Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a i jeszcze zakupie se a co jak rzadzic to rzadzic odkurzacz co sam se jezdzi ;-P wkurza mnie ze codziennie trza zamiatac bo inaczej pelno kurzu moze nie ale wlosow itp..a tak se go wlacze niech se odkurza i ba bede se pisac wtedy z wami ;-P
dobre dobre
rybka lubi tę wiadomość
-
ja tez zmykam ogarne troszke i poczytam z synem lekture
dzieci z bulerbyn
musze zapytac swojego czy dzis zostaje dluzej czy nie bo niewiem jak obiada robic..milego dnia wszystkim i usmiechu
asha kochana caly czas pamietam i mocniachno kibicuje
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ja tez zmykam ogarne troszke i poczytam z synem lekture
dzieci z bulerbyn
musze zapytac swojego czy dzis zostaje dluzej czy nie bo niewiem jak obiada robic..milego dnia wszystkim i usmiechu
asha kochana caly czas pamietam i mocniachno kibicuje
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra robilam kawe 3h
bo oczywiscie w czasie keidy mialam wypic kawe .. muslam isc do przychodni .. poki jednej lekarki nie bylo .. strasznie czepliwa.. myslalam ze ogarne to pozniej ale jak juz siadlam to zrobilam wsio ..
wiec teraz pije kawe ..jjem salatke i przgryzam kajmakiem
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dobra robilam kawe 3h
bo oczywiscie w czasie keidy mialam wypic kawe .. muslam isc do przychodni .. poki jednej lekarki nie bylo .. strasznie czepliwa.. myslalam ze ogarne to pozniej ale jak juz siadlam to zrobilam wsio ..
wiec teraz pije kawe ..jjem salatke i przgryzam kajmakiemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ASHA trzymam kciukaski
StaraczkaMarnut
Rybcia
SAmelka
Cwalinka
Iza
Dotik
jak kogos pominelam przeprasam25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Widzę że wszystkie w bojowych nastrojach ... Ja dzisiaj pobiłam rekord i poszłam spać o 3:40 kuźwa masakra kiedy to się skończy ja chyba powinnam iść do lekarza po jakieś tabsy na sen ...
dzis pewnie znow pojdziesz pozno spac bo pozno wstalas, zacznij sobie budzik nastawiac ;p na 5 rano to zaczniesz wczesniej chodzic spac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ale co ty robisz ze spac nie mzoesz? ja tylko glowe do poduszki przyloze i w sumie odplywam?
dzis pewnie znow pojdziesz pozno spac bo pozno wstalas, zacznij sobie budzik nastawiac ;p na 5 rano to zaczniesz wczesniej chodzic spacnie wiem co zrobię cos muszę ...