X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna nie ma co gdybać najgorsze scenariusze odrazu!!! a może akurat teraz będzie szczęśliwie :D

mój też nie będzie za bardzo <3 bo mój M ma 47 lat heheh i to już nie te siły :P co chociażby rok temu ;)
    zawsze się śmieje że mu się zastawka oderwie od serca z tego wysiłku :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no to tym bardziej niech pracuje nad kondycją. :D Ja tu już kiedyś pisałam o tym że mój mąż ma problem z wędzidełkiem dlatego u nas codziennie jest niemożliwe, bo może mu się zerwać a wtedy to brak serduch co najmniej przez dwa tygodnie, jak nie dłużej. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka odezwij się! :(

mik82 lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie co z Bianka?

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz zwariuję dziewczyny, wkręcają mi się wszystkie syndromy ciążowe.... :( właśnie coś zjadłam i mnie zemdliło.... jajniki bolą.... kurde.... boję się mieć nadzieję no....

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle, to dzień dobry :D :D :D

Katjaa lubi tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    zaraz zwariuję dziewczyny, wkręcają mi się wszystkie syndromy ciążowe.... :( właśnie coś zjadłam i mnie zemdliło.... jajniki bolą.... kurde.... boję się mieć nadzieję no....
    Dzień dobry kochana
    Nie chcę Cię nakręcać ale ostatnio jak tak miałam dokładnie w 11 dpo to zrobiłam po południu test i okazało się , że jestem w ciąży więc...???
    A kiedy zamierzasz testować cymuś?

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuś
    wg moich obliczeń za 5 dni, wg ovu za 3 :)

• mik82 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie wytrzymałam i zatestowałam wtedy:-)
    Trzymam mocno kciuki za zieloności:-)

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę nic mówić cymcia, ale twój wykres wygląda ciążowo. ;) Spadek 8 dnia, wysokie temperaturki. ;) Trzymam kciuki. U mnie objawy ciąży też były bardzo wcześnie bo jakieś 10 dni po owu. :)

mik82, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymuś zrób testa bo nie wiem czy już GRUBĄ kasę szykować na prezent na chrzciny :P :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A cymcia, u mnie spadek był 7 dni po owu, a objawy 10. U Ciebie skoro spadek był 8 dnia po owu to objawy 11 dni po owu jak najbardziej prawidłowo. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 14:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi bardzo szybko wyszła blada kreseczka, więc próbuj. :D

mik82, Katjaa lubią tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia trzymam kciuki, bo wykres jest naprawdę obiecujący:-)
    A mnie delikatnie bolą jajniki, więc mam nadzieję, że na urodziny dostanę owu:-)

Katjaa lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helollł laseczki....widze serduszkami sie wszyscy chwala ;-) humor dopisuje ;-)

Cymcia ja nic ci wkreciac nie bede bo wiem ze to wkurwia tylko a potem moze byc najwieksza zalamka swiata ...wiec sciezkam i zaciskam ....i czekam na wynik, wspieram tak czy tak , ty zreszta wiesz o tym :-)

Bianka...co u ciebie, powiedz cokolwiek kobieto, bo my tu warujemy i sie martwimy :-(

Ja na szczescie skonczylam wczesniej dzisiaj i nie jestem zatyrana :-) ale bzykania nie bedzie chyba bo wczesnie wstalam i niedoczekam na starego znowu :-(..... Cycki mnie nie bola wiec castagnus chyba pomogl :-) tylko brzuch czasami cmi, ale to zawssze tak wiec luz..czekamy na @ zero objawow czegokolwiek i dobrze bo tak mialo byc teraz :-)

Trzymam za was kciuki laski za owulki itd, za bzyczenie i wogole :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 15:28

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • bianka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Sory za moje milczenie, ale miałam zapierdziel i nie było jak napisać. Przeczytałam w drodze do domu, co tam dziś naskrobałyście i w końcu mogę się przyłączyć;)

U mnie ok. Rano było świetnie, dopiero w pracy jak po schodach pobiegałam i troszkę rzeczy pociągałam, to rozbolał brzuch:/ ale plamień brak:D czyściutka mleczna wydzielinka:) bolące twarde piersi, brak apetytu z rana i częste wizyty w toalecie:D no maleństwo rozgościło się najwyraźniej:D i żaden jełop nie powie mi, że nie:D

Stwierdziłam, że poczekam do czwartkowej wizyty u swojego lekarza.

Dziękuję, że tak nam kibicujecie i podtrzymujecie na duchu:* kochane jesteście:)

Asha lubi tę wiadomość

abd810f76029182a89dde1b133487407.png
    p19uskjoqbuwkgli.png
    2rsfcq7sazkf7d0g.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bianka wrote:
    Cześć dziewczyny! Sory za moje milczenie, ale miałam zapierdziel i nie było jak napisać. Przeczytałam w drodze do domu, co tam dziś naskrobałyście i w końcu mogę się przyłączyć;)

U mnie ok. Rano było świetnie, dopiero w pracy jak po schodach pobiegałam i troszkę rzeczy pociągałam, to rozbolał brzuch:/ ale plamień brak:D czyściutka mleczna wydzielinka:) bolące twarde piersi, brak apetytu z rana i częste wizyty w toalecie:D no maleństwo rozgościło się najwyraźniej:D i żaden jełop nie powie mi, że nie:D

Stwierdziłam, że poczekam do czwartkowej wizyty u swojego lekarza.

Dziękuję, że tak nam kibicujecie i podtrzymujecie na duchu:* kochane jesteście:)

No nareszcie...cholera jasna :-)

Zajebiscie ze wszystko ok :-) to teraz sie opiekuj soba kobieto!!!!!!!!

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • bianka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pompon ja do poprzedniego ginekologa chodziłam państwowo i podobnie jak Ty dostałam listę badań, które powinnam wykonać przed staraniem się, ale że w ciąży nie byłam (bo przecież dopiero zamierzaliśmy się strać) to z własnej kieszeni. Też pomyślałam, że pójdę do rodzinnej i poproszę chociaż o skierowanie na kilka z nich, ale lekarz rodzinny/pierwszego kontaktu nie ma kompetencji do kierowania na takie badania, ale... moja lekarka jest też specjalistką przyjmującą w poradni chorób odzwierzęcych (por. antropozoonoz) i wzięłam skierowanie do tej poradni i tam porobiła mi prawie wszystkie badania z listy. Prywatnie zrobiłam tylko różyczkę. Może też spróbuj do tej poradni się dostać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:25

abd810f76029182a89dde1b133487407.png
    p19uskjoqbuwkgli.png
    2rsfcq7sazkf7d0g.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry

Asha lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• pompon Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zeszły się baby. Dzięki Bianka za rade, będe kombinować coś w takim razie :)
    Nie mogłam się doczekać zaznaczenia owulki, więc kliknęłam, żeby zignorowac to moje 36,6 z 12dc i mi wyznaczyło tak jak myślałam. no nic zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. Dobrze, że dobrze się czujecie :)

Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
‹‹ 301 302 303 304 305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ