Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpoko, spoko, daj mu się rozkręcićRedhotka wrote:Hej jeszcze raz i suuuuper wieści, ciekawe kiedy do mnie doleci!

. Jak ma iść dalej w Polskę, to niech idzie dobrej jakości a nie takie cuś
!
Cwalinka, Redhotka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWolę nie pytać małżonka kiedy zmieni opony, bo mogę usłyszeć, że na wiosnęCwalinka wrote:jak sniego faktycznie taki bialy super puch a nie mokre gowno

ja opony zmienie po wyplacie
czyli kolo mikolajek
.
Cwalinka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo to leciutkie, nie ma czym opon dociążyćRedhotka wrote:Na codzień jeżdżąc Smartem nie możemy zmienić opon za późno... Jeździ na letnich laczkach jak chce, opony dużo zmieniają...

. No, ale serio, pogoda nie zachęcała ostatnio do zmiany opon. A teraz pół Polski "na gwałt"
zmieniać będzie.
Cwalinka, mik82, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Działo się coś ciekawego o czym powinnam wiedzieć czy po prostu gaworzymy przy kawie?
Cwalinka, Redhotka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak co rokuCwalinka wrote:standard nie ;p
. A czemu Smarta byś się bała? Na jeżdżenie po dużych miastach idealny - maleńki, wszędzie zaparkujesz (nawet prostopadle do krawężnika
), wielkich osiągów mu nie potrzeba. Tyle, że w razie poważnej kraksy bieda, ale trudno, żeby z tego powodu wszyscy TIRami jeździli
.
Redhotka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc Mikmik82 wrote:Dzień dobry
Działo się coś ciekawego o czym powinnam wiedzieć czy po prostu gaworzymy przy kawie?
u Mamucika spadl snieg
Rybka dostala @
Asha jutro wyjezdza
Red ma Smarta
Staraczka poszla badac progesteron
chyba wsio
mik82, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhmm jakos nie wiem tak za male to choc ja duzego tez nie mammarnut wrote:Jak co roku
. A czemu Smarta byś się bała? Na jeżdżenie po dużych miastach idealny - maleńki, wszędzie zaparkujesz (nawet prostopadle do krawężnika
), wielkich osiągów mu nie potrzeba. Tyle, że w razie poważnej kraksy bieda, ale trudno, żeby z tego powodu wszyscy TIRami jeździli
.
ale ma wieksza strefe zgniotu, poza tym gdzie bym mloda wsadzila ;P
mik82, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ja tez bym się bała...ja w ogóle nienawidzę małych samochodów, a że nie jeżdżę po Warszawie za często to wielkość mi nie przeszkadzamarnut wrote:Jak co roku
.
rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
ciacho nie bo dupa rośnie a ma rosnąć od czegoś innego... i w sumie nie koniecznie dupamarnut wrote:Hej! Kawa, kawa, Mik. Siadaj, częstujemy
. Ciacho do tego?
Właśnie muszę iść kawę zrobić bo przez te cholerne badania nawet jeszcze nie piłam z rańca
Asha, marnut, Redhotka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH