Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:nie wiem leże zasypiam i budze się patrze na zegarek a tam 30 minut snu i tak już długi czas
nie wiem co zrobię cos muszę ...
a moze ciepla rozluzniajaca kapiel, ciepla herbatka lub mleczko na noc? -
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no musisz musisz, tez jakis czas tkai mialam, myslalam ze sie potne bo potem rano do roboty trzeba bylo isc
a moze ciepla rozluzniajaca kapiel, ciepla herbatka lub mleczko na noc?Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:w sumie ciu lepsiejszy ale mnie w robocie siedziec sie nie chce :p
już nie dużo Ci zostało na szczęście
Dobrze chociaż że w Londynie piękne słoneczkochyba wyskoczę później na jakiś dłuższy spacer może to mi dobrze zrobi jak się dotlenie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:jakoś mnie to nie dziwi
już nie dużo Ci zostało na szczęście
Dobrze chociaż że w Londynie piękne słoneczkochyba wyskoczę później na jakiś dłuższy spacer może to mi dobrze zrobi jak się dotlenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ajj wystygla
ale
moj mezu wczoraj stwierdzil ze moze bysmy pojechali na sylwka do jakiegos spa czy cuna kilka dni
no i teraz szukam jakis ofertCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a co to kajmak?
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ajj wystygla
ale
moj mezu wczoraj stwierdzil ze moze bysmy pojechali na sylwka do jakiegos spa czy cuna kilka dni
no i teraz szukam jakis ofert25staraczka25, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ajj wystygla
ale
no i teraz szukam jakis ofertAnia_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:czemu moj maz mi takich rzeczy nie proponuje
a najlepeij poprawil mi wczoraj humor.. bo jak mu powiedzialam ze dostalam troche za wczesnie ten @ a ten do mnei ..a to moze jakis plemnior sie wyluskal .. i wiesz moze to nie bedzie @ ... ehhCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:mojemu cos ostatnio sie stalo ...nie wiem .. moze ostatnie dni jak widzi ze faktycznie siedze ciagle prze kompem a i on chce troche odetchnac..
a najlepeij poprawil mi wczoraj humor.. bo jak mu powiedzialam ze dostalam troche za wczesnie ten @ a ten do mnei ..a to moze jakis plemnior sie wyluskal .. i wiesz moze to nie bedzie @ ... ehh
Lepiej tak niż w dołku cały czaswidać że ma nadzieje
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:kiedy chcialam zroibc rpezent niespodzianke mojemu M i nas wyslac do SPA na weekend, dobrze ze nie zarezerwowalam bo mogloby sie zmarnowac, bo on nie widzi zeby zostawic Jowi bez nas
czasem potrzeba nawet odetchnąć od codzienności i zrobić coś dla siebie .
-
nick nieaktualny