Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pompon wrote:No zeszły się baby. Dzięki Bianka za rade, będe kombinować coś w takim razie
Nie mogłam się doczekać zaznaczenia owulki, więc kliknęłam, żeby zignorowac to moje 36,6 z 12dc i mi wyznaczyło tak jak myślałam. no nic zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. Dobrze, że dobrze się czujecie
No to idziemy razem kochanapompon lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:No i super. Ty się jakoś wcześniej @ spodziewasz teraz prawda? kiedy? bo ja w poniedziałek wyjezdzam na tydzień i będę miała ograniczony dotęp, ale postaram sę od czasu do czasu zajrzeć do Was
30.08 na mojego starego urodziny...bedzie piekny prezent @ ja tylko jeden dzien przed toba jestem, jezeli wogole to of jest prawidloweWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:34
-
Katjaa wrote:Bianka martwiłysmy sie!!!
Amelia dzień dobry
A ja się żegnam bo jedziemy z M na moje mieszkanie i będziemy ! buziaki! :*Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:bedzie sie dzialo . ja nie wiemdwa razy dziennie - 47 lat? matko moj jak mu kaze co drugi dzien sie bzykac to go momentalnie zylka pierdzaca bolec . musze mojemu pokazac twoj wykres i ilosc serduszek
No ooo..to jest dobra metoda...nie weim na czym to polega ale na facetow dziala, ja mojemu tez pokazalam i od tamtej pory tak jak widacpompon lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:30.08 na mojego starego urodziny...bedzie piekny prezent @ ja tylko jeden dzien przed toba jestem, jezeli wogole to of jest prawidlowe
A no widzisz, na moje ja też teraz 30.08 powinnam dostać i of też tak pokazuje. No to wracam i razem testujemy i na dwie kreski a nie żadne @. Ja to sie ciesze, ze bede na wyjezdzie i nie bede miala opcji się zadręczać t4estami w 10 dpo -
pompon wrote:A no widzisz, na moje ja też teraz 30.08 powinnam dostać i of też tak pokazuje. No to wracam i razem testujemy i na dwie kreski a nie żadne @. Ja to sie ciesze, ze bede na wyjezdzie i nie bede miala opcji się zadręczać t4estami w 10 dpo
A to git...tazem razniejpompon, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dzisiaj wzielam jedna dodatkowo bo ....... nie wiem po co ale chyba zeby przyspieszyc . strasznie mi sie spieszy wiec moze ta 1 pomoze
Się wcale nie dziwię, że Ci spieszno. No to już odstaw i czekamy na rozwój akcjiamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No ooo..to jest dobra metoda...nie weim na czym to polega ale na facetow dziala, ja mojemu tez pokazalam i od tamtej pory tak jak widac
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dzisiaj wzielam jedna dodatkowo bo ....... nie wiem po co ale chyba zeby przyspieszyc . strasznie mi sie spieszy wiec moze ta 1 pomoze
Ja myslalam, ze to dziala tak jak luteina ze podnosi ci progesteron i przez to ze przestajesz ja brac ...progesteron spada i @ nadchodzi...ale to chyba co innego jest -
nick nieaktualny
-
kluska wrote:Bete masz dobrą bianka, nie wiem co ten idiota. Ja robiłam 30 dc teoretycznie 15 dpo i miałam 239 i lekarz mi powiedział że ładna beta i jest pewien że będzie rosła. Naprawdę nie przejmuj się tym debilem. Niepotrzebnie Cię tylko zdenerwował.
Wczoraj m mnie zapytał dlaczego nie pojechałam po tym lekarzu, a ja ledwie powstrzymywałam od płaczu, a po wyjściu ze szpitala totalna załamka i potok łez.