Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nie sadze zeby ktory nazekal na lodzika
mój stary dzis nie narzekał, choć odbyło się to w zenujący sposób hahahah poszłam siknąc jak stary akurat spod prysznica wyłaził i mnie na kiblu zaatakował..nie miałambiedna odwrotu hahahha...no ale mus było bo biedaczek sie juz rozpękał pomalutku od ponad tygodnia posucha była...no a za drzwiami glutek sie z moja mamą w najlepsze bawił...aaaa hahahaha
hejka ponownie dziewuszki
glutek się zlitowałAsha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:mój stary dzis nie narzekał, choć odbyło się to w zenujący sposób hahahah poszłam siknąc jak stary akurat spod prysznica wyłaził i mnie na kiblu zaatakował..nie miałambiedna odwrotu hahahha...no ale mus było bo biedaczek sie juz rozpękał pomalutku od ponad tygodnia posucha była...no a za drzwiami glutek sie z moja mamą w najlepsze bawił...aaaa hahahaha
glutek się zlitował
O kurwa hahahahhaha pojechalas na romantico hahahahhahaIza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:mój stary dzis nie narzekał, choć odbyło się to w zenujący sposób hahahah poszłam siknąc jak stary akurat spod prysznica wyłaził i mnie na kiblu zaatakował..nie miałambiedna odwrotu hahahha...no ale mus było bo biedaczek sie juz rozpękał pomalutku od ponad tygodnia posucha była...no a za drzwiami glutek sie z moja mamą w najlepsze bawił...aaaa hahahaha
glutek się zlitowałdobre i tak
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hahhahahaah i twoj stary tez przy swiecach koniecznie widze hahahahahah
jak moja mama terazjest to juz mnie probowal zatargac do garazu w ten syf i zimno ale sie nie dalam hahaha25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:szkoda czasu hahahah
jak moja mama terazjest to juz mnie probowal zatargac do garazu w ten syf i zimno ale sie nie dalam hahaha
Hahahahhaahah powaznie hahahah kurwa desperata hahahhaha to w zimie bedzie jazda bo mu maly zamarznie hahahahIza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hahahahhaahah powaznie hahahah kurwa desperata hahahhaha to w zimie bedzie jazda bo mu maly zamarznie hahahah
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:podejrzewam, ze bedzie na mnie w lazience czatowal juz teraz, jak sie udalo dzisiaj hahha...bede musiala w nachy sie zeszczac hahahha
Musisz sie w lazience zamykac hahahahah bo teraz to juz bedzie cie do kibla sledzil hahahah25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość