Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem na chwilkę druga kawa potrzebna mi była . . .
Miki ja się staram dopiero 8 miesiac tak świadomie a już mam dość to samo odczuwam co wy i nawet nie pomaga mi gadanie bliskich że młoda jesteś uda się ble ble wszystko się przejada samo zajście dla mnie jest sukcesem ale utrzymanie to drugie a ja już w to nie wierzęto tak strasznie mnie dobija
mam nadzieję że u Ciebie nie sprawdza się twoje obawy życzę Ci tego z całego serca
. Asha to samo nie dziwie wam się bardzo mocno przytulam i wspieram nic innego nie zostaje . Resztę Ci już pisałam .
Cwalinka, mik82, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
łojj torch mi sieprzysnelo ;P pozniej mialam kacje z lekarzami.. jak zwykle.. i juz mialam im mowic idzcie w pizduuuu.. i zrezygnowac..ale troche ochlonelam w tym czasie dostalam maila od pani prezes zeszkoly zebym juz nie przychodzila do skzoly ze zwalnia mnie z obowiazku prowadzenia zajec
czujecie motke
odezwalam sie o kase to out
Ja mam wreszcie kawe..ciepla...jeszcze :PD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:28
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:łojj torch mi sieprzysnelo ;P pozniej mialam kacje z lekarzami.. jak zwykle.. i juz mialam im mowic idzcie w pizduuuu.. i zrezygnowac..ale troche ochlonelam w tym czasie dostalam maila od pani prezes zeszkoly zebym juz nie przychodzila do skzoly ze zwalnia mnie z obowiazku prowadzenia zajec
czujecie motke
odezwalam sie o kase to out
Ja mam wreszcie kawe..ciepla...jeszcze :PD
a nie masz jakiegos wypowiedzenia czy cos? jakies warunki wypowiedzenia umowy?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
my tam mamy umowe o wspolpracy z racjitego ze ja mam dzialalnosc ..
ale nie zalujeniech w pizduuu idzie
teraz tylko bede czekala na kase do 10 stycznia
wreszcie weekendy wolne -
generalnie ja jej wypowiedzialam umowe.. bo wyslalam maila zeby szuklai sobie kogos innego od poczatku sem .. bo nie bedziemy wspolpracowac poostatnich akcjach
wiec ta uznala ze nie chce juz teraz
ok ..super bo za grudzien to bym na kase czekala do maja
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no to Aniu masz klopot z głowy ;P
hihih
a wczoraj pojechalismy do sklepu i nie moglam sie oprzec kupilam kilka ciuchowdla bratanka Michala i mojego siostrzenca
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:jeden
hihih
a wczoraj pojechalismy do sklepu i nie moglam sie oprzec kupilam kilka ciuchowdla bratanka Michala i mojego siostrzenca
ostatnio kupowalam dla dzieci kolezanki
a wczoraj jak Jowi buty bylismy mierzyc rzucalam okiem na te malutkie ciuszkiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Ja musze mężem się też zająć wolne ma dzisiaj to tak doskakuje do Was
25staraczka25 lubi tę wiadomość