Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:no
ale moj ma to po tatusiu kazda wolna chwilke potrafi wykorzystac(czytaj zmarnowac) na spanie tesciu wstaje w soboty i niedziele na jedzenie i idzie dalej spac moj emek w sobote jak wrocil zjadl polozyl sie i spal do 19 a spac polozyl sie cos po 15.30 szczerze my juz od iks czasu chodzimy osobno spac 
O kurwa hahah to idealne malzenstwo hahahhaha to jak ty bzyczysz jak on spi ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 07:46
rybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:no
ale moj ma to po tatusiu kazda wolna chwilke potrafi wykorzystac(czytaj zmarnowac) na spanie tesciu wstaje w soboty i niedziele na jedzenie i idzie dalej spac moj emek w sobote jak wrocil zjadl polozyl sie i spal do 19 a spac polozyl sie cos po 15.30 szczerze my juz od iks czasu chodzimy osobno spac 
no u nas podobnie w sumie. ja chodzę wcześniej zwykle i już nie słyszę jak ten się kładzie.
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
korzystam jak niespi bo niema innego wyjscia a jak spi takze w dzien to potem siedzi nieraz do pozna a ja odlatuje wczesnie i tak sie to nazywa idealne malzenstwoAsha wrote:O kurwa hahah to idealne malzenstwo hahahhaha to jak ty bzyczysz jak on spi ???
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:tak jak wczoraj juz dawno nie plakalam ale ze smiechu oczywiscie
ona jest swietna

na mnie się ludzie w busie patrzyli, chyba wątpili w moją poczytalnosc
rybka, Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.