Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny<przytulam>Redhotka wrote:Wejściem na forum...
Generalnie staram się by szklanka była dla mnie zawsze w połowie pełna, a nie pusta - załamania na szczęście nie trwają zbyt długo, choć jak są, to intensywne...
Mój optymizm jak w kawale... (szukam)
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam:
Ojciec miał dwóch synów - pesymistę i optymistę. Na święta pesymiście kupił w prezencie komputer i masę gier, a optymiście obrzucił gnojem pokój. Po pewnym czasie zagląda do pokoju pesymisty, a ten, wyrywając sobie włosy z głowy, krzyczy:
- Zaraz na pewno zepsuje się głowica w komputerze! I tyle instrukcji, a ja muszę wszystkie przeczytać! Do tego te wszechobecne wirusy, spam na poczcie... Aaaa!
Następnie ojciec zagląda do pokoju optymisty, a ten szczęśliwy przerzuca sobie gnój, krzycząc:
- Gdzieś tu musi być kucyk!
25staraczka25, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Mam:
Ojciec miał dwóch synów - pesymistę i optymistę. Na święta pesymiście kupił w prezencie komputer i masę gier, a optymiście obrzucił gnojem pokój. Po pewnym czasie zagląda do pokoju pesymisty, a ten, wyrywając sobie włosy z głowy, krzyczy:
- Zaraz na pewno zepsuje się głowica w komputerze! I tyle instrukcji, a ja muszę wszystkie przeczytać! Do tego te wszechobecne wirusy, spam na poczcie... Aaaa!
Następnie ojciec zagląda do pokoju optymisty, a ten szczęśliwy przerzuca sobie gnój, krzycząc:
zajebisty 
-
Redhotka wrote:Mam:
Hahahhahahahaha dobre hahhahahahaha
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo Zdziśki będzie pasował jak ulał!

Facet zakopał się w piasku na plaży tak, że tylko fiutek mu wystawał. Przechodzące staruszki się zatrzymują i jedna mówi:
- Życie jest okrutne...
- Czemu? - pyta druga.
- Bo jak miałam 20 lat byłam tego bardzo ciekawa... W wieku 30 bardzo to lubiłam... W wieku 40 sama o to prosiłam... Po 50 już za to płaciłam... Po 60 zaczęłam się o to modlić... W wieku 70 o tym już zapomniałam... Teraz gdy mam 80 to rośnie na dziko a ja kurwa nawet nie mogę przykucnąć...
Asha, 25staraczka25, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Do Zdziśki będzie pasował jak ulał!

Facet zakopał się w piasku na plaży tak, że tylko fiutek mu wystawał. Przechodzące staruszki się zatrzymują i jedna mówi:
- Życie jest okrutne...
- Czemu? - pyta druga.
- Bo jak miałam 20 lat byłam tego bardzo ciekawa... W wieku 30 bardzo to lubiłam... W wieku 40 sama o to prosiłam... Po 50 już za to płaciłam... Po 60 zaczęłam się o to modlić... W wieku 70 o tym już zapomniałam... Teraz gdy mam 80 to rośnie na dziko a ja kurwa nawet nie mogę przykucnąć...
Hahahhahaahah
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhahahahaRedhotka wrote:Do Zdziśki będzie pasował jak ulał!

- Życie jest okrutne...
- Czemu? - pyta druga.
true
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:jak przeczytałam jak pisałyście z Miki to faktycznie jutro będę targać moje wyniki

To dobrze, bo ja juz sie przejechalam kochana, jakbym wziela swoje wczesniej to bym gdzie indziej dzisiaj byla
25staraczka25 lubi tę wiadomość

Jeden mi się przypomniał, co prawda oderwany od tematu... :>