Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Mik pisała o owulce. Amelia stwierdziła, że to ostatnia na kolejnych 9m-cy, więc zapytałam co z połogiem (bo przecież po porodzie tak ze 3 miechy trzeba czekać na pierwszy cykl i to o ile nie karmi się piersią).
Aha...no i co?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Wiem o czym mówisz, bo wczoraj wytknął mi to mąż
. A ja nie miałam się jak bronić, bo wiem że to prawda
.
Yak, ale prawda jest tez taka, ze tu masz wsparcie i nie jestes sama dzieki temu...ta prawde tez mu powiedzialas?
amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi tez łyso sie zrobiło bo faktycznie dzien bez owu jest stracony ale jest tez zycie poza forum - zaniedbane zyciemarnut wrote:Wiem o czym mówisz, bo wczoraj wytknął mi to mąż
. A ja nie miałam się jak bronić, bo wiem że to prawda
.
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet nie musiałam, on od tego zacząłAsha wrote:Yak, ale prawda jest tez taka, ze tu masz wsparcie i nie jestes sama dzieki temu...ta prawde tez mu powiedzialas?
. Że wie i rozumie, ale dzieci nie rozumieją
.
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asha ale maluchy tego nie rozumiejaAsha wrote:Yak, ale prawda jest tez taka, ze tu masz wsparcie i nie jestes sama dzieki temu...ta prawde tez mu powiedzialas?

ja wykonuje wszystko co powinnam i siadam z czystym sumieniem ale amelia juz sie kłóci ze mna ze juz jej nie kocham bo tylko z kolezankami pisze. troche sie zle z tym czuje
marnut lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

? Bo o owulacji konwersacja była. Chyba, że mój progesteron

.
<3<3