Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ale co ty jej tam pomozesz kochana jak polecisz? Poczekaj moze jak cos juz bedzie wiadomo...co maja z tym robic? Wiadomo juz cos?
nie wiem bo jej mąż chaotycznie przekazuje informacje
i tak od 11 rano leży ... no wlasnie nic jej nie pomogę ale już dr google czytałam i kurwa nie wiem po chuj się nakręciłam tylko ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:tyle że ma być gotowa w razie czego do operacji
nie wiem bo jej mąż chaotycznie przekazuje informacje
i tak od 11 rano leży ... no wlasnie nic jej nie pomogę ale już dr google czytałam i kurwa nie wiem po chuj się nakręciłam tylko ...
No bez sensu czytac , nie czytaj kochanie, bo wszystko bedzie dobrze napewno a sie kurwa tylko dobijesz
To moze po operacji pojedz, zeby przy niej pobyc, bo teraz to co? No nie wiem , co ty myslisz? -
nick nieaktualnyAsha wrote:No bez sensu czytac , nie czytaj kochanie, bo wszystko bedzie dobrze napewno a sie kurwa tylko dobijesz
To moze po operacji pojedz, zeby przy niej pobyc, bo teraz to co? No nie wiem , co ty myslisz? -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:ja tylko dla synka siory i cory brata
więcej nie ma szans bo też nie lubię i zawsze mam problem ... a z mężem to sobie sami idziemy i kupujemy co chcemy
No u naas nie ma malych dzieci jeszcze w rodzinie, nasze by bylo pierwszea my ze starym tak samo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny