Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Co jest? Jakie wyniki mow kochana ????
) i wszystkie proby mam w porządku ale kurwa debilka z laboratorium wysłała wszystko łącznie z fsh lh itd. i wartości wyszły do dupy
i na początku lekarz się pyta ile mam lat itd. i zdziwko no i wyszlo czemu bo nie przeczytała że to trzeba zrobić w tym dniu inne w innym i normalnie masakra
ale dobra trzeba powtórzyć dał mi jeszcze raz formy i już mi mówił nie zostawiaj na recepcji tylko przyjdź w danym dniu z formą
Trochę się uspokoiłam jutro idę zrobić progesteron i obiecał! że jak wyjdzie beznadziejny lub poniżej 25 wypisze mi dodatkowy w tabsach
więc chociaż tyle dal mi nazwisko i chęć prowadzenia
cieszę się ale widać jacy ludzie pracują nie dotarło najwyraźniej jak byłam pobierać że nie mogę wszystkiego naraz zrobić
ogólnie jestem zadowolona
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteraz ta kolposkopia mi została i tyle .... Zastanawiam się tylko w czym kurna jest problem
owulacja jest wyniki dobrze ehhhhhhhh
kazał jeszcze raz mężowi się zbadać i ogolnie mówił że najlepiej by było genetyczne badania zrobić ale to już w fertility clinic zrobię tak myślę
wciąż czekam na termin
-
25staraczka25 wrote:nie znam wartości bo wiesz jak tu jest nie podadzą ale wykluczyli mi zespół antykardiolipidowy czy jakos tak i przecwiciała na anti-B2glycoprotein1 (nie wiem co to jest
) i wszystkie proby mam w porządku ale kurwa debilka z laboratorium wysłała wszystko łącznie z fsh lh itd. i wartości wyszły do dupy
i na początku lekarz się pyta ile mam lat itd. i zdziwko no i wyszlo czemu bo nie przeczytała że to trzeba zrobić w tym dniu inne w innym i normalnie masakra
ale dobra trzeba powtórzyć dał mi jeszcze raz formy i już mi mówił nie zostawiaj na recepcji tylko przyjdź w danym dniu z formą
Trochę się uspokoiłam jutro idę zrobić progesteron i obiecał! że jak wyjdzie beznadziejny lub poniżej 25 wypisze mi dodatkowy w tabsach
więc chociaż tyle dal mi nazwisko i chęć prowadzenia
cieszę się ale widać jacy ludzie pracują nie dotarło najwyraźniej jak byłam pobierać że nie mogę wszystkiego naraz zrobić
ogólnie jestem zadowolona
Cholota i tyleale przynajmniej koles normalny
popros o te wyniki niech ci je wydadza bo potem sie okaze ze co innego mowia a co innego jest w wynikach yak jak u nas
niech ci wydrukuja
-
25staraczka25 wrote:teraz ta kolposkopia mi została i tyle .... Zastanawiam się tylko w czym kurna jest problem
owulacja jest wyniki dobrze ehhhhhhhh
kazał jeszcze raz mężowi się zbadać i ogolnie mówił że najlepiej by było genetyczne badania zrobić ale to już w fertility clinic zrobię tak myślę
wciąż czekam na termin
U nas fertiliy clinik wogole zadnych badan nie robi
U nas norma progesteronu jest powyzej 30 -
nick nieaktualnyAsha wrote:Cholota i tyle
ale przynajmniej koles normalny
popros o te wyniki niech ci je wydadza bo potem sie okaze ze co innego mowia a co innego jest w wynikach yak jak u nas
niech ci wydrukuja
bo chciałam sprawdzić właśnie wartości
jutro zapytam w recepcji może oni mi wydadzą (wątpie) ale spróbuję ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:chciałam ale powiedział ale po co mi
bo chciałam sprawdzić właśnie wartości
jutro zapytam w recepcji może oni mi wydadzą (wątpie) ale spróbuję ...
Zapytaj w recepcji, powinni ci dac, mi dali...nie maja prawa ci odmowic, powiedz im ze chcesz dla siebie zeby miec dla porownania z tymi starymi i z nowymi i tyle albo cos innego25staraczka25 lubi tę wiadomość