Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Jestem bardzo twórcza teraz, jeśli chodzi o wymyślanie nowych przekleństw
.
RED, kurwa, POMOCY!!! Co to za gówno się porobiło?no to masz a wciśnij sobie ctrl + shift powinno pomoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 18:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja córka chciała mi skakać po brzuchu. Powiedziałam, że nie można, bo w brzuchu jest teraz siostrzyczka albo braciszek, śpi i rośnie, więc nie można przeszkadzać. Co zrobiła Ada? Zadarła mi koszulkę i gapi się gdzie ten dzieciak się niby podział
?
Niestety ctrl+shift pomogło na krótko - w tamtym poście nie skakało, teraz znów tak. Niech skanuje, zobaczymy co za goowno siedzi w tym kompie.
25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Moja córka chciała mi skakać po brzuchu. Powiedziałam, że nie można, bo w brzuchu jest teraz siostrzyczka albo braciszek, śpi i rośnie, więc nie można przeszkadzać. Co zrobiła Ada? Zadarła mi koszulkę i gapi się gdzie ten dzieciak się niby podział
?
Niestety ctrl+shift pomogło na krótko - w tamtym poście nie skakało, teraz znów tak. Niech skanuje, zobaczymy co za goowno siedzi w tym kompie.
dobra jest
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:taki dzień jak dzień ale cieszę się że ma wolne
wieczorkiem mojemu się zachciało w karty grać
lubię , ale nie w dwójkę
A Wy też razem czy sama dzisiaj jesteś ??
Sama do 8
Karty nie karty zawsze to czas razem spedzony25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny