Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewuszki kochane
Zuza tulam :-* wiesz podejrzenie nie oznacza jeszcze diagnozy...nie znam sie na tych sprawach wiec trzymam mocno kciuki za siostre..
pisalyscie o zarciu i ja dzis po zapiekance juz jestem, nafutrowalam sie jak dzika..z makaronem, szynka, pieczarkami, cebulka i serkiem..mniam
aaaa i witam nowa koleżankę..hej Zosia
przykro mi z powodu Twoich przejsc i niż mi sie w kieszeni otwiera na myśl o tych Twoich pseudolekarzach
dziewczyny powiedzialy Ci to co i ja bym Ci powiedziala..mozesz jeszcze acard brac, nie zaszkodzi a moze pomocCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Co jej kupilas
Staremu kupujesz cos, czy byl niedobry chlopiec z niego hahahah
Mloda na mikolaja dostanie do nas komplet garnkow dla dzieci, a na gwiazdke stanowsiko sklepowe
a ze byly teraz w fajnej cenie w biedrze to kupilamAsha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:stary juz dostal we wrzesniu jak bylismy w Niemczech na urlopie, lego technic,to pod choinke, a na urodziny bobasa
Mloda na mikolaja dostanie do nas komplet garnkow dla dzieci, a na gwiazdke stanowsiko sklepowe
a ze byly teraz w fajnej cenie w biedrze to kupilam
Fajne sa takie zabawki hahahha super i te pralki takie male hahah itdCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny