Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ja myslalam, ze to dziala tak jak luteina ze podnosi ci progesteron i przez to ze przestajesz ja brac ...progesteron spada i @ nadchodzi...ale to chyba co innego jest
-
MalaCzarna wrote:Bianka tak się cieszę!!!!! Martwiłam się. Po tym co było u mnie jestem przewrażliwiona... Niech rośnie maleństwo!!!
Nie martwcie się na zapas, żeby swoim staraniom nie zaszkodzić. Mam nadzieję, że w tym cyklu już się Wam uda:)
pompon, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dzialanie jest podobne. luteina to czysty progesteron a dupek syntetyczny. ten czy ten dziala na podobnej zasadzie- jak odstawisz to progesteron spada i jest @. glownie jest po to aby zatrzymac rozrost endometrium, po odstawieniu zaczyna sie luszczyc i jest krwawienie
No to po co wzielas go jeszcze, to ci wstrzyma @ czy ja tu nie ogarniam czegosamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No to po co wzielas go jeszcze, to ci wstrzyma @ czy ja tu nie ogarniam czegos
zamotalam to jeszcze bardziej . sorryWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:47
-
amelia04072006 wrote:na chwilke pewnie taka ale nie musi. przez dwa dni bralam 1 tabletke a 8 po dwie. nie dowiadywalam sie czy przeciagnac to do pelnych 10 dni po dwie czy wsomie ma byc 10 dni na dupku wiec wzielam tak na wszelki wypadek jedna wiecej. moze nie zaszkodzi
Aha...bo myslalam ze wogole juz przerwalas branie i znowu wzialas.......zeby ci to nie namieszalo w hormonach za bardzo tez, bo to zawsze prochy i hormony to cholerstwo jest -
Asha wrote:Aha...bo myslalam ze wogole juz przerwalas branie i znowu wzialas.......zeby ci to nie namieszalo w hormonach za bardzo tez, bo to zawsze prochy i hormony to cholerstwo jest
gdybym brala go od wizyty lekarza to powinnam jeszcze brac dwa dni po 2 tab. wiec raczej nie zaszkodze. ale dziekuje ze sie martwisz -
bianka wrote:Nie martwcie się na zapas, żeby swoim staraniom nie zaszkodzić. Mam nadzieję, że w tym cyklu już się Wam uda:)
Asha lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:zaraz zwariuję dziewczyny, wkręcają mi się wszystkie syndromy ciążowe.... właśnie coś zjadłam i mnie zemdliło.... jajniki bolą.... kurde.... boję się mieć nadzieję no....
Cymcia piękny wykres, po sporym spadku drabinka w górę naprawdę ciążowo to wygląda:) powodzenia! A kiedy testujesz? -
amelia04072006 wrote:bianka my mamy w tym interes martwimy sie o ciebie a tym samym nie myslimy o sobie dzieki czemu sie odstresowujemy
Aaaaaaa no chyba że;) no to zezwalam na zainteresowanie moją osobą;P
amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość