Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Dzień jak co dzień, czyli praca, praca i praca...
Tempka znowu do góry, ale już raczej liczę na to by jutro znowu spadła - Dupka wtedy walne bez wyrzutów sumienia...
A to plamienie to nie okoloowulacyjneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A to plamienie to nie okoloowulacyjne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:34
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Nie zdarzało mi się... Plamieniem oznaczałam śluz z pojedynczymi nitkami krwi. Sama już nie wiem znowu: czekać czy nie, by kurwa znowu nie przedobrzyć...
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRed najgorsze jest to czekanie co bedzie dalej, mnie moj cykl juz wkurwia bo najpeirw owulki nie chcialo wyznaczyc a teraz skocze po tatrach
mam nadzieje ze albo za dwa dni bedziesz miec wyznaczona ovu albo bierzesz dupka i startujesz z arsenalem ktory konczy sie ciazaRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:Red najgorsze jest to czekanie co bedzie dalej, mnie moj cykl juz wkurwia bo najpeirw owulki nie chcialo wyznaczyc a teraz skocze po tatrach
mam nadzieje ze albo za dwa dni bedziesz miec wyznaczona ovu albo bierzesz dupka i startujesz z arsenalem ktory konczy sie ciazaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Nie zdarzało mi się... Plamieniem oznaczałam śluz z pojedynczymi nitkami krwi. Sama już nie wiem znowu: czekać czy nie, by kurwa nie przedobrzyć...
. Jeśli masz możliwość skoczyć na USG to zapytaj gina, czy jakieś jajo się do owulacji szykuje a jak nie - lutka i jedziesz z Dongiem
.
Do wieczora.
I smacznego tym, co właśnie gotują.
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Na to chyba nikt Ci nie odpowie prócz lekarza
. Jeśli masz możliwość skoczyć na USG to zapytaj gina, czy jakieś jajo się do owulacji szykuje a jak nie - lutka i jedziesz z Dongiem
.
Do wieczora.
I smacznego tym, co właśnie gotują.
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny