Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:
rozumiem Twój strach, ale chyba w każdej chwili możesz się wycofać? ta konsultacja z tą pigułą od epi może rozwieje wątpliwości, może ustali się jak to można z lekami rozwiązać. a jeśli uznasz że to dla Ciebie za duże ryzyko, zrezygnujesz...
Jak zaczne brac hormony to juz bedzie za pozno zeby sie wycofac, oni mi gwarancji nie dadza ze atakow nie bede miec, proszkow zadnych na to zebym atakow nie miala tez mi nie dadza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jak zaczne brac hormony to juz bedzie za pozno zeby sie wycofac, oni mi gwarancji nie dadza ze atakow nie bede miec, proszkow zadnych na to zebym atakow nie miala tez mi nie dadza
-
Cwalinka wrote:Asha a bez stymulacji ivf nie ma sensu tak? bo IUI mowilas ze mozna bez stymulacji?
wyniki twojej polowki konsultowalas z PL czy oni uwazaja ze tylko ivf czy iui jest mozliwe ?
Nie ma czegos takiego jak ivf bez stymulacjiiui nie robia tutaj bez stymulacji, w Londynie robia ale prywatnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jak zaczne brac hormony to juz bedzie za pozno zeby sie wycofac, oni mi gwarancji nie dadza ze atakow nie bede miec, proszkow zadnych na to zebym atakow nie miala tez mi nie dadza
ja 2 cykle bylam na CLO, ovitrelle i lutka/dupek..wiec mam jakis punkt odniesienia choc przy in vitro i tak sa o wiele silniejsze leki ..
co do pytania czy in vitro bez stymulacji .. w I in vitro chodzi glownie o to aby uzyskac jak najwiecej dojrzalych jajeczek ..wiec stymuluja na maxa..aby pobrac ich jak najwiecej zdolnych do zaplodnienia..i tak jak my w normalnym cyklu "hodujemy" 1-2 dojrzale.. to przy in vitro pobiera sie czesto nawet do 20 komorekAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:jelsi faktycznie nigdy nie bralas prochow do stymulacji to fakr loteria istna ;/
ja 2 cykle bylam na CLO, ovitrelle i lutka/dupek..wiec mam jakis punkt odniesienia choc przy in vitro i tak sa o wiele silniejsze leki ..
co do pytania czy in vitro bez stymulacji .. w I in vitro chodzi glownie o to aby uzyskac jak najwiecej dojrzalych jajeczek ..wiec stymuluja na maxa..aby pobrac ich jak najwiecej zdolnych do zaplodnienia..i tak jak my w normalnym cyklu "hodujemy" 1-2 dojrzale.. to przy in vitro pobiera sie czesto nawet do 20 komorekAsha lubi tę wiadomość