X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co idziesz dalej spac???

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    to co idziesz dalej spac???

Chyba tak, bo normalnie masakra sie czuje :-/ zobacze za godzine :-D

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Chyba tak, bo normalnie masakra sie czuje :-/ zobacze za godzine :-D
    zmeczona jestes, pewnie stresy przed spotkaniem wychodza teraz <3

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    zmeczona jestes, pewnie stresy przed spotkaniem wychodza teraz <3

Pewnie tez :-/ i to wstawanie o 5 i wogole nie wiem co jeszcze ale okropnie sie czuje jakbym 2 tygodnie nie spala :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ty wstajesz bo mierzysz tempke czy wtsajesz bo spac nie mozesz?

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ale ty wstajesz bo mierzysz tempke czy wtsajesz bo spac nie mozesz?

Jedno i drugie, spac nie moge i od razu temp mierze :-/

Koles przyjechal wlasnie :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jedno i drugie, spac nie moge i od razu temp mierze :-/

Koles przyjechal wlasnie :-D
    aha myslalam ze jak mozesz spac to pozniej mozesz mierzyc

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co Ci przyszlo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja sie zbieram do domciu
    odezwe sie pozniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszłam jest dobrze :-D ale kurwa większych pojebów tu nie spotkałam :-/ napisze jak juz dojdę do domu buźka :-*

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a co Ci przyszlo?

Nic nie przyszlo, ja wysylam paczke do pl

No i juz kurwa zasnac nie moge :-/

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Wyszłam jest dobrze :-D ale kurwa większych pojebów tu nie spotkałam :-/ napisze jak juz dojdę do domu buźka :-*

Co jest? Jakie wyniki mow kochana ????

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Co jest? Jakie wyniki mow kochana ????
    nie znam wartości bo wiesz jak tu jest nie podadzą ale wykluczyli mi zespół antykardiolipidowy czy jakos tak i przecwiciała na anti-B2glycoprotein1 (nie wiem co to jest :O) i wszystkie proby mam w porządku ale kurwa debilka z laboratorium wysłała wszystko łącznie z fsh lh itd. i wartości wyszły do dupy :/ i na początku lekarz się pyta ile mam lat itd. i zdziwko no i wyszlo czemu bo nie przeczytała że to trzeba zrobić w tym dniu inne w innym i normalnie masakra :/ ale dobra trzeba powtórzyć dał mi jeszcze raz formy i już mi mówił nie zostawiaj na recepcji tylko przyjdź w danym dniu z formą :) Trochę się uspokoiłam jutro idę zrobić progesteron i obiecał! że jak wyjdzie beznadziejny lub poniżej 25 wypisze mi dodatkowy w tabsach ;) więc chociaż tyle dal mi nazwisko i chęć prowadzenia :) cieszę się ale widać jacy ludzie pracują nie dotarło najwyraźniej jak byłam pobierać że nie mogę wszystkiego naraz zrobić :/ ogólnie jestem zadowolona :) :) :)

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz ta kolposkopia mi została i tyle .... Zastanawiam się tylko w czym kurna jest problem :/ owulacja jest wyniki dobrze ehhhhhhhh :/ kazał jeszcze raz mężowi się zbadać i ogolnie mówił że najlepiej by było genetyczne badania zrobić ale to już w fertility clinic zrobię tak myślę :) wciąż czekam na termin :/

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    nie znam wartości bo wiesz jak tu jest nie podadzą ale wykluczyli mi zespół antykardiolipidowy czy jakos tak i przecwiciała na anti-B2glycoprotein1 (nie wiem co to jest :O) i wszystkie proby mam w porządku ale kurwa debilka z laboratorium wysłała wszystko łącznie z fsh lh itd. i wartości wyszły do dupy :/ i na początku lekarz się pyta ile mam lat itd. i zdziwko no i wyszlo czemu bo nie przeczytała że to trzeba zrobić w tym dniu inne w innym i normalnie masakra :/ ale dobra trzeba powtórzyć dał mi jeszcze raz formy i już mi mówił nie zostawiaj na recepcji tylko przyjdź w danym dniu z formą :) Trochę się uspokoiłam jutro idę zrobić progesteron i obiecał! że jak wyjdzie beznadziejny lub poniżej 25 wypisze mi dodatkowy w tabsach ;) więc chociaż tyle dal mi nazwisko i chęć prowadzenia :) cieszę się ale widać jacy ludzie pracują nie dotarło najwyraźniej jak byłam pobierać że nie mogę wszystkiego naraz zrobić :/ ogólnie jestem zadowolona :) :) :)

Cholota i tyle :-/ ale przynajmniej koles normalny :-D popros o te wyniki niech ci je wydadza bo potem sie okaze ze co innego mowia a co innego jest w wynikach yak jak u nas :-/ niech ci wydrukuja

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    teraz ta kolposkopia mi została i tyle .... Zastanawiam się tylko w czym kurna jest problem :/ owulacja jest wyniki dobrze ehhhhhhhh :/ kazał jeszcze raz mężowi się zbadać i ogolnie mówił że najlepiej by było genetyczne badania zrobić ale to już w fertility clinic zrobię tak myślę :) wciąż czekam na termin :/

U nas fertiliy clinik wogole zadnych badan nie robi :-/
    U nas norma progesteronu jest powyzej 30 :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Cholota i tyle :-/ ale przynajmniej koles normalny :-D popros o te wyniki niech ci je wydadza bo potem sie okaze ze co innego mowia a co innego jest w wynikach yak jak u nas :-/ niech ci wydrukuja
    chciałam ale powiedział ale po co mi :/ bo chciałam sprawdzić właśnie wartości :/ jutro zapytam w recepcji może oni mi wydadzą (wątpie) ale spróbuję ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    U nas fertiliy clinik wogole zadnych badan nie robi :-/
    U nas norma progesteronu jest powyzej 30 :-D
    no to widzisz no zobaczymy czekać zostało i tyle :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz idę do męża słońce obiad skończyć itd. ... Będę później <3 <3
    jak coś to krzyczeć :) :) :) :) :* <3

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    chciałam ale powiedział ale po co mi :/ bo chciałam sprawdzić właśnie wartości :/ jutro zapytam w recepcji może oni mi wydadzą (wątpie) ale spróbuję ...

Zapytaj w recepcji, powinni ci dac, mi dali...nie maja prawa ci odmowic, powiedz im ze chcesz dla siebie zeby miec dla porownania z tymi starymi i z nowymi i tyle albo cos innego

25staraczka25 lubi tę wiadomość

‹‹ 3206 3207 3208 3209 3210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ