Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Jak wolisz ja bym pogadała o innych alternatywach bezpiecznych również dla dzidzi
ale to ty wybierasz
. Na terminy do specjalistów czeka się miesiącami a na badania jeszcze dłużej
.
Nikt nie zakwalifikuje mnie do zabiegu, jeśli nie będę zdiagnozowana. Nikt nie wykona mi rezonansu ani RTG w ciąży (chyba, że jest to kwestia życia i śmierci), bo to naświatlanie dziecka. Takie są wytyczne.
Jedyne pocieszające w tej sytuacji jest to, że faktycznie pierwsze wolne terminy mogą mieć za jakiś rok. -
marnut wrote:Tu jest Polska
.
Nikt nie zakwalifikuje mnie do zabiegu, jeśli nie będę zdiagnozowana. Nikt nie wykona mi rezonansu ani RTG w ciąży (chyba, że jest to kwestia życia i śmierci), bo to naświatlanie dziecka. Takie są wytyczne.
Jedyne pocieszające w tej sytuacji jest to, że faktycznie pierwsze wolne terminy mogą mieć za jakiś rok.
Przyjedz do uk to zobaczymy czy bedziesz narzekac na pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Tu jest Polska
.
Jedyne pocieszające w tej sytuacji jest to, że faktycznie pierwsze wolne terminy mogą mieć za jakiś rok.Oby wszystko było dobrze
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny