Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No......zasadzka hahahhahah
no i jednak .... fajnie
tzn. mam nadzieję że dla niej też fajnie
25staraczka25, Asha, Cwalinka, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:tak czułam, bo kiedyś weszłam na fioletową i czytałam że pisała o dwóch pęcherzykach i że lekarz jej mówił że albo się jeden wchłonie albo bliźniaki i ona pisała że ona czuje że to niemożliwe że bliźniaki i że pewnie się jeden wchłonie a ja sobie pomyślałam że pewnie nie
no i jednak .... fajnie
No pewnie ze fajnieniech jej sie dobrze wszystko uklada
mik82, Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hodujemy ye fasole jak nic hahahahah
Cwalinka, 25staraczka25, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No mam tylko nadzieję, że Iza i Gigsanie hodują podwójnych w zastępstwie tylko jako nadprodukcja
No ja tezno musi byc tak , nie ma innej opcji bo sobie pojde i swoje odbiore
25staraczka25, mik82, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:tak czułam, bo kiedyś weszłam na fioletową i czytałam że pisała o dwóch pęcherzykach i że lekarz jej mówił że albo się jeden wchłonie albo bliźniaki i ona pisała że ona czuje że to niemożliwe że bliźniaki i że pewnie się jeden wchłonie a ja sobie pomyślałam że pewnie nie
no i jednak .... fajnie
z tego co pisala do mnie i pewnie to samo do Red to cieszy się na początku było przerażenie ale to głownie dlatego że zazwyczaj ciąże mnogie są z góry ciążą zagrożoną ... ale to nie ma co
każda jest inna
Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No pewnie ze fajnie
niech jej sie dobrze wszystko uklada
25staraczka25, Asha, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No ja tez
no musi byc tak , nie ma innej opcji bo sobie pojde i swoje odbiore
25staraczka25, Asha, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:tutaj też to pisała ale akurat was nie było potem ta klótnia itd. ...
z tego co pisala do mnie i pewnie to samo do Red to cieszy się na początku było przerażenie ale to głownie dlatego że zazwyczaj ciąże mnogie są z góry ciążą zagrożoną ... ale to nie ma co
każda jest inna
wiadomo że ciąże bliźniacze są szczególne ale też szczególnie się je traktuje więc będzie dobrze
25staraczka25, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:a widzisz....ja tego jakoś nie wyłapałam.... fajnie
wiadomo że ciąże bliźniacze są szczególne ale też szczególnie się je traktuje więc będzie dobrze
Teraz juz praktycznie 99% ciaz blizniaczysz sa zakonczone szczesliwie ale to tak samo jak normalne wiec ryzyko jest takie samo w zasadziemik82, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Widocznie za krotko czekal
Biorę każdą ilość teraz
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Teraz juz praktycznie 99% ciaz blizniaczysz sa zakonczone szczesliwie ale to tak samo jak normalne wiec ryzyko jest takie samo w zasadzie
Asha lubi tę wiadomość