Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie ma czego
chyba i tak gowno z tego wyjdzie wiec nie ma znaczenia tak naprawde
ale dzieki
powiesz gówno jak faktycznie nie wyjdzie a to jeszcze przed Wami, roznuet może być, może warto na chwilę chociaż schować czarnowidztwo w ciemną dupe.Cwalinka, rybka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane
Asha jedyne co moge toi wied zze my tu za Was wszytskie trzymamy kciuki i jak mozemy to wspieramy
rybka lubi tę wiadomość
-
nie moglam spac bo mi sie ataki przypomnialy i atak paniki mialam ...to nie jest dobry pomysl...jak juz teraz sie tym wkurwiam to co bedzie jak to wszystko sie zacznie, nie bede mogla spac i bede w ciaglym stresie a to tylko bedzie prowokowac ataki...bez sensu...od poczatku mam zle przeczucia o ivf a intuicje mam dobra i musze sie tego trzymac...problem w tym ze dopoki nie sprobuje to sie nie przekonam ze mialam racje, ale wtedy juz bedzie za pozno, ale nie ma nic gorszego niz obudzic sie po ataku ...po prostu nie ma...ci co tego nie przezyli to nie zrozumieja..ci co maja epilepsje wiedza o czym mowie
... Nie chce do tego wracac...i owszem chce dziecka za wszelka cene ale nie to...nie to...wszystko ale nie to
niektorym z wam moze sie wydawac ze by poswiecili wszystko...byc moze, ja pamietam jak sie budzialm z glowa rozwalona o grzejnik i mialam polowe glowy sinej jakby mnie ktos skopal doslownie...albo walilam pol nocy o podloge zanim mnie ktos znalazl....nie chce do tego wracac...jaka cena jest warta? Dla mnie ta jest za wysoka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:nie moglam spac bo mi sie ataki przypomnialy i atak paniki mialam ...to nie jest dobry pomysl...jak juz teraz sie tym wkurwiam to co bedzie jak to wszystko sie zacznie, nie bede mogla spac i bede w ciaglym stresie a to tylko bedzie prowokowac ataki...bez sensu...od poczatku mam zle przeczucia o ivf a intuicje mam dobra i musze sie tego trzymac...problem w tym ze dopoki nie sprobuje to sie nie przekonam ze mialam racje, ale wtedy juz bedzie za pozno, ale nie ma nic gorszego niz obudzic sie po ataku ...po prostu nie ma...ci co tego nie przezyli to nie zrozumieja..ci co maja epilepsje wiedza o czym mowie
... Nie chce do tego wracac...i owszem chce dziecka za wszelka cene ale nie to...nie to...wszystko ale nie to
niektorym z wam moze sie wydawac ze by poswiecili wszystko...byc moze, ja pamietam jak sie budzialm z glowa rozwalona o grzejnik i mialam polowe glowy sinej jakby mnie ktos skopal doslownie...albo walilam pol nocy o podloge zanim mnie ktos znalazl....nie chce do tego wracac...jaka cena jest warta? Dla mnie ta jest za wysoka
Asiu rozumiem ze nie chcesz wracac i sama pewnie tez bym nie chciala, wiec moze faktycznie warto rozwazyc opjce tego wyjazud do PL
te ataki to przy stymulowaniu sie ich obawiasz tak? -
Cwalinka wrote:Asiu rozumiem ze nie chcesz wracac i sama pewnie tez bym nie chciala, wiec moze faktycznie warto rozwazyc opjce tego wyjazud do PL
te ataki to przy stymulowaniu sie ich obawiasz tak?
Cwalinka...oni najpierw mi wszystko zatrzymaja prochami anty a potem zaczna stymulacje to jest chustawka hormonalna -
nick nieaktualnyAsha wrote:Cwalinka...oni najpierw mi wszystko zatrzymaja prochami anty a potem zaczna stymulacje to jest chustawka hormonalna
(nie znam sie dlatego sie dopytuje aby jak najlepiej Cie zrozumiec) -
Cwalinka wrote:i jesli dobrze rozumiem to przez taka hustawke hormonalna ataki moga powrocic tak?
(nie znam sie dlatego sie dopytuje aby jak najlepiej Cie zrozumiec)
Tak, moga wrobic, poza tym proszki anty oslabiaja proszki epi, jak mi dal gin po porodzie to milalam @ przez 3 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:37
-
nick nieaktualny
-
cwalinko tak naparwde ataki moga sie pojawic w kazdym moencie.. gluwnymi czynnikami jest stere..w przypadku Ashy z tego co rozumiem sa to tez hormony .. u mnie np ataki byly wywloane wtedy kiedy bylam w stresie+ np mialam wysoka goraczke
choc tez nie zawsze.. ale nieprzespane noce, stres reakcje na swiatlo sa glownymi czynnikami ktora moga ..choc nie musza wywolac...
w zaleznosci jaki to rodzaj epi i jakie obszary mozgu zajmuje..
to chyba w takim najprostszym skrocie
Asha.. ja rozumiem.. bo ataki to nie tylko fizyczne obciazenie organizmu ale takze niestety psychiczne..przynajmenij u mnie tak jest .. -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:nie moglam spac bo mi sie ataki przypomnialy i atak paniki mialam ...to nie jest dobry pomysl...jak juz teraz sie tym wkurwiam to co bedzie jak to wszystko sie zacznie, nie bede mogla spac i bede w ciaglym stresie a to tylko bedzie prowokowac ataki...bez sensu...od poczatku mam zle przeczucia o ivf a intuicje mam dobra i musze sie tego trzymac...problem w tym ze dopoki nie sprobuje to sie nie przekonam ze mialam racje, ale wtedy juz bedzie za pozno, ale nie ma nic gorszego niz obudzic sie po ataku ...po prostu nie ma...ci co tego nie przezyli to nie zrozumieja..ci co maja epilepsje wiedza o czym mowie
rozumiem Twój strach, ale chyba w każdej chwili możesz się wycofać? ta konsultacja z tą pigułą od epi może rozwieje wątpliwości, może ustali się jak to można z lekami rozwiązać. a jeśli uznasz że to dla Ciebie za duże ryzyko, zrezygnujesz...
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ania_84 wrote:cwalinko tak naparwde ataki moga sie pojawic w kazdym moencie.. gluwnymi czynnikami jest stere..w przypadku Ashy z tego co rozumiem sa to tez hormony .. u mnie np ataki byly wywloane wtedy kiedy bylam w stresie+ np mialam wysoka goraczke
choc tez nie zawsze.. ale nieprzespane noce, stres reakcje na swiatlo sa glownymi czynnikami ktora moga ..choc nie musza wywolac...
w zaleznosci jaki to rodzaj epi i jakie obszary mozgu zajmuje..
to chyba w takim najprostszym skrocie
Asha.. ja rozumiem.. bo ataki to nie tylko fizyczne obciazenie organizmu ale takze niestety psychiczne..przynajmenij u mnie tak jest ..
U mnie tez tak jest, ze oprocz hormonow, stres, niedospanie, jak jest duszno...nie wystarczajaco powietrza w pomieszczeniu..i swiatlo to to prowokuje ataki -
czesc rybciu
moja małpa sie rozbestwila.. dawno nie mialam .. chyba za duzo zarlam bananow ostatnio bo nie bardzo chce mnie opuscicCwalinka lubi tę wiadomość