X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja nie Magis, ale jestem. All the time - przynajmniej na razie :/.
    I zaraz zacznę płakać :(.
    Po tym, jak przesiedziałam tu wczoraj pół wieczoru płacząc ze śmiechu, mój szanowny małżonek mnie sobie na rozmowę wypożyczył :/.
    Powiedział, że jestem w ciąży i nie powinnam spędzać tyle czasu przed kompem, że dzieci widzą, że mam dla nich mniej czasu i uwagi niż wcześniej, bo wolę komputer i że on też nie czuje się w domu jak wcześniej :/. Że świat wirtualny mnie wciągnął.
    Najgorsze jest to, że nie mogłam zaprzeczyć :/.
    Doszliśmy do wniosku, że dobrze by było, gdybym ograniczyła siedzenie na kompie i poświęciła temu ze 2h np. wieczorami, jak dzieci pójdą już spać albo jak on wróci z pracy i zabierze je na spacer.
    Masakra.
    Nie dość, że odwyk od fajek to jeszcze od kompa :(!

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    na mnie się ludzie w busie patrzyli, chyba wątpili w moją poczytalnosc :P
    hahhhiiihhhahha ale taki powiew radosci nie zaszkodzi ale fakt w autobusie czy w busie jak bym ujrzala osobe smiejaca sie do komorki 8-)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    na mnie się ludzie w busie patrzyli, chyba wątpili w moją poczytalnosc :P

Trzeba im bylo dac jej posty do poczutania to by zwatpili w jej poczytalnosc hahahha

rybka, dotik, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Po tym, jak przesiedziałam tu wczoraj pół wieczoru płacząc ze śmiechu, mój szanowny małżonek mnie sobie na rozmowę wypożyczył :/.
    Powiedział, że jestem w ciąży i nie powinnam spędzać tyle czasu przed kompem, że dzieci widzą, że mam dla nich mniej czasu i uwagi niż wcześniej, bo wolę komputer i że on też nie czuje się w domu jak wcześniej :/. Że świat wirtualny mnie wciągnął.
    Doszliśmy do wniosku, że dobrze by było, gdybym ograniczyła siedzenie na kompie i poświęciła temu ze 2h np. wieczorami, jak dzieci pójdą już spać albo jak on wróci z pracy i zabierze je na spacer.
    Masakra.

uppps :/

marnut lubi tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Masakra.

Kurwa co on sobie jaja robi :O B-)

rybka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Masakra.
    a on co zwariowal???
    kurwa kobiet w ciayz nie woilno denerowwac :P

rybka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Masakra.
    mam podobna sytuacje moj nie tylko mnie od komputera chce odzwyczaic to jeszcze jak biore telefon i tam se z wami pisze robi taki wzrok ze odrazu mam dosc normalnie jak wiezienie :-( tule...

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie ze smianiuem musze ograniczac co by mnie to przychodnio obok nie poslali :P

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Kurwa co on sobie jaja robi :O B-)
    Bardzo bym chciała, żeby tak było, miałabym kontrargument. Ale nie mam :(.

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem ze oni nie graja, nie wychodza itd, tylko siedza i sa bardzo rodzinni :-/

dotik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    mam podobna sytuacje moj nie tylko mnie od komputera chce odzwyczaic to jeszcze jak biore telefon i tam se z wami pisze robi taki wzrok ze odrazu mam dosc normalnie jak wiezienie :-( tule...
    ja se z twoim pogadam bo nie ma prawa ci gadac ze mna :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Rozumiem ze oni nie graja, nie wychodza itd, tylko siedza i sa bardzo rodzinni :-/
    kurwa no wlasnie, niech mnie tylko moj cos powie to ja mu zakaze grac HAHAH :D

Asha, rybka, dotik lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Bardzo bym chciała, żeby tak było, miałabym kontrargument. Ale nie mam :(.

Ale to nie jego broszka jest co ty robisz w wolnym czasie, jezeli robisz wszystko co masz zrobic tak czy tak

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja se z twoim pogadam bo nie ma prawa ci gadac ze mna :P
    hahhii o najwiecej to zazdrosny o ciebie wlasnie jest :-P spoko nie dam sobie w kasze dmuchac co mam wchodzic na jego pozwolenie???? nie doczekanie jego :-P

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Ta twoja kolezanka to idzie tu :O

rybka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hahhii o najwiecej to zazdrosny o ciebie wlasnie jest :-P spoko nie dam sobie w kasze dmuchac co mam wchodzic na jego pozwolenie???? nie doczekanie jego :-P

O to to to :-)

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Mój szanowny małżonek nie gra w gry komputerowe, owszem - wychodzi od czasu do czasu z kumplami, średnio 1-2x w m-cu - i bardzo dużo czasu i uwagi poświęca dzieciom. Jest naprawdę świetnym ojcem, pokuszę się nawet o stwierdzenie że lepszym ojcem niż mężem.

Ale to nie o nim tu mowa - tu mowa o mnie. Faktycznie, trzeba przyznać, że ostatnio zaniedbałam zabawy z dziećmi czy czytanie im książek na rzecz forum :(. Nie poświęcam im tyle uwagi co wcześniej. Nie mówiąc o tym, że jak dzieciaki pójdą spać to wracam przed kompa i nawet z mężem nie pogadam :(. Gorzka prawda, ale prawda.

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ta twoja kolezanka to idzie tu :O
    niewiem bo nic niepisze :-\ pisalam jej juz dwie wiadomosci jak bedzie chciala to wejdzie moze musiala wyjsc z forum niewiem :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ale to nie jego broszka jest co ty robisz w wolnym czasie, jezeli robisz wszystko co masz zrobic tak czy tak
    Ano właśnie - jak zrobię wszystko co powinnam. A dzieciaki zaniedbuję ostatnio :(.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Mój szanowny małżonek nie gra w gry komputerowe, owszem - wychodzi od czasu do czasu z kumplami, średnio 1-2x w m-cu - i bardzo dużo czasu i uwagi poświęca dzieciom. Jest naprawdę świetnym ojcem, pokuszę się nawet o stwierdzenie że lepszym ojcem niż mężem.

Ale to nie o nim tu mowa - tu mowa o mnie. Faktycznie, trzeba przyznać, że ostatnio zaniedbałam zabawy z dziećmi czy czytanie im książek na rzecz forum :(. Nie poświęcam im tyle uwagi co wcześniej. Nie mówiąc o tym, że jak dzieciaki pójdą spać to wracam przed kompa i nawet z mężem nie pogadam :(. Gorzka prawda, ale prawda.
    NIE LUBIEM

‹‹ 3106 3107 3108 3109 3110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ