Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Wejściem na forum...
Generalnie staram się by szklanka była dla mnie zawsze w połowie pełna, a nie pusta - załamania na szczęście nie trwają zbyt długo, choć jak są, to intensywne...
Mój optymizm jak w kawale... (szukam)Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam:
Ojciec miał dwóch synów - pesymistę i optymistę. Na święta pesymiście kupił w prezencie komputer i masę gier, a optymiście obrzucił gnojem pokój. Po pewnym czasie zagląda do pokoju pesymisty, a ten, wyrywając sobie włosy z głowy, krzyczy:
- Zaraz na pewno zepsuje się głowica w komputerze! I tyle instrukcji, a ja muszę wszystkie przeczytać! Do tego te wszechobecne wirusy, spam na poczcie... Aaaa!
Następnie ojciec zagląda do pokoju optymisty, a ten szczęśliwy przerzuca sobie gnój, krzycząc:
- Gdzieś tu musi być kucyk!25staraczka25, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Mam:
Ojciec miał dwóch synów - pesymistę i optymistę. Na święta pesymiście kupił w prezencie komputer i masę gier, a optymiście obrzucił gnojem pokój. Po pewnym czasie zagląda do pokoju pesymisty, a ten, wyrywając sobie włosy z głowy, krzyczy:
- Zaraz na pewno zepsuje się głowica w komputerze! I tyle instrukcji, a ja muszę wszystkie przeczytać! Do tego te wszechobecne wirusy, spam na poczcie... Aaaa!
Następnie ojciec zagląda do pokoju optymisty, a ten szczęśliwy przerzuca sobie gnój, krzycząc:
- Gdzieś tu musi być kucyk!zajebisty
-
Redhotka wrote:Mam:
- Gdzieś tu musi być kucyk!
Hahahhahahahaha dobre hahhahahahaha25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo Zdziśki będzie pasował jak ulał!
Facet zakopał się w piasku na plaży tak, że tylko fiutek mu wystawał. Przechodzące staruszki się zatrzymują i jedna mówi:
- Życie jest okrutne...
- Czemu? - pyta druga.
- Bo jak miałam 20 lat byłam tego bardzo ciekawa... W wieku 30 bardzo to lubiłam... W wieku 40 sama o to prosiłam... Po 50 już za to płaciłam... Po 60 zaczęłam się o to modlić... W wieku 70 o tym już zapomniałam... Teraz gdy mam 80 to rośnie na dziko a ja kurwa nawet nie mogę przykucnąć...Asha, 25staraczka25, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Do Zdziśki będzie pasował jak ulał!
Facet zakopał się w piasku na plaży tak, że tylko fiutek mu wystawał. Przechodzące staruszki się zatrzymują i jedna mówi:
- Życie jest okrutne...
- Czemu? - pyta druga.
- Bo jak miałam 20 lat byłam tego bardzo ciekawa... W wieku 30 bardzo to lubiłam... W wieku 40 sama o to prosiłam... Po 50 już za to płaciłam... Po 60 zaczęłam się o to modlić... W wieku 70 o tym już zapomniałam... Teraz gdy mam 80 to rośnie na dziko a ja kurwa nawet nie mogę przykucnąć...
HahahhahaahahRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Do Zdziśki będzie pasował jak ulał!
- Życie jest okrutne...
- Czemu? - pyta druga.
- Bo jak miałam 20 lat byłam tego bardzo ciekawa... W wieku 30 bardzo to lubiłam... W wieku 40 sama o to prosiłam... Po 50 już za to płaciłam... Po 60 zaczęłam się o to modlić... W wieku 70 o tym już zapomniałam... Teraz gdy mam 80 to rośnie na dziko a ja kurwa nawet nie mogę przykucnąć...true
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:jak przeczytałam jak pisałyście z Miki to faktycznie jutro będę targać moje wyniki
To dobrze, bo ja juz sie przejechalam kochana, jakbym wziela swoje wczesniej to bym gdzie indziej dzisiaj byla25staraczka25 lubi tę wiadomość