Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ty o tej samej porze zawsze sprawdzasz czy tak sobie grzebiesz jak masz na to ochote?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 17:07
-
gigsa wrote:Sprawdzam kilka razy dziennie, ale wpisuję tą z ok . 18 godz . Wczoraj była cały czas otwarta, a wieczorem najbardziej. Dziś do 14 była otwarta, a teraz sprawdzam i dupa:-(
Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Sprawdzam kilka razy dziennie, ale wpisuję tą z ok . 18 godz . Wczoraj była cały czas otwarta, a wieczorem najbardziej. Dziś do 14 była otwarta, a teraz sprawdzam i dupa:-(
Po co ty tam grzebiesz tyle razy i podrazniasz to wszystko, kochana nie mozna tak, to wszystko tam wrazliwe jest, sprawdzaj raz dziennie tylko....jak sie zamknela to mozliwe ze owu byla krotka, albo sie przesunie, ale sprawdz wieczorem jeszcze, ale raz tylko sprawdzaj bo tak nie mozna, bo ja podrazniasz za kazdym razem i sie wezmie wkurwi i wogole sie zamkniegigsa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a nie chcialo ci sie siusiu albo cos innego ? sorry za pytanie, ale to tez ma wpływ przynajmniej u mnie
-
Asha wrote:Po co ty tam grzebiesz tyle razy i podrazniasz to wszystko, kochana nie mozna tak, to wszystko tam wrazliwe jest, sprawdzaj raz dziennie tylko....jak sie zamknela to mozliwe ze owu byla krotka, albo sie przesunie, ale sprawdz wieczorem jeszcze, ale raz tylko sprawdzaj bo tak nie mozna, bo ja podrazniasz za kazdym razem i sie wezmie wkurwi i wogole sie zamknie
Asha lubi tę wiadomość
-
od czasu do czasu bola mnie jajniki troche cycki za kluja, nie jestem ciagle zla, ale ciagle bolo mnie nogi. tak dziewnie to wyglada. uchachalam sie ze @ idzie przez szyjke, gdyby nie ona to bym znowu dola zlapala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 17:15