X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ja sie niemiesze tak tak w lodowce ale drzwiki osobne sa ;-) mam troszke miesa dwa chlebki,troszke golabkow,plus jakas kielbaska kiszka troszke rybki i upycham :-( teraz wyjelam golabki i kluski slaskie i jest miejsce ale musze se zakupic..marze zeby np.zrobic krokiety mielone marchewke pokroic itp.mam kupiona zmywarke i automat od pewnego goscia tu z okolic uzywane ale dzialaja bo je naprawia a sprowadza je z niemiec i jak sie cos psuje dzwonisz i on przyjezdza i naprawia i zamrazalke tes se wezme od niego
    Ja chyba też powinnam pomyśleć o takiej "sklepowej" :). Póki jedno dziecko je raczej symbolicznie a drugie wcale, to sobie radzę, ale już niedługo mogę nie wyrobić :D.

Cwalinka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    oo fajna opcja z tym gostkiem :D
    no fajna sprzedaje za wzgledne ceny automat 500 i zmywarka 500 zl ale dostalismy je w prezencie fakt teraz automaty nie sa drogie ale wtedy tata nam zprezentowal ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ja chyba też powinnam pomyśleć o takiej "sklepowej" :). Póki jedno dziecko je raczej symbolicznie a drugie wcale, to sobie radzę, ale już niedługo mogę nie wyrobić :D.
    no to juz masz wymytslony prezent gwiazdkowyd dla meza :D ty mu sprezentujesz zamrazarke a on tobie Bon do SPA :D

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za skrót myślowy :D. Co się z Wami dziś dzieje, w sensie co robicie :D?

Z tym prezentem to nienajgorsza myśl :D.

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    ale to tez duza wygoda robisz w jeden dzien co chcesz zamrazasz i masz tydzien wolne jak nie wiecej ;-) nawet mam w palanch zamrazac rosolek a co jak bedzie ochota na zupke wyjme rozmroze i ba ziemniaczki warzywka i zupka raz dwa zrobiona ;-P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ale to tez duza wygoda robisz w jeden dzien co chcesz zamrazasz i masz tydzien wolne jak nie wiecej ;-) nawet mam w palanch zamrazac rosolek a co jak bedzie ochota na zupke wyjme rozmroze i ba ziemniaczki warzywka i zupka raz dwa zrobiona ;-P
    Asha wlasnie mrozi rosolek is obie chwali

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny . Ja wstałam ale normalnie mus spać dalej :-( Asha trzymam kciuki za wizytę!!!!!!!!!!!!! <3
    Buziaki i do później <3

rybka, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papierki w akta osobowe? Jesteś kadrową, Cwalinka :)?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dzień dobry dziewczyny . Ja wstałam ale normalnie mus spać dalej :-( Asha trzymam kciuki za wizytę!!!!!!!!!!!!! <3
    Buziaki i do później <3
    halo halo a ty co gdzie jak? jak to spac wracac pisac :P

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Buziaki i do później <3
    Spij na zdrowie :D!

Cwalinka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Asha wlasnie mrozi rosolek is obie chwali
    a no wlasnie o to loto ;-) a jeszcze koperek zamrozic pietruszke uuu pychoty :-)

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Papierki w akta osobowe? Jesteś kadrową, Cwalinka :)?
    no rpawie :P

rybka, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurwunia staraczka ale wzrost tempki :D mocniej zaciskam kciuki

rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Buziaki i do później <3
    hej slonko szkoda ze nie zostajesz ale tez rozumie ze cie muli spanie jak wstaniesz odrazy tu wpadaj :-)

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co z tego wyjdzie Cwalinka :-P <3 wpadam później <3

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super skok :-) staraczka super!!! ;-) trzymam mocno kciukaski&&&&&&&&

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, Cwalinka, nie ruszam tematu, bo widzę, że wstydliwy, choć ponoc wstyd to kraść :D.
    Ja też uciekam milusińskimi moimi sie pozajmować trochę :).
    Buziaki!

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jeszcze zakupie se a co jak rzadzic to rzadzic odkurzacz co sam se jezdzi ;-P wkurza mnie ze codziennie trza zamiatac bo inaczej pelno kurzu moze nie ale wlosow itp..a tak se go wlacze niech se odkurza i ba bede se pisac wtedy z wami ;-P

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dobra, Cwalinka, nie ruszam tematu, bo widzę, że wstydliwy, choć ponoc wstyd to kraść :D.
    Buziaki!
    nie nie wstydliwy :)
    prawie kadrowa :P
    jestem referentem ds osobowych, siedze w dziale socjalnym, i wykorzystuja mnie do wpinania papierow do akt, a ze aktualnie splywaja oceny kwartalne to tego jest mnostwo i mus pomagac

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Buziaki!
    milego dzionka pa pa

‹‹ 3170 3171 3172 3173 3174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ