Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:mi tez łyso sie zrobiło bo faktycznie dzien bez owu jest stracony ale jest tez zycie poza forum - zaniedbane zycie
. Wdrożyłam dzisiaj okrojony plan naprawczy (bo pojawiałam się na forum na chwilę, ale jak już poświęcałam czas dzieciom to starałam się poświęcać im też uwagę.
Asha, 25staraczka25, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:asha ale maluchy tego nie rozumieja
ja wykonuje wszystko co powinnam i siadam z czystym sumieniem ale amelia juz sie kłóci ze mna ze juz jej nie kocham bo tylko z kolezankami pisze. troche sie zle z tym czujei znaleźć chwilkę na pisanie i na cala resztę
Asha, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:No właśnie
. Wdrożyłam dzisiaj okrojony plan naprawczy (bo pojawiałam się na forum na chwilę, ale jak już poświęcałam czas dzieciom to starałam się poświęcać im też uwagę.
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:asha ale maluchy tego nie rozumieja
ja wykonuje wszystko co powinnam i siadam z czystym sumieniem ale amelia juz sie kłóci ze mna ze juz jej nie kocham bo tylko z kolezankami pisze. troche sie zle z tym czuje
Wiem kochana...ja tylko mowie ze na wszystko jest czas i pora , tylko tyleCwalinka, Cwalinka, 25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny