Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie znam wartości bo wiesz jak tu jest nie podadzą ale wykluczyli mi zespół antykardiolipidowy czy jakos tak i przecwiciała na anti-B2glycoprotein1 (nie wiem co to jestAsha wrote:Co jest? Jakie wyniki mow kochana ????
) i wszystkie proby mam w porządku ale kurwa debilka z laboratorium wysłała wszystko łącznie z fsh lh itd. i wartości wyszły do dupy
i na początku lekarz się pyta ile mam lat itd. i zdziwko no i wyszlo czemu bo nie przeczytała że to trzeba zrobić w tym dniu inne w innym i normalnie masakra
ale dobra trzeba powtórzyć dał mi jeszcze raz formy i już mi mówił nie zostawiaj na recepcji tylko przyjdź w danym dniu z formą
Trochę się uspokoiłam jutro idę zrobić progesteron i obiecał! że jak wyjdzie beznadziejny lub poniżej 25 wypisze mi dodatkowy w tabsach
więc chociaż tyle dal mi nazwisko i chęć prowadzenia
cieszę się ale widać jacy ludzie pracują nie dotarło najwyraźniej jak byłam pobierać że nie mogę wszystkiego naraz zrobić
ogólnie jestem zadowolona
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteraz ta kolposkopia mi została i tyle .... Zastanawiam się tylko w czym kurna jest problem
owulacja jest wyniki dobrze ehhhhhhhh
kazał jeszcze raz mężowi się zbadać i ogolnie mówił że najlepiej by było genetyczne badania zrobić ale to już w fertility clinic zrobię tak myślę
wciąż czekam na termin
-
25staraczka25 wrote:nie znam wartości bo wiesz jak tu jest nie podadzą ale wykluczyli mi zespół antykardiolipidowy czy jakos tak i przecwiciała na anti-B2glycoprotein1 (nie wiem co to jest
) i wszystkie proby mam w porządku ale kurwa debilka z laboratorium wysłała wszystko łącznie z fsh lh itd. i wartości wyszły do dupy
i na początku lekarz się pyta ile mam lat itd. i zdziwko no i wyszlo czemu bo nie przeczytała że to trzeba zrobić w tym dniu inne w innym i normalnie masakra
ale dobra trzeba powtórzyć dał mi jeszcze raz formy i już mi mówił nie zostawiaj na recepcji tylko przyjdź w danym dniu z formą
Trochę się uspokoiłam jutro idę zrobić progesteron i obiecał! że jak wyjdzie beznadziejny lub poniżej 25 wypisze mi dodatkowy w tabsach
więc chociaż tyle dal mi nazwisko i chęć prowadzenia
cieszę się ale widać jacy ludzie pracują nie dotarło najwyraźniej jak byłam pobierać że nie mogę wszystkiego naraz zrobić
ogólnie jestem zadowolona

Cholota i tyle
ale przynajmniej koles normalny
popros o te wyniki niech ci je wydadza bo potem sie okaze ze co innego mowia a co innego jest w wynikach yak jak u nas
niech ci wydrukuja
-
25staraczka25 wrote:teraz ta kolposkopia mi została i tyle .... Zastanawiam się tylko w czym kurna jest problem
owulacja jest wyniki dobrze ehhhhhhhh
kazał jeszcze raz mężowi się zbadać i ogolnie mówił że najlepiej by było genetyczne badania zrobić ale to już w fertility clinic zrobię tak myślę
wciąż czekam na termin 
U nas fertiliy clinik wogole zadnych badan nie robi
U nas norma progesteronu jest powyzej 30
-
nick nieaktualnychciałam ale powiedział ale po co miAsha wrote:Cholota i tyle
ale przynajmniej koles normalny
popros o te wyniki niech ci je wydadza bo potem sie okaze ze co innego mowia a co innego jest w wynikach yak jak u nas
niech ci wydrukuja
bo chciałam sprawdzić właśnie wartości
jutro zapytam w recepcji może oni mi wydadzą (wątpie) ale spróbuję ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:chciałam ale powiedział ale po co mi
bo chciałam sprawdzić właśnie wartości
jutro zapytam w recepcji może oni mi wydadzą (wątpie) ale spróbuję ...
Zapytaj w recepcji, powinni ci dac, mi dali...nie maja prawa ci odmowic, powiedz im ze chcesz dla siebie zeby miec dla porownania z tymi starymi i z nowymi i tyle albo cos innego
nick nieaktualny lubi tę wiadomość