Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A pamietasz jak wtedy powiedzials to to i jak potem pojechas ze niby to i tamto i ze niby to nie ty
wkurwilas mnie hahahahah
Myślę, że teraz atmosfera się oczyści (o ile nikt nie poluzuje zaworów).Asha, 25staraczka25, Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:najwyraźniej nie którzy mają tylko jeden "cel" czyli zdobyć co chcą i zostawić tych co zostali w tyle ... ale tego nie jesteś w stanie przewidzieć to może spotkać Cię tu jak i w realu ... Na wszystko trzeba być w pewnym sensie przygotowanym
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ale ja tak nie umiem. nie bede slodzic, podlizywac sie. jesli ktos co ma do mnie to niech to powie sprawa sie wyjasni i bede zyc dalej - w zgodzie. takie zalatwianie swoich spraw lizac kumus dupe to dla mnie najgorszy syf . fuj
Popieram i sie podpisujeCwalinka, 25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ale ja tak nie umiem. nie bede slodzic, podlizywac sie. jesli ktos co ma do mnie to niech to powie sprawa sie wyjasni i bede zyc dalej - w zgodzie. takie zalatwianie swoich spraw lizac kumus dupe to dla mnie najgorszy syf . fuj
. A ludzi na swojej drodze spotyka się różnych, w necie też. Moje zdanie - osoby stojącej z boku.
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ale ja tak nie umiem. nie bede slodzic, podlizywac sie. jesli ktos co ma do mnie to niech to powie sprawa sie wyjasni i bede zyc dalej - w zgodzie. takie zalatwianie swoich spraw lizac kumus dupe to dla mnie najgorszy syf . fuj
Chodzilo mi o to że nie warto przejmować się takimi osobami Skarbie , trzeba powiedzieć to co się chce i tyle nie chcesz wyjaśnić do końca i życ w zgodzie to spadaj ... Czasem nie warto przywiązywać się tak bardzo do ludzi ... Nie pisze mi się tego łatwo bo mnie również zabolało kilka kwestii . A podlizywania też nie lubię ale też nie lubie się kłocić czasem wolę powiedzieć powodzenia niż ciągle o tym samym ... bo pewnych poglądow komuś nie da się zmienić
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny