X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Doticzku <3

dotik, rybka lubią tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Nie ma czego :-/ chyba i tak gowno z tego wyjdzie wiec nie ma znaczenia tak naprawde :-/ ale dzieki

powiesz gówno jak faktycznie nie wyjdzie a to jeszcze przed Wami, roznuet może być, może warto na chwilę chociaż schować czarnowidztwo w ciemną dupe.

Cwalinka, rybka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie o to chodzi ze ja zakladam ze wyjdzie...ja sie boje do tego podejsc

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Nie o to chodzi ze ja zakladam ze wyjdzie...ja sie boje do tego podejsc
    ale zawsze mozesz nie podejsc, a tak procedura ruszyla, porozmawiasz ze specjalista i wtedy bedziesz decydowac,

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane

Asha jedyne co moge to <3 i wied zze my tu za Was wszytskie trzymamy kciuki i jak mozemy to wspieramy <3

rybka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie moglam spac bo mi sie ataki przypomnialy i atak paniki mialam ...to nie jest dobry pomysl...jak juz teraz sie tym wkurwiam to co bedzie jak to wszystko sie zacznie, nie bede mogla spac i bede w ciaglym stresie a to tylko bedzie prowokowac ataki...bez sensu...od poczatku mam zle przeczucia o ivf a intuicje mam dobra i musze sie tego trzymac...problem w tym ze dopoki nie sprobuje to sie nie przekonam ze mialam racje, ale wtedy juz bedzie za pozno, ale nie ma nic gorszego niz obudzic sie po ataku ...po prostu nie ma...ci co tego nie przezyli to nie zrozumieja..ci co maja epilepsje wiedza o czym mowie :-/... Nie chce do tego wracac...i owszem chce dziecka za wszelka cene ale nie to...nie to...wszystko ale nie to :-/ niektorym z wam moze sie wydawac ze by poswiecili wszystko...byc moze, ja pamietam jak sie budzialm z glowa rozwalona o grzejnik i mialam polowe glowy sinej jakby mnie ktos skopal doslownie...albo walilam pol nocy o podloge zanim mnie ktos znalazl....nie chce do tego wracac...jaka cena jest warta? Dla mnie ta jest za wysoka :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Aniu <3

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    nie moglam spac bo mi sie ataki przypomnialy i atak paniki mialam ...to nie jest dobry pomysl...jak juz teraz sie tym wkurwiam to co bedzie jak to wszystko sie zacznie, nie bede mogla spac i bede w ciaglym stresie a to tylko bedzie prowokowac ataki...bez sensu...od poczatku mam zle przeczucia o ivf a intuicje mam dobra i musze sie tego trzymac...problem w tym ze dopoki nie sprobuje to sie nie przekonam ze mialam racje, ale wtedy juz bedzie za pozno, ale nie ma nic gorszego niz obudzic sie po ataku ...po prostu nie ma...ci co tego nie przezyli to nie zrozumieja..ci co maja epilepsje wiedza o czym mowie :-/... Nie chce do tego wracac...i owszem chce dziecka za wszelka cene ale nie to...nie to...wszystko ale nie to :-/ niektorym z wam moze sie wydawac ze by poswiecili wszystko...byc moze, ja pamietam jak sie budzialm z glowa rozwalona o grzejnik i mialam polowe glowy sinej jakby mnie ktos skopal doslownie...albo walilam pol nocy o podloge zanim mnie ktos znalazl....nie chce do tego wracac...jaka cena jest warta? Dla mnie ta jest za wysoka :-/

Asiu rozumiem ze nie chcesz wracac i sama pewnie tez bym nie chciala, wiec moze faktycznie warto rozwazyc opjce tego wyjazud do PL

te ataki to przy stymulowaniu sie ich obawiasz tak?

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Asiu rozumiem ze nie chcesz wracac i sama pewnie tez bym nie chciala, wiec moze faktycznie warto rozwazyc opjce tego wyjazud do PL

te ataki to przy stymulowaniu sie ich obawiasz tak?

Cwalinka...oni najpierw mi wszystko zatrzymaja prochami anty a potem zaczna stymulacje to jest chustawka hormonalna

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Cwalinka...oni najpierw mi wszystko zatrzymaja prochami anty a potem zaczna stymulacje to jest chustawka hormonalna
    i jesli dobrze rozumiem to przez taka hustawke hormonalna ataki moga powrocic tak?

(nie znam sie dlatego sie dopytuje aby jak najlepiej Cie zrozumiec)

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    i jesli dobrze rozumiem to przez taka hustawke hormonalna ataki moga powrocic tak?

(nie znam sie dlatego sie dopytuje aby jak najlepiej Cie zrozumiec)

Tak, moga wrobic, poza tym proszki anty oslabiaja proszki epi, jak mi dal gin po porodzie to milalam @ przez 3 tygodnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Tak, moga wrobic, poza tym proszki anty oslabiaja proszki epi
    aha :/ to faktycznie dosc niebezpieczna sprawa, a z tego co pisalas to ataki masz mocne :(

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    aha :/ to faktycznie dosc niebezpieczna sprawa, a z tego co pisalas to ataki masz mocne :(

Teraz nie mam i nie chce nie miec

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cwalinko tak naparwde ataki moga sie pojawic w kazdym moencie.. gluwnymi czynnikami jest stere..w przypadku Ashy z tego co rozumiem sa to tez hormony .. u mnie np ataki byly wywloane wtedy kiedy bylam w stresie+ np mialam wysoka goraczke
    choc tez nie zawsze.. ale nieprzespane noce, stres reakcje na swiatlo sa glownymi czynnikami ktora moga ..choc nie musza wywolac...
    w zaleznosci jaki to rodzaj epi i jakie obszary mozgu zajmuje..
    to chyba w takim najprostszym skrocie :)

Asha.. ja rozumiem.. bo ataki to nie tylko fizyczne obciazenie organizmu ale takze niestety psychiczne..przynajmenij u mnie tak jest ..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Teraz nie mam i nie chce nie miec
    teraz dobrze rozumiem <3

• dotik Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:

:( rozumiem Twój strach, ale chyba w każdej chwili możesz się wycofać? ta konsultacja z tą pigułą od epi może rozwieje wątpliwości, może ustali się jak to można z lekami rozwiązać. a jeśli uznasz że to dla Ciebie za duże ryzyko, zrezygnujesz...

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• rybka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka tym co doszly dotik <3 redka <3 aniu <3

Redhotka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    cwalinko tak naparwde ataki moga sie pojawic w kazdym moencie.. gluwnymi czynnikami jest stere..w przypadku Ashy z tego co rozumiem sa to tez hormony .. u mnie np ataki byly wywloane wtedy kiedy bylam w stresie+ np mialam wysoka goraczke
    choc tez nie zawsze.. ale nieprzespane noce, stres reakcje na swiatlo sa glownymi czynnikami ktora moga ..choc nie musza wywolac...
    w zaleznosci jaki to rodzaj epi i jakie obszary mozgu zajmuje..
    to chyba w takim najprostszym skrocie :)

Asha.. ja rozumiem.. bo ataki to nie tylko fizyczne obciazenie organizmu ale takze niestety psychiczne..przynajmenij u mnie tak jest ..

U mnie tez tak jest, ze oprocz hormonow, stres, niedospanie, jak jest duszno...nie wystarczajaco powietrza w pomieszczeniu..i swiatlo to to prowokuje ataki :-/

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asha <3 <3 <3 <3 <3 tule jak moge najmocniej <3 <3

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc rybciu :)

moja małpa sie rozbestwila.. dawno nie mialam .. chyba za duzo zarlam bananow ostatnio bo nie bardzo chce mnie opuscic :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3195 3196 3197 3198 3199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ