moze nie bedzie ..alea to że będzie dobrze u kazdej z nas to nie mam wątpliwości patrząc dookoła
ja mocno wierzę w to szczęście
jak to mówi mój mąż choćbym miała sobie to szczęście namalować
Ania_84, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my tez nie obchodzimy walentynek .. noo moze ewentualnie jak mamy mozliwosc to siadamy piejmy winko
jakis filmik
akurat w tym roku na walentyknki dostalismy wyniki badan nasieniawiec byla niespodzianka
Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:my tez nie obchodzimy walentynek .. noo moze ewentualnie jak mamy mozliwosc to siadamy piejmy winko
jakis filmik
akurat w tym roku na walentyknki dostalismy wyniki badan nasieniawiec byla niespodzianka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny