Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:właśnie dlatego tak zrobię jak mówisz nic mi nie zaszkodzi a będę miała czarno na białym
Wlasnie i chuj ich obchodzi po co ci to, chcesz i tyle to twoje wyniki i kasz prawo je miec!!!!25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra, ostatnie, może pesymizmem nie powieje...
Dwie kurwy wyszły sobie na molo złapać jakiegoś klienta. Ruszają dupeczkami, uśmiechają się zalotnie, ocierają się o przechodniów, ale nikt ich nie chce.
Takie trochę zrezygnowane już zaczynają rozmowę.
- Ty, tu już chyba nic nie złowimy, chodź wrócimy do burdelu, tam na pewno zarobimy.
- No dobra, to chodź jeszcze się odleje do morza i wracamy. - kuca więc i zaczyna sikać, już kończy i nagle zaczyna się strasznie śmiać "hihihihi"
- Co się tak głupkowato śmiejesz dziwko?
- No bo patrz, komuś to kajaka naszczałam!
- Tyyyy głupia tyyy, to twoja picza się w wodzie odbija!Asha, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:No dobra, ostatnie, może pesymizmem nie powieje...
Dwie kurwy wyszły sobie na molo złapać jakiegoś klienta. Ruszają dupeczkami, uśmiechają się zalotnie, ocierają się o przechodniów, ale nikt ich nie chce.
Takie trochę zrezygnowane już zaczynają rozmowę.
- Ty, tu już chyba nic nie złowimy, chodź wrócimy do burdelu, tam na pewno zarobimy.
- No dobra, to chodź jeszcze się odleje do morza i wracamy. - kuca więc i zaczyna sikać, już kończy i nagle zaczyna się strasznie śmiać "hihihihi"
- Co się tak głupkowato śmiejesz dziwko?
- No bo patrz, komuś to kajaka naszczałam!
- Tyyyy głupia tyyy, to twoja picza się w wodzie odbija!
Hahahahahhahahaha o kurwa hahahhahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:48
25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-