Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ja sie niemiesze tak tak w lodowce ale drzwiki osobne sa
mam troszke miesa dwa chlebki,troszke golabkow,plus jakas kielbaska kiszka troszke rybki i upycham
teraz wyjelam golabki i kluski slaskie i jest miejsce ale musze se zakupic..marze zeby np.zrobic krokiety mielone marchewke pokroic itp.mam kupiona zmywarke i automat od pewnego goscia tu z okolic uzywane ale dzialaja bo je naprawia a sprowadza je z niemiec i jak sie cos psuje dzwonisz i on przyjezdza i naprawia i zamrazalke tes se wezme od niego
. Póki jedno dziecko je raczej symbolicznie a drugie wcale, to sobie radzę, ale już niedługo mogę nie wyrobić
.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ja chyba też powinnam pomyśleć o takiej "sklepowej"
. Póki jedno dziecko je raczej symbolicznie a drugie wcale, to sobie radzę, ale już niedługo mogę nie wyrobić
.
ty mu sprezentujesz zamrazarke a on tobie Bon do SPA
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Ja chyba też powinnam pomyśleć o takiej "sklepowej"
.
nawet mam w palanch zamrazac rosolek a co jak bedzie ochota na zupke wyjme rozmroze i ba ziemniaczki warzywka i zupka raz dwa zrobiona ;-P
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ale to tez duza wygoda robisz w jeden dzien co chcesz zamrazasz i masz tydzien wolne jak nie wiecej
nawet mam w palanch zamrazac rosolek a co jak bedzie ochota na zupke wyjme rozmroze i ba ziemniaczki warzywka i zupka raz dwa zrobiona ;-P
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Dzień dobry dziewczyny . Ja wstałam ale normalnie mus spać dalej
Asha trzymam kciuki za wizytę!!!!!!!!!!!!!
Buziaki i do późniejCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a i jeszcze zakupie se a co jak rzadzic to rzadzic odkurzacz co sam se jezdzi ;-P wkurza mnie ze codziennie trza zamiatac bo inaczej pelno kurzu moze nie ale wlosow itp..a tak se go wlacze niech se odkurza i ba bede se pisac wtedy z wami ;-P
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Dobra, Cwalinka, nie ruszam tematu, bo widzę, że wstydliwy, choć ponoc wstyd to kraść
.
Ja też uciekam milusińskimi moimi sie pozajmować trochę.
Buziaki!
prawie kadrowa
jestem referentem ds osobowych, siedze w dziale socjalnym, i wykorzystuja mnie do wpinania papierow do akt, a ze aktualnie splywaja oceny kwartalne to tego jest mnostwo i mus pomagacrybka lubi tę wiadomość