Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no będą mnie chcieli niedługo opisać w mądrych książkach medycznych
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki. Dzisiaj odebraĺam wynik progesteronu z normami z lab. Mój wynik to 19,2 a normy są takie:
Faza folikularna 0,1-0,3 ng/ml
Faza lutealna 1,2-15,9
Ciąża I trymestr 2,8-147,3 ng/ml
Co myślicie ?shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
kluska wrote:Hej laseczki. Dzisiaj odebraĺam wynik progesteronu z normami z lab. Mój wynik to 19,2 a normy są takie:
Faza lutealna 1,2-15,9
Co myślicie ? -
kluska wrote:Też mi się dziwne te normy wydają. No nic trzeba czekać. Może jutro się skuszę zatestować. Mam jeden test pepino 10
-
kluska wrote:Hej laseczki. Dzisiaj odebraĺam wynik progesteronu z normami z lab. Mój wynik to 19,2 a normy są takie:
Faza lutealna 1,2-15,9
Co myślicie ?
Ja w poprzednim cyklu robiłam 9 dni po dodatnim lh (tak lekarz przykazał) i miałam 24. Na wizycie usłyszałam, że progesteron ładny i owulacja była:) więc Twój też jak najbardziej dobry jest, a te normy to w każdym lab są inne;) -
Już pier...olca można dostać z tym plamieniem. Do piątku, góra sobota wieczorem @ powinna być (tak na moje oko oczywiście)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 16:17
-
Jestem umówiona na następną wizytę u gin w poniedziałek i pewnie znów "coś" mi wyskoczy, ale pójdę i tak i tak, choćby po to żeby pokazać jej te moje cyrki na wykresie i niech mi da to skierowanie na badanie progesteronu