Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siema laski...wpadlam z roboty...zjemy i za godzine bedziemy sie zbierac

Oboje jestesmy wkurwieni, zestresowani i srednio pozytywnie nastawieni....ale niestety tylko czas pokaze co z tego wyjdzie
Dziekuje wam za wsparcie i kciuki i wogole wszystko
kocham was wszystkie
Cwalinka, 25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Siema laski...wpadlam z roboty...zjemy i za godzine bedziemy sie zbierac

Oboje jestesmy wkurwieni, zestresowani i srednio pozytywnie nastawieni....ale niestety tylko czas pokaze co z tego wyjdzie
kocham was wszystkie
Asha, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Siema laski...wpadlam z roboty...zjemy i za godzine bedziemy sie zbierac

kocham was wszystkie
-
nick nieaktualny
-

kocham was wszystkie
ściskam kciukasy!!! musi się udać wbić im trochę rozumu do łbów!! :*
Cwalinka, Asha, rybka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyA, czyli nastawienie właściwe przed rozmową z bandą idiotów.Asha wrote:Siema laski...wpadlam z roboty...zjemy i za godzine bedziemy sie zbierac

kocham was wszystkie
Asha - nie tam to w Londynie, nie w Londynie to w Lublinie, nie w Lublinie - to zaproszenie do mnie masz aktualne (chociaż mi progesteron wali i ruszam ludziom żyły
), ale ja Ci serdecznie życzę, żebyś samoistnie za kilka dni zobaczyła dwie tłuste krechy i obyła się bez tych wszystkich pośredników. Powodzenia
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Siema laski...wpadlam z roboty...zjemy i za godzine bedziemy sie zbierac

kocham was wszystkie
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:A, czyli nastawienie właściwe przed rozmową z bandą idiotów.
Asha - nie tam to w Londynie, nie w Londynie to w Lublinie, nie w Lublinie - to zaproszenie do mnie masz aktualne (chociaż mi progesteron wali i ruszam ludziom żyły
), ale ja Ci serdecznie życzę, żebyś samoistnie za kilka dni zobaczyła dwie tłuste krechy i obyła się bez tych wszystkich pośredników. Powodzenia 
Tez sobie tego zycze, ale...
" jedyne co mam to zludzenia,
Ze moge miec wlasne marzenia...."
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzenia dobra rzecz, to punt wyjścia do planówAsha wrote:Tez sobie tego zycze, ale...
" jedyne co mam to zludzenia,
Ze moge miec wlasne marzenia...."
.
Gorzej z tymi złudzeniami, ale skoro nie wierzysz w sukces - to my wszystkie wierzymy za Ciebie
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

. Niech oni Cię wezmą na tą kadrową w końcu, bo tam zmarniejesz zupełnie