Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:dobranoc miki
ostatnia owu i 9 msc spokojuciesz sie chwila
?
Córa śpi, ale co się z nią nawalczyłam (godzinę) to moje.
A teraz powinnam podyskutowac z małżonkiem na tematy naszego życiowego kursu, ale mi się nie chce. Wolę tu posiedzieć - mimo że się nie rozumiemy i wszystkie przewrażliwione to i tak mi tu lepiej.
amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ale ja nie lubie szorstkich recznikow i mlodej ciuszki mu wyprasowac
ale tylko chwile powalcze bo spac mi sie chce
mlodej ciuchy tez prasuje swoje tuz przed zalozeniem na dupeCwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:staram sie i jestem zla kiedy nie moge. kiedy czytam a wy sie smiejecie to nawet nie rozumiem z czego. nie chce psuć wam chumoru wiec sie nie odzywam
Tez zaczynam miec takie fazy hahahaha sorry ze sie smieje hahah chociaz wiem ze to nie smieszne ale kurwa tez mam takie dni ze nie czaje kurwa bazy wogole hahahah ja pierdole, masakra jakas ...musisz wchodzic bo ja nie mam wtedy z kim gadac kobieto hahahahahamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:staram sie i jestem zla kiedy nie moge. kiedy czytam a wy sie smiejecie to nawet nie rozumiem z czego. nie chce psuć wam chumoru wiec sie nie odzywam
. Misię też głupio wczoraj zrobiło, bo po rachunku sumienia musiałam sama przed sobą przyznać, że wkurza mnie jak mnie moje własne, kochane diablątka odciągają od forum
. Bardzo przykra świadomość, ale też pokazująca jak ten wątek wciąga.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Oj tam 9 - a połóg
?
Córa śpi, ale co się z nią nawalczyłam (godzinę) to moje.
A teraz powinnam podyskutowac z małżonkiem na tematy naszego życiowego kursu, ale mi się nie chce. Wolę tu posiedzieć - mimo że się nie rozumiemy i wszystkie przewrażliwione to i tak mi tu lepiej.
co my sie nie rozumiemy ??
kurna co wy mowicie bo ja nie wiem ??
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Tez zaczynam miec takie fazy hahahaha sorry ze sie smieje hahah chociaz wiem ze to nie smieszne ale kurwa tez mam takie dni ze nie czaje kurwa bazy wogole hahahah ja pierdole, masakra jakas ...musisz wchodzic bo ja nie mam wtedy z kim gadac kobieto hahahahah
tak jesteście na tym samym poziomie mówisz
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:takie reczniki sa super na peeling ciała
mlodej ciuchy tez prasuje swoje tuz przed zalozeniem na dupe
Ja praktycznie nic nie prasujemoze raz na dwa tygodnie...mam pralke ze specjalnym programem nie gniecacym hahahaha
Cwalinka, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:polog kochana to ona bedzie spac z szeroko otwartymi oczami wiec do przyjemnosci go nie zaliczam
co my sie nie rozumiemy ??
kurna co wy mowicie bo ja nie wiem ??marnut, Asha, Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość