Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Łąkotka poważnie zdegenerowana (jakkolwiek to brzmi), na rezonansie napisane "pod kątem zabiegu operacyjnego" czyli pewnie artroskopię zechcą robić i łatać łąkotkę.
Asha lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Nie znam się
zawsze pytają jak robisz rtg to myślałam że nie wolno
lepiej dla marnut żeby zaczęła leczyć bo kolano nie żarty
No tez tak mysle, po 12 miesiacach zwlaszcza w ciazy gdzie jest dodatkowa waga tam moze nie byc co leczyc25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No to sie zastanow zebys potem kulawa nie zostala
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Żartujesz? Wolę wziąć wszystkie skierowania i zapisać się za 12m-cy niż czekać na kolejną wizytę u niego 12 m-cy
.
ale to ty wybierasz
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:No to dałaś czadu to leczyć trzeba natychmiast ciąża jeszcze dodatkowo obciąży chyba . Kurcze
Najpierw zaufałam lekarzowi, który twierdził, że to nic takiego, później młoda a durna leczyłam objawowo (opaska i już nie boli) a teraz, jak się za to wzięłam - to jestem w ciąży. Mus jeszcze rok poczekać, jak widzę.
Cwalinka - a może jakieś bezalkoholowe?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ale ja już z tym żyję 13 lat i przeszłam dwie ciąże. Na pewno to kolanu nie pomaga, ale też nie uniemożliwia mi chodzenia.
Najpierw zaufałam lekarzowi, który twierdził, że to nic takiego, później młoda a durna leczyłam objawowo (opaska i już nie boli) a teraz, jak się za to wzięłam - to jestem w ciąży. Mus jeszcze rok poczekać, jak widzę.
Cwalinka - a może jakieś bezalkoholowe?
nie mam nic takiego w domciu25staraczka25 lubi tę wiadomość