Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Omg
To kiepsko...z jednej strony to dobrze ze nie pracujesz bo byscie sie wogole nie widzieli -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:no to samo powiedział tyle że ja jebca dostanę oprócz Was to sobie mogę do lustra gadać ... Mam tu znajome ale one są takie domatorki że tyłka nie ruszą nigdzie .... albo jedyny temat to Cameron jaka ja zmęczona itd. to weź nie ma tu łatwego życia więcej z kolegą mogę pogadać tutaj niż z kobietą
Hahahahhja tu tez nie bardzo mam z kim gadac , zwlaszcza ze ta laska co z nia kiedys sie spotykalam ....nie ogarnia tematu staran, bo zaplanowala dzieciaka i zaszla w tym samym miesiacu za plecami kolesia i tylko mi powtarzala...bedzie dobrze, bedzie dobrze..i pierdolila caly czas to samo o swoim dwuletnim synku
-
25staraczka25 wrote:
dobre ja mam jeszcze mieszankę krakowską i tez jadę z nią
Hahaha ja mam tez sliwki w czekaoladzie z pl...ale te zelki mi ida od dwoch dni..nie moge sie odczepic hahhaha a duzo tego mam niestety hahahahaah25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hahahahh
ja tu tez nie bardzo mam z kim gadac , zwlaszcza ze ta laska co z nia kiedys sie spotykalam ....nie ogarnia tematu staran, bo zaplanowala dzieciaka i zaszla w tym samym miesiacu za plecami kolesia i tylko mi powtarzala...bedzie dobrze, bedzie dobrze..i pierdolila caly czas to samo o swoim dwuletnim synku
gadać o sobie łatwo jeszcze trzeba drugą stronę umieć wysłuchać
dlatego nie ma jak forumszkoda że w realu nie można takich równych babek spotkać jak tutaj
ale to tak chyba działa
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:no właśnie
gadać o sobie łatwo jeszcze trzeba drugą stronę umieć wysłuchać
dlatego nie ma jak forumszkoda że w realu nie można takich równych babek spotkać jak tutaj
ale to tak chyba działa
No wlasnieszkoda...ale jakie saszanse ze spotkasz albo znasz kogos kto sie stara w tym samym momencie wlasnie ...praktycznie zadne ....i nie ma z kim pogadac niestety w realu
dobrze ze tu sie znalazlysmy
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny