Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Oj tam 9 - a połóg
?
Córa śpi, ale co się z nią nawalczyłam (godzinę) to moje.
A teraz powinnam podyskutowac z małżonkiem na tematy naszego życiowego kursu, ale mi się nie chce. Wolę tu posiedzieć - mimo że się nie rozumiemy i wszystkie przewrażliwione to i tak mi tu lepiej.
Ze coamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Tez zaczynam miec takie fazy hahahaha sorry ze sie smieje hahah chociaz wiem ze to nie smieszne ale kurwa tez mam takie dni ze nie czaje kurwa bazy wogole hahahah ja pierdole, masakra jakas ...musisz wchodzic bo ja nie mam wtedy z kim gadac kobieto hahahahah
sie nie smiej bo bedzie u ciebie gorzej
bede, ile bede mogla wytrzymac to bede sie starac25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:polog kochana to ona bedzie spac z szeroko otwartymi oczami wiec do przyjemnosci go nie zaliczam
? Bo o owulacji konwersacja była. Chyba, że mój progesteron
...
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:bo ciaza w tym wieku kiedy za drzwiami czeka menupauza to ciezka sprawa. ja siebie nie poznaje. zawsze szybko reaguje. po jednym slowie wiem co kto chce powiedziec a teraz trzeba mi tlumaczyc jak krowie na rowie i tak nic nie wiem.
sie nie smiej bo bedzie u ciebie gorzej
bede, ile bede mogla wytrzymac to bede sie starac
O to to to hahaha to samo kurwa , masakra jakas, a juz nie da boze zeby jakas metafore ktos jebnal bo juz napewno nie wylapie wyedy25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Nic nie mów
. Misię też głupio wczoraj zrobiło, bo po rachunku sumienia musiałam sama przed sobą przyznać, że wkurza mnie jak mnie moje własne, kochane diablątka odciągają od forum
. Bardzo przykra świadomość, ale też pokazująca jak ten wątek wciąga.
-
Asha wrote:Ja praktycznie nic nie prasuje
moze raz na dwa tygodnie...mam pralke ze specjalnym programem nie gniecacym hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:51
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:O chodzi z tym pologiem bo nie wiem dalej
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ja tez jestem zla na siebie. mala do mnie - połoz sie ze mna, posiedzimy razem, pogadamy ? - a ja siedze na necie. ja tak juz wale 4 miesiace. ona ma dosc
. A ja nie miałam się jak bronić, bo wiem że to prawda
.
amelia04072006 lubi tę wiadomość