Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Poszla
ale juz nie zasnelam
zle sie czuje
dziwnie jakos
....sorki....nie mogłam się powstrzymać
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
co do porodu to ja sie bede musiala powaznie zastanowic gdzie...tam gdzie rodziłam gluta najchetniej ale tylko jak by moj gin byl przy tym..a wtedy go nie bylo bo mial łape złamana..i taki chujek mnie dopadl i kladl sie na brzuch...kurwa
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:co do porodu to ja sie bede musiala powaznie zastanowic gdzie...tam gdzie rodziłam gluta najchetniej ale tylko jak by moj gin byl przy tym..a wtedy go nie bylo bo mial łape złamana..i taki chujek mnie dopadl i kladl sie na brzuch...kurwa
łoooo matko! no chyba nie będziesz miała takiego pecha żeby znów Ci się ginek na poród połamał -
Iza75 wrote:co do porodu to ja sie bede musiala powaznie zastanowic gdzie...tam gdzie rodziłam gluta najchetniej ale tylko jak by moj gin byl przy tym..a wtedy go nie bylo bo mial łape złamana..i taki chujek mnie dopadl i kladl sie na brzuch...kurwa
No mi tez soe kladl, malo mi zeber nie polamal ale wyjscia biedny nie mial bo moj maly byl pod samym sercem wogole sie nie obsunal i nie mogl go wycisnac inaczej ale fuitka wygonilam hahahahahmik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:coooooooooo robił???????????????????????
łoooo matko! no chyba nie będziesz miała takiego pecha żeby znów Ci się ginek na poród połamał
a tamten to najgorszy ze wszystkich w szpitalu i akurat na niego musialam trafic...cale szczescie sie wszystko dobrze skonczylo ale trauma zostala -
Redhotka wrote:Cześć Iza, choć na chwilę, bo ja się zwijam - mąż wrócił i na dwa fronty nie potrafię - albo Was, albo jego zaniedbuje, więc na razie się ukrywam...
Redhotka lubi tę wiadomość