X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja nie Magis, ale jestem. All the time - przynajmniej na razie :/.
    I zaraz zacznę płakać :(.
    Po tym, jak przesiedziałam tu wczoraj pół wieczoru płacząc ze śmiechu, mój szanowny małżonek mnie sobie na rozmowę wypożyczył :/.
    Powiedział, że jestem w ciąży i nie powinnam spędzać tyle czasu przed kompem, że dzieci widzą, że mam dla nich mniej czasu i uwagi niż wcześniej, bo wolę komputer i że on też nie czuje się w domu jak wcześniej :/. Że świat wirtualny mnie wciągnął.
    Najgorsze jest to, że nie mogłam zaprzeczyć :/.
    Doszliśmy do wniosku, że dobrze by było, gdybym ograniczyła siedzenie na kompie i poświęciła temu ze 2h np. wieczorami, jak dzieci pójdą już spać albo jak on wróci z pracy i zabierze je na spacer.
    Masakra.
    Nie dość, że odwyk od fajek to jeszcze od kompa :(!

rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    na mnie się ludzie w busie patrzyli, chyba wątpili w moją poczytalnosc :P
    hahhhiiihhhahha ale taki powiew radosci nie zaszkodzi ale fakt w autobusie czy w busie jak bym ujrzala osobe smiejaca sie do komorki 8-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    na mnie się ludzie w busie patrzyli, chyba wątpili w moją poczytalnosc :P

Trzeba im bylo dac jej posty do poczutania to by zwatpili w jej poczytalnosc hahahha

rybka, dotik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Po tym, jak przesiedziałam tu wczoraj pół wieczoru płacząc ze śmiechu, mój szanowny małżonek mnie sobie na rozmowę wypożyczył :/.
    Powiedział, że jestem w ciąży i nie powinnam spędzać tyle czasu przed kompem, że dzieci widzą, że mam dla nich mniej czasu i uwagi niż wcześniej, bo wolę komputer i że on też nie czuje się w domu jak wcześniej :/. Że świat wirtualny mnie wciągnął.
    Doszliśmy do wniosku, że dobrze by było, gdybym ograniczyła siedzenie na kompie i poświęciła temu ze 2h np. wieczorami, jak dzieci pójdą już spać albo jak on wróci z pracy i zabierze je na spacer.
    Masakra.

uppps :/

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Masakra.

Kurwa co on sobie jaja robi :O B-)

rybka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Masakra.
    a on co zwariowal???
    kurwa kobiet w ciayz nie woilno denerowwac :P

rybka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Masakra.
    mam podobna sytuacje moj nie tylko mnie od komputera chce odzwyczaic to jeszcze jak biore telefon i tam se z wami pisze robi taki wzrok ze odrazu mam dosc normalnie jak wiezienie :-( tule...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie ze smianiuem musze ograniczac co by mnie to przychodnio obok nie poslali :P

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Kurwa co on sobie jaja robi :O B-)
    Bardzo bym chciała, żeby tak było, miałabym kontrargument. Ale nie mam :(.

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem ze oni nie graja, nie wychodza itd, tylko siedza i sa bardzo rodzinni :-/

dotik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    mam podobna sytuacje moj nie tylko mnie od komputera chce odzwyczaic to jeszcze jak biore telefon i tam se z wami pisze robi taki wzrok ze odrazu mam dosc normalnie jak wiezienie :-( tule...
    ja se z twoim pogadam bo nie ma prawa ci gadac ze mna :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Rozumiem ze oni nie graja, nie wychodza itd, tylko siedza i sa bardzo rodzinni :-/
    kurwa no wlasnie, niech mnie tylko moj cos powie to ja mu zakaze grac HAHAH :D

Asha, rybka, dotik lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Bardzo bym chciała, żeby tak było, miałabym kontrargument. Ale nie mam :(.

Ale to nie jego broszka jest co ty robisz w wolnym czasie, jezeli robisz wszystko co masz zrobic tak czy tak

rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja se z twoim pogadam bo nie ma prawa ci gadac ze mna :P
    hahhii o najwiecej to zazdrosny o ciebie wlasnie jest :-P spoko nie dam sobie w kasze dmuchac co mam wchodzic na jego pozwolenie???? nie doczekanie jego :-P

Asha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Ta twoja kolezanka to idzie tu :O

rybka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hahhii o najwiecej to zazdrosny o ciebie wlasnie jest :-P spoko nie dam sobie w kasze dmuchac co mam wchodzic na jego pozwolenie???? nie doczekanie jego :-P

O to to to :-)

nick nieaktualny, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Mój szanowny małżonek nie gra w gry komputerowe, owszem - wychodzi od czasu do czasu z kumplami, średnio 1-2x w m-cu - i bardzo dużo czasu i uwagi poświęca dzieciom. Jest naprawdę świetnym ojcem, pokuszę się nawet o stwierdzenie że lepszym ojcem niż mężem.

Ale to nie o nim tu mowa - tu mowa o mnie. Faktycznie, trzeba przyznać, że ostatnio zaniedbałam zabawy z dziećmi czy czytanie im książek na rzecz forum :(. Nie poświęcam im tyle uwagi co wcześniej. Nie mówiąc o tym, że jak dzieciaki pójdą spać to wracam przed kompa i nawet z mężem nie pogadam :(. Gorzka prawda, ale prawda.

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ta twoja kolezanka to idzie tu :O
    niewiem bo nic niepisze :-\ pisalam jej juz dwie wiadomosci jak bedzie chciala to wejdzie moze musiala wyjsc z forum niewiem :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ale to nie jego broszka jest co ty robisz w wolnym czasie, jezeli robisz wszystko co masz zrobic tak czy tak
    Ano właśnie - jak zrobię wszystko co powinnam. A dzieciaki zaniedbuję ostatnio :(.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Mój szanowny małżonek nie gra w gry komputerowe, owszem - wychodzi od czasu do czasu z kumplami, średnio 1-2x w m-cu - i bardzo dużo czasu i uwagi poświęca dzieciom. Jest naprawdę świetnym ojcem, pokuszę się nawet o stwierdzenie że lepszym ojcem niż mężem.

Ale to nie o nim tu mowa - tu mowa o mnie. Faktycznie, trzeba przyznać, że ostatnio zaniedbałam zabawy z dziećmi czy czytanie im książek na rzecz forum :(. Nie poświęcam im tyle uwagi co wcześniej. Nie mówiąc o tym, że jak dzieciaki pójdą spać to wracam przed kompa i nawet z mężem nie pogadam :(. Gorzka prawda, ale prawda.
    NIE LUBIEM

‹‹ 3106 3107 3108 3109 3110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ