Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:tez sie staram ale musze jeszcze przestac myslec co sie tu dzieje. sprawa z sylwia i tym wycinaniem naszych wypowiedzic troche mnie obudziło
czasem nie warto wracać
myśl o tych co są do tej pory i tyle ... Nie warto się przejmować wszystkimi dookoła może mam chujowe podejście ale z dystansem trzeba
...
Cwalinka, Asha, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Ja myślę że to nie tylko of ale też to pieprzone czekanie ta walka ten stres i to wszystko razem że się pewnych rzeczy nie widzi ... ja nie mam dzieci nie odczuwam tak jak wy ale zauważyłam że leżę z mężem w łóżku jest of przebudzę się w nocy na siku jest of wstaję rano jest of itd. ... Na wszystko jest czas tylko trzeba z umiarem ... ja na razie nie umiem silniejsze to wszystko ode mnie ale mam nadzieję że wy jesteście lepiej zorganizowane i dacie radę wszystko pogodzić
i znaleźć chwilkę na pisanie i na cala resztę
teraz zmeczenie mnie troche ogranicza i amelia coraz czesciej sie wypowiada na ten temat. meza olewam bo on robi co chce wiec niech tak bedzie. mysle tez o tym ze mala do tej pory byla sama wiec jak sie pojawi maluch bedzie zazdrosna o niego wiec chce poswiecic jej jak najwiecej czasu yeraz i przygotowac ja do pewnych sytuacji ktore sie pojawia. ale masz racje of jest o kazdej potrze dnia i nocy -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:to nie myśl o takich sprawach
czasem nie warto wracać
myśl o tych co są do tej pory i tyle ... Nie warto się przejmować wszystkimi dookoła może mam chujowe podejście ale z dystansem trzeba
...
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:dla mnie of i chec posiadania dziecka byla tak silna ze nie moglam sie na niczym skupic.
teraz zmeczenie mnie troche ogranicza i amelia coraz czesciej sie wypowiada na ten temat. meza olewam bo on robi co chce wiec niech tak bedzie. mysle tez o tym ze mala do tej pory byla sama wiec jak sie pojawi maluch bedzie zazdrosna o niego wiec chce poswiecic jej jak najwiecej czasu yeraz i przygotowac ja do pewnych sytuacji ktore sie pojawia. ale masz racje of jest o kazdej potrze dnia i nocyCwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny